Fegyverek

Melyik a kedvenc fegyvered?

• L85A1

Szavazat: 0 0.0%
  • TOZ-34

• RG-6-os gránátvető

• LR-300 MR

• Fort 12

• FN2000

• AK-47

• XM-143

• SVU

• MP Makarov

• HP-SA Hi-Power

• Beretta 92 FS

• VSS (Vintorez)

• Groza 961

• SVD (Dragunov)

• Kés :)

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Csak olyan meglepettnek látszottál :) - ekkor jön az, hogy angolban ott a "rocket" és az irányított rocket, aminek a "missle" megkülönbözetés. :roll: Magyarban miért nincs ilyen?

Mert nem a magyarok találták ki a lézervezérléses karétát. Ha mi találtuk volna ki, akkor az angolnak nem lenne rá szava :)

HAHA na igen, mert itthon nem gyártanak rakétát :roll:

valóban...

ps.: szegény topic.... namindegy, szavazásnál megengedett az off ^^ ?

az AK-47 még ma is az egyik legjobb gépkarabély, ellentétben az amerikai
m16-al ami nembirja a gyűrődést(egy kis homok kerül bele aztán lehet is szétszerelni) ezért nem is nagyon szeretik az amerikai katonák (ami nem meglepetés)A jó örek AK tartani fogja még egy darabig a frontot :wink:

A vietnámi háborúban sokat szívtak az amcsik a megbízhatatlan m16-osaik miatt... volt, hogy AK-kat használtak, csak azzal ugye az volt a probléma, hogy nem tudták hol az ellenség.... Valahol azt olvastam, hogy az új M4/M16-osak már sokkkal jobbak, a sarat is bírják.

Lassan úgyis átállítják a szárazföldi erőket az új generációs fegyverekre, lásd P90.

Igen, az annyira innovatív. A légierőt különösen érdekli, mert könnyű, méreteihez viszonítva azonban hatalmas a tűzereje.

Csak azért ismerem ennyire, mert a csillagkapu SG1-ben is a harmadik évadtól a légierő ezzel a fegyverrel küldi ki a csapatait. Nem véletlenül.

a g11 is elég új (bár régóta fejlesztik)p90 nemhiszem hogy lesz a gémben
pedig jó volna 1-2 mai fegyvert is belerakni(hiszen a közeljövőben játszódik)

Én is hallottam a p90-es fekvőtás miatti hibályáról, ugyanis a folyókat ott igencsak gyorsan kell boforgatni, hogy a csőbe jussanak, és ha 1 golyó elakad forgatás közben, akkor ki kell szedni a tárat, hogy kiessen a beszorult golyó. Állítólag ezen egy új forgató rendszerrel akarnak segíteni, nem tudom, hogy áll a dolog.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul