Fegyverek

pfff.....én is valahogy így jártam, tekergetni végül sikerült a kart, d e a csúzli a helyén maradt. közben meg ugye pár percenként megjelenik 1-1 néhány fős csapat...a végén már úgy kellett átverekedjem magam a hullahegyen a kijáratig... ;-) viszont utána ide mindig vissza lehetett járni, ha valami kellett :-)

bg_

Satuból ki lehet szedni fegyvert, tekergetés nélkül, de a Freedom bázison lévőből nem lehet, azzal senki se próbálkozzon, amúgy is csak egy sima AK gránátvetővel és távcsővel.

Sztem a Freedomosok közül egyedül az arzenált őrzőt érdemes lelőni, őt is nagyon diszkréten. Tápos fickók, nem szeretem magamra haragítani őket.

Jurij":9ont8hje mondta:
hol lehet gránátvetőt találni a fegyókra?
már kijátszottam a gammát,de nem találtam :(
jah meg zombikat se,meg törpöket se... :)

Én találtam, de az rakta volt a fegyveren és ott találtam amikor elöször kell lemenni a földalá valami documentumokért vagy valami hasonló meg ott találkozol elöször kettö ugrabugrával akik harapnak megrugdalnak is, na és ott lenn amikor még nem nyitottad ki az elsö ajtót ott ahol sok a szekrény
na ott volt eldugva egy fazsa gránátvetö fegyver meg ruha.
Arra az ajtókra gondolok amikor 4 számot kell beirni.
Remélem segitettem ha olyan fegyvert szeretnél találni :) :wink:

azt én is megtaláltam,de én a másik felrakható gránátvetőre gondoltam...de azért kösz :)

Kb. tízzel korábbi hozzászólás, én írtam.

Trader mod aktiválja, de azt én spec nemhasználom, mert szerintem tönkreteszi vele a játékot (exosceleton megvehető lvl1-en) Majd ha lesz normális mod, ami unlockolja szólok.

nem tudjátok hogy univerzális hangtompitót hol találok szinte eddig mindenre rábukkantam csak arra nem, meg azt sem értem hogy van olyan gránát vetóm amihez oda van irva hogy jó a gr 37 hez de mégsem rakja rá. van egy két furcsa dolog.

Nem fegyver de nem rossz ki suit! (Kár hogy ekkor már rég van SZEVASZ!UIT.

ss_tulajdonos_04-01-07_23-15-54__l06_rostok__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Biztos elhangzott már a kérdés, de lámpát hol a p***ba találok? Hallottam valami helikopteres roncsnál, hallottam azt is hogy csak egy bizonyos felbontásnál és részletességnél engedi a játék hogy egyáltalán legyen lámpám...szal segítsetek légyszi! THX!

Alapból ad a játék lámpát. Nyomd meg az L betűt. Ha nem világítana, vedd feljebb a grafikát, kezd a lightning distance-al.

pYura":1oaba0k6 mondta:
Alapból ad a játék lámpát. Nyomd meg az L betűt. Ha nem világítana, vedd feljebb a grafikát, kezd a lightning distance-al.

Ja akkor ezaz ami nem fog menni :( így is beszaggat néha...
Azért THX!

Ha reflections le van véva akkor igen, ha meg fel van tekerva, akkor ajjaj... :roll:

CityLife":2nxmyum8 mondta:
Annyira nem eszik nagy grafikát a lámpa... mennie kell nekijje :D

No minggyá kipróbájjuk!! Ehheh...
Alig találtam meg egy-két küldetésnél amiért mennem kellett. Persze használhattam volna a nightvision-t is... azt meg elfeejtettem. :roll:

Vissza
Top Alul