Fegyverek

Nightvision meg nagyon nem úgy müxik, ahogy kéne, néha lámpázni kell vele együtt.

Na nekem van egy Obokan fullos távcsővel és valami alsó cuccal valami azt tom hogy hol szereztem. Nagyon király Ak töltény kell bele meg valami speciális ahhoz az alsó cucchoz :) Fel van ugymind tuningolva rejtett helyen találtam és volt benne 200 töltény most van benne 1467 :)

Télleg, később nincs véletlenül valami fegyverjavító? Kurvajóljönne. Van egy-két felspécizett fegyver, de mivel azokat használom inkább hamar szétmennek. Persze olyankor mondanak szabadnapot amikor már az arcomat súrolják... és ilyenkor nem én szoktam kijönni győztesen!
Szal nemtudom ki hol tart a játékban, de nem látott ilyen lehetőséget valaki?

Alsó cucc alatt a gránátvetőt érted? Amúgy nem egy ász a fegyver, kb. az elején jó még. :)

persze nehogy valaki megmondja hol a hangtompitó...:)

hálásan köszönöm, nagy vagy.
amugy milyen modot kell felrakni hogy vehessek?:)))

Sziasztok! Végigolvastam a fórumot és két fegyverről nem tettetek eddig említést, legalábbis így rémlik. Az egyik a Groza tölténnyel működő Desert, ami a Wild territoryben az alagútban van a sima dezertes hulla melletti dobozban. A másik pedig a 9*18-as skulóval működő mp5, ami pedig garbageban van a sötét alagút végében. Az utóbbi a játék elején nekem felbecsülhetetlen volt hegyekben álló 9*18 töltények miatt.

Az elsőről már sokan tettek említést, köztük én is. Ő a Big Ben pisztoly :wink:

pic_alker_640x480_009.jpg

De jól lehetne már aprítani, ha ez is benne lenne :D .

Hja, olvastam valami csít exoskeletonról, ami 200 kg-t bír és végtelen sprintet. Cuki...

Az olyan mint karakter készítővel végigvinni a Fallout2-t :D

kick":1w7tf33i mondta:
Saját tapasztalat, szakirodalom, internet, doksi filmek. A világ tele van fegyverekkel, nem nehéz beléjük botlani :)
De ez ne legyen önfényezős topic, ezért sem szeretem az ilyen nagyzolós kijelentéseket, hogy "csaknem az összes ismert kézifegyverhez közöm volt" stb., már túl sok ilyet láttam net szerte, volt hogy kiderült az ürgéről, hogy csak egy terepgatyás securitys és így vetíti a szakértelmét, szal az ilyeneken picit felhúzom a szemöldököm. Én a tényleg nagytudású emberekhez képest nagyon keveset tudok a fegyverekről, maximum az átlagembereknél tudok egy kicsit többet, meg azért a Brennekét még le tudom írni helyesen :) De ha mégis tévedek és mondjuk Simonyi Ottóval kezdtem el vitázni, akkor tuti keresztrefeszítem magam. :lol:
Nem vele vitázol de ő volt a kiképzőm!

Igen igazság szerint nagyrészt igazad van kicsit nagyképű kijelentés volt inkább úgy mondanám nagyon sok lőfegyvert kipróbáltam persze a fémvázas terminátornál/Simonyi Ottónál/ nem többet. Az összefoglalt dolgok inkább saját tapasztalatom volt mint szakirodalom és azoknak akik nem profik hanem némi betekintést akarnak kapni ezekből a tapasztalatokból. Sajnálom hogy segiteni akartam mert mindig van aki kiforgatja az ember szavait azt hittem ez egy fórum ahol megoszthatom a tapasztalatait. Mellesleg ezeket a tapasztalatokat nagyrészt ott szereztem ahol a Simonyi Ottó oktatott akkoriban RKSZ nek hívták.Hozzáteszem az információid korrektek persze itt én is kitérhetnék még akár gyárra is leosztva a lőszertipusokra /mi a tényleges különbség egy ukrán vagy egy kinába gyártott lőszer között/de mivel nem ez volt a célom az egész hozzászólással és felesleges is lenne a játékosokat tizedesnyi számadatokkal terhelni nem teszem.

Leoford! Nyugodtan írd le a tapasztalataidat, mert kíváncsiak vagyunk rá! Sokan nem lőttek igazi fegyverrel, ezért érdekes lehet, amit írsz.

ps.: Vedd úgy, hogy kick nem belédkötött, hanem csak pontosította az általad írtaka :wink:

Vissza
Top Alul