Fegyverek

Sziasztok!

Megvan az új gépem, úgyhogy újrakezdtem a Stalkert. Na a lényeg az, hogy minden vágyam egy TOZ34-es puska, nem tudja valaki hogy hol lehet megtalálni? Vagy vmi modot ami berakja.

Ha fent van a trader mod, akkor már Sidorovichnál is van TOZ, 1000RU-ba kerül és ugyanaz a lőszer kell hozzá, mint az alap duplacsövűhöz.

De mod nélkül honnan lehet szerezni? :roll:

Azt nem tudom, de ne idézd már állandóan az előző hozzászólásokat légyszives, egyértelmű, hogy az előzőre válaszolsz. - Kanyhalos

Kösz szépen Kanyhalos. Így már van Toz34 puskám, nagyon király fegyver.

Valaki nem tudja honnan lehet megszerezni azt a thunder s14est amin távcső meg hangtompító van? Videókon láttam meg képeken.

Én is csak kezdő kereskedőnél láttam bennt a pulton. De van egy "Tunder 5.25" nevü vegyver ami képes kilőni az AKm lövedékeket, s a sebzése jóval nagyobb mint az AKm akármelyik változatának. Egyszer sikerült megvennem még a legelején egyszer meg a bárban lőttem le egy fazont s nála volt.

Prijatyban meg az Erőműben van egy csomó Thunder S14, aminek amúgy GROZA az igazi neve. De trader moddal minden kereskedőnél van, a weapon customize moddal pedig minden rá lehet szerelni.
TOZ-34 szintén van mindenhol trader moddal. De ha bementek az UHSF Mod topikba, akkor le tudjátok szedni az én verziómat, abban normális piaci árak vannak.

Jah azt tudom fent van a trader mod csak láttam ezt a változatot és nem találkoztam vele még a játékban, ezért kérdeztem. Nekem a Toz 34 nagyon bejön sztem nagyon jó fegyver most azzal nyomulok :D de azt se tom amúgy honnan lehetne megszerezni mod nélkül :S

Légyszíves előző hozzászólást NE idézz - Tibi

A Toz Póker fegyvere. Azé a banditáé, akit le kéne lőni, de mire felveszed a küldetést, már lelőtted valamelyik köztes verekedésben. Én már 2 vagy 3 alkalommal is megtaláltam a fegyvert, mindig a Dark Valley-ban egy hulla körül.

Távcsöves Groza, azt hiszem a Military Warehouse pályán lévő Merc outposton van. A freedom góré adja feladatnak, hogy menj oda és hozd el a satuból a fegyvert. Nem veszi el, ha megvan...

segítsetek fegyver választásban van mint állat ott vagyok hadiraktárakban és csupa király fegyó esik. Mondjátok mit vigyek magammal(tudok 3-at szerintem) Fegyverek:
VLA Spercial attacker assault(vagy iesmi, magyarba van)
Akm 74/2 fejlesztett erősített,gyorsított távcsővel.
Am 74/2u fejleseztett rászerelt hangtompítóval
IL 86 fejlesztett könyített
GP 37 na ez sima :D
van még SPAS 12(azt hiszem igy kell, tudjátok az erős shoti) fejlesztett + IL 86 fejlesztett hangtompító van rászerelve. És nyalánkság nem tom ti hogy vagytok vele de nekem hiányzott Wolf aki eltűn rövid idő után mint szürke szamár a ködben... Nos megvan, hadiraktárak elejénél(ahol három fejlesztett fegyó van a hapiknál) a tűzbe van bedobva. (BASTARDS!) béke poraira :cry:

mystify":2ypyv6tw mondta:
AK 74/2+távcső+gránátvető a király :D

+ hangtompító ;) :) .

Gatyamatyi":2ypyv6tw mondta:
segítsetek fegyver választásban van mint állat ott vagyok hadiraktárakban és csupa király fegyó esik. Mondjátok mit vigyek magammal(tudok 3-at szerintem) Fegyverek:
VLA Spercial attacker assault(vagy iesmi, magyarba van)
Akm 74/2 fejlesztett erősített,gyorsított távcsővel.
Am 74/2u fejleseztett rászerelt hangtompítóval
IL 86 fejlesztett könyített
GP 37 na ez sima :D
van még SPAS 12(azt hiszem igy kell, tudjátok az erős shoti) fejlesztett + IL 86 fejlesztett hangtompító van rászerelve.

Nálam most egy spec TRs 301 van, nem a könnyített, hanem a pontosított célzású. Elég jó, bár célozni kicsit nehéz vele (vállhoz tartva). De Wild Terrority környékén mindenki olyan típusú töltényt használ, ami ehhez jó, azért is maradtam ennél. Army Warehouseig marad. Utána átváltok Tunder S14-re meg egy Vintart is beszerzek. + ott már nyugodt szívvel használhatok exoskeletont is, a Dutysok is abban vannak :) .

EDIT: Habár Tundert senki se használ Army Warehosuban, meg a Red Forestban se nagyon, nem lesz hozzá töltény :? .

Tibi":5nb4ltwb mondta:
mystify":5nb4ltwb mondta:
AK 74/2+távcső+gránátvető a király :D

+ hangtompító ;) :) .

Nálam most egy spec TRs 301 van, nem a könnyített, hanem a pontosított célzású. Elég jó, bár célozni kicsit nehéz vele (vállhoz tartva). De Wild Terrority környékén mindenki olyan típusú töltényt használ, ami ehhez jó, azért is maradtam ennél. Army Warehouseig marad. Utána átváltok Tunder S14-re meg egy Vintart is beszerzek. + ott már nyugodt szívvel használhatok exoskeletont is, a Dutysok is abban vannak :) .

EDIT: Habár Tundert senki se használ Army Warehosuban, meg a Red Forestban se nagyon, nem lesz hozzá töltény :? .
Hát én végig Vintart használtam amihez ugyan úgy 9*39 es lőszer kell mint a Thunderhez (groza) és mindig volt elég töltényem... szal ez így nem igazán igaz. Amúgy AK-ra lehet hangtompítót szerelni? Moddal vagy hogy?

Tudtommal az AK-ra csak moddal lehet hangtompitót rakni. Illetve van egy amin van, az Army Warehouse-ban a freedom bázison a kereskedô mögött a satuban. Csak az a gáz vele, hogy csupán dísz. :cry:

Én is vintart használok amint lehet. Még a Yantai küldetés előtt felmegyek Army Warehouse-ba ahol a földről felveszem. Csak ezután megyek Yantarba mivel ott az öregnél tudsz hozzá sima löszert venni. Több lőszerem legyen mindíg újratöltettem magam. Így annyit veszel amennyit akarsz. Kár hogy dísz az az AK, én is néztem, amit meg ad a játék hangtompítót az nem jó a karabélyokra.

Gatyamatyi Vintart vidd ami a híd után bal kézre eső hosszú házban van a földön a kis szoba előtt, ja a távolabbi házba menj. És GP-37 mivel gyors s a sebzése is jó, és ami a legfontosabb Red-Forestban és utána lesz hozzá NATO lőszer, mivel sokkan használnak TRs 301-et.

Elfelejtettem ha valamilyen olyan moddal játszol ahol van AK 7,62 azt feltétlenül vidd magaddal mert mindennél jobb.

Legközelebb az előzőt szerkeszd - Tibi

trn30 örülök a sok hozzászólásodnak, de légyszives inkább szerkeszd az előzőt, ha csak 1-1 mondatok írsz.

thx

Vissza
Top Alul