Fegyverek

Yo! Csak nem 75RANGER75 vagy az AS fórumról? :lol:

Ilyen CE nekem is kéne! Sidorovichot is odaadhatnák egy raklap vodkával.. :D

kick":uq7max9l mondta:
vlk":uq7max9l mondta:
hátmeg a legviccesebb, hogy 2 fajta sniper van ha jól tudom, és mindkettővel sikerült már olyan fejest kiosztanom, hogy túlélte simán az áldozat :D
Én 5 fajta sniperről tudok és lehet hogy több is van :)

mrbrain30: Avenger gépágyú? Ez még viccnek is rossz, nem tom hol olvastad ezt, de ez biztos baromság, tekintve, hogy csak a csöve több, mint 280 kg súlyú, az egész fegyver hossza 3 méter (lőszerdoboz nélkül, mert azzal vagy 5) és 4 tonnás visszarúgást produkál. Mit kezdene ezzel egy ember, LOL!
pontosítok:
xm-143 gatling tipusú nehéz gépágyú, és az oldalon rajta van hogy a zónában megtalálható.

Tunder S14-es fegyver hol található a játékban?

Most teljesítettem az x18-as küldetést és a BARban már láttam néhány embernél és nekem is olyan kéne.

hol lehet gránátvetőt találni a fegyókra?
már kijátszottam a gammát,de nem találtam :(
jah meg zombikat se,meg törpöket se... :)

Zombi katonákkal találkoznod kellett ha végigjátszottad.
Törpök nincsenek, csak rodent nevű patkányok amik X18nál várnak ha később visszamész.

stalker zombikkal találkoztam,yantarban,csak sima zombikal nem...
de az hogy nincsenek törpök...az egy szivatás! :)

Crayon":3uiqrgby mondta:
Zombi katonákkal találkoznod kellett ha végigjátszottad.
Törpök nincsenek, csak rodent nevű patkányok amik X18nál várnak ha később visszamész.
Meg Prypiatban és wild territoryban is vannak :)

mrbrain30: Az xm-134, a játékba nem került bele és sajnos pontatlan az oldalon a leírás, ez még csak géppuska, a gépágyútól nagyon messze van.

de gránátvetőt hol lehet találni?(bocs hogy ilyen türelmetlen vagyok,egy újregnek ilyen kis mitugrásznak kell lennie)

De Kick és én tudtam kivagy már régebben, Kb mikor idekerültem :) Ranger csak egy van :D

Amíg nem mondtok rendes fegyó nevet nem tudok segíteni. Sajnos a játékbeli fegyverek nevei nem mennek és csak a valódi nevüket tudom..

Gránátvetős Ak74-es (storming obokan) Dark Valleybe van. Gránátvető pedig az Army warehousenál lévő falu 1ik pincéjébe. Sztem. nem használható igazán... És ez is levolt már írva :)

Eddig SVD,SVU illetve VSS-el találkoztam.

kicsit pontosabban letudod írni hogy hol van a storming obokan? :)
amúgy én olyan gránátvetőre gondoltam,amit az LR 300-ra kell rakni :)

Storming Obokan Dark Valleyben van egy banditánál a főépületük környékén.

Azt észrevette valaki, hogy a Fort 15 öt mikor előkapja a jelölt egyes :P akkor elöszőr jobb oldalt majd baloldalt van a hüvelykviető.

M203-at még nem találtam :S valaki ha tudja hol van szóljon.

Az a baj, hogy találok egy jó fegyát, de nincs hozzá töltény... később sűrűbben elő fognak fordulni a .45-ös töltények, meg azok amik az erősebb puskákba kellenek?

Ranger":167x5xog mondta:
M203-at még nem találtam :S valaki ha tudja hol van szóljon.
Freedom bázison van egy army warhouse területen meg egyet találtam egy ládában wild territoryban, sztem random helyezi azt el :) Ranger télleg csak egy van, bocsesz, következő AS meccsen lelőhetsz, ha tudsz. :lol:

Azt észrevettétek már hogy a játékban az összes fegyvermodell balkezes, és át van jobboldalra tükrözve...kéne egy olyan mód ami visszateszi baloldalra: mer így élethű, meg én balkezes vagyok és jobb a baloldal :D ??? Balkezes AK nincs(hüvely a bal oldalon esik ki a pofádba...ilyen a mesében sincs...de a stalkerben van..érdekes...tiszta Counter-Strike feeling...ott is detto ugyan ez van ( néhány fegyvert leszámítva ), de ott legalább lehet választan hogy bal oldalon legyen a fegyver)...
Viszont! A videókban( I made it-nél néztem ) normális jobbkezes AK van...

sziasztok!

hátha segít valakinek:

ha később visszmentem az x18-hoz, akkor szemből nézve az épület
bal oldala felé van egy völgy, ott bóklászik, majd küzd az állatokkal
a Póker nevű bűnöző. van nála egy jó kis fejlesztett SPSA14.

kicsit odébb a banditák telepén a pincében van egy Duty ruha.

az army warehauseban a berobbantott falrészen belül kicsit jobbra van egy titkos hely, ami egy Vintar-t rejt.

ugyanezen a területen az őrtornyokba felmászva be lehet gyűjteni viszonylag sok 7,62-es lőszert, meg a hozzá tartozó fegyvert is :-)
a berobbantott falrésztől átellenesen a telep túloldalán az alagút legmélyén van egy hátizsák, tele VOG25-ös gránáttal.

és egy kérdés:
a satuból hogy lehet kiszedni a fegyvert???

bg_

:D :D :D

Sztem mindhiába a Satu-s téma! Nem tudom van e itt valaki akinek sikerült.
Én kb egy órát szarakodtam vele mire feladtam. Csak ütni meg lőni tudtam a satukart és többzörr átforgattam jobbra és balra is sehogy se lazult sajna. :cry:

De ha valakinek sikerült az tényleg írja már hogy.

Ja és kössz a tippeket! eljen

Vissza
Top Alul