Fegyverek

Melyik a kedvenc fegyvered?

• L85A1

Szavazat: 0 0.0%
  • TOZ-34

• RG-6-os gránátvető

• LR-300 MR

• Fort 12

• FN2000

• AK-47

• XM-143

• SVU

• MP Makarov

• HP-SA Hi-Power

• Beretta 92 FS

• VSS (Vintorez)

• Groza 961

• SVD (Dragunov)

• Kés :)

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Szeretnék egy szavazást nyitni melyik a kedvenc fegyvered címmel. Hogy lehet? :?

Nyitsz egy új szobát (mondjuk ide az alfórumokba) a szavazás kérdését, add meg címnek és mikor az első (témaindító) üzenetet küldöd, akkor ott alatta van a szavazási rész. Ott megadható a kérdés illetve annyi válasz, amennyit akarsz.

Szoval csak a temaindito tud szavazast betenni... akkor megcsinalnad legyszivess...

De Te is lehetsz témaindító. Lenn az alfórumok listája lap alján van a postreply gomb, azzal új szobát indítasz.
Azért nem akarom én mert nem tudom, milyen válaszlehetőségeket akarsz. De ha megmondod, maholnap elindítom.

Nem akartam ennek uj szobat nyitni... valaszok a jatekban szerpelo 30 efgyver vagy legalabbis amelyekrol tudunk :)

Így van!
Gondolkodtam még a dragunovon, de annak a tűzgyorsasága nem valami nagy (tekintve hogy nem is egy zászlóalj visszatartására tervezték).
Amúgy pedig mint minden játékban, a fegyverek tulajdonsága a valóshoz képest a stalkerban is eltérhet majd. Végső soron csak a játékban dől el, hogy melyik fegyver jó és melyik nem.
Azt viszont sajnálom, hogy P90-esről még mindig ninmcs hír :(

Dragunov olyan gyors amilyen gyorsan el tudod sütni egymás után. AK is rohadt pontatlan hosszabb sorozatban :wink:

Feltéve, hogy nem körben támadnak :)

Írtam egy stalker sztorit anno, szerintem az lett a legjobb, aki olvasta, ismeri: egy pilóta zuhan le a Zónában és várja a segítséget sérülten. És a végén körben támadnak a "zónalakók" (szándékosan kerülöm az irodalmilag degradáló zombi szót). És hogy mi a vége? olvassa el mindenki :)
(Az utolsó golyó a címe)

Rakétát tipikusan páncélosok ellen találták ki. Utálom amikor valaki queket játszik egy "realisztikus" fps-ben (netre gondolok).

Ebben egytértünk.
Ezért is mondtam, hogy több kárt okoz, mint hasznot, hogy ha az ember nem jól használja.

Azt hittem azért mondod, mert az ember felrobbancsa magát lol2

Igen! Erre gondolok: ha 2 méterre van tőled a zombi és lősz, akkor nem csak ő marad darabokban...

Erre jön az ellenpélda, hogy a rakétavető a legjobb sniper BF2-ben :D Instakill, akkor is ha csak testet ér és még irányítható is :shock: :lol:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul