Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nyitsz egy új szobát (mondjuk ide az alfórumokba) a szavazás kérdését, add meg címnek és mikor az első (témaindító) üzenetet küldöd, akkor ott alatta van a szavazási rész. Ott megadható a kérdés illetve annyi válasz, amennyit akarsz.
De Te is lehetsz témaindító. Lenn az alfórumok listája lap alján van a postreply gomb, azzal új szobát indítasz.
Azért nem akarom én mert nem tudom, milyen válaszlehetőségeket akarsz. De ha megmondod, maholnap elindítom.
Így van!
Gondolkodtam még a dragunovon, de annak a tűzgyorsasága nem valami nagy (tekintve hogy nem is egy zászlóalj visszatartására tervezték).
Amúgy pedig mint minden játékban, a fegyverek tulajdonsága a valóshoz képest a stalkerban is eltérhet majd. Végső soron csak a játékban dől el, hogy melyik fegyver jó és melyik nem.
Azt viszont sajnálom, hogy P90-esről még mindig ninmcs hír
Írtam egy stalker sztorit anno, szerintem az lett a legjobb, aki olvasta, ismeri: egy pilóta zuhan le a Zónában és várja a segítséget sérülten. És a végén körben támadnak a "zónalakók" (szándékosan kerülöm az irodalmilag degradáló zombi szót). És hogy mi a vége? olvassa el mindenki
(Az utolsó golyó a címe)