http://tigrisek.softair.hu/galeria/ext/ ... nger02.jpg
Ez egy két éves kép
És Magyarországon készült
Nem Paksnál 
Ez egy két éves kép
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
pontosítok:kick":uq7max9l mondta:Én 5 fajta sniperről tudok és lehet hogy több is vanvlk":uq7max9l mondta:hátmeg a legviccesebb, hogy 2 fajta sniper van ha jól tudom, és mindkettővel sikerült már olyan fejest kiosztanom, hogy túlélte simán az áldozat![]()
mrbrain30: Avenger gépágyú? Ez még viccnek is rossz, nem tom hol olvastad ezt, de ez biztos baromság, tekintve, hogy csak a csöve több, mint 280 kg súlyú, az egész fegyver hossza 3 méter (lőszerdoboz nélkül, mert azzal vagy 5) és 4 tonnás visszarúgást produkál. Mit kezdene ezzel egy ember, LOL!
Meg Prypiatban és wild territoryban is vannakCrayon":3uiqrgby mondta:Zombi katonákkal találkoznod kellett ha végigjátszottad.
Törpök nincsenek, csak rodent nevű patkányok amik X18nál várnak ha később visszamész.
Freedom bázison van egy army warhouse területen meg egyet találtam egy ládában wild territoryban, sztem random helyezi azt elRanger":167x5xog mondta:M203-at még nem találtam :S valaki ha tudja hol van szóljon.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.