Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
kick":3rzt7x6b mondta:Speckó Fort-15-ös: A Fort12-es 15 lövetű kivitele, kezdetben nagyon jó pisztoly, a játék legelején találtam valahol, talán Garbage-ban. Aki a 9x18 mm-es makarov lőszer szerelmese, az találhat +p+ töltetűt belőle a RAD 100-as bár közelében lévő torony tetején, de nem túl sokat, viszont jó erős skuló.
Crayon":3rzt7x6b mondta:Első speckó fegyver (sztem az agyorstüzelő ak) a Storming Obokan. Ez távcsővel+gránátvetővel kiegészítve pripjatyig elég volt.
btw én az egész játék alatt egyetlenegy hangtompítót sem találtam...![]()
pYura":29czn71q mondta:kick":29czn71q mondta:Speckó Fort-15-ös: A Fort12-es 15 lövetű kivitele, kezdetben nagyon jó pisztoly, a játék legelején találtam valahol, talán Garbage-ban. Aki a 9x18 mm-es makarov lőszer szerelmese, az találhat +p+ töltetűt belőle a RAD 100-as bár közelében lévő torony tetején, de nem túl sokat, viszont jó erős skuló.
A hidat örző katonák kapitányánál van.
Crayon":29czn71q mondta:Első speckó fegyver (sztem az agyorstüzelő ak) a Storming Obokan. Ez távcsővel+gránátvetővel kiegészítve pripjatyig elég volt.
btw én az egész játék alatt egyetlenegy hangtompítót sem találtam...![]()
Ezt nem tudod hol találtad? Ez nem a gyorstüzelű AK, az 74-es, nem Obokan.
Hangtopítós AK74U található a Garbage főnökénél.
Univerzális hangtompító Agropromban van, de csak akkor tudod felvenni, ha PDA is jelzi![]()
SG-n egy srác gyűjtögeti a fegyverek, ruhák, miegymás listáját! Íme az oldala: http://maskim.fw.hu/hispan1":32dk7qoz mondta:Ha találok egy listát az összes fegyverről, szavazás is lesz.
A játékban a többségről nem. Csak az univerzális hangtompítót lehet leszedni, amit te is raksz fel. Satuból én meg úgy szedtem ki, hogy nyomtam egy "F"-et.Kiriyama":1r1yet9k mondta:Hangtompitot le tudod szedni a fegyverekröl.
Még picit hiányos, hiányzik pl. a gauss rifle és az F2000-es is. Na meg a speckó fegyverek, amikről már írtam egy kicsit.Mad Max":3906zdbc mondta:SG-n egy srác gyűjtögeti a fegyverek, ruhák, miegymás listáját! Íme az oldala: http://maskim.fw.hu/hispan1":3906zdbc mondta:Ha találok egy listát az összes fegyverről, szavazás is lesz.
pYura":9bua9bfl mondta:Hmm jó lesz, de azt is leírhatná hol lehet ilyeneket találni. Healing Berlit pl sehol nem láttam még![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.