Fegyverek, ruhák, felszerelések , itemek [spoiler veszély]

Erről a szolgálatos raktárról esetleg vki tud pontosabb leirást mert igy nem olyan egyértelmü.

veloci köszi szépen!;)am ha valakit érdekel én is tudok egy jó kis rejtek helyet!akinek kell az írjon semmi kül csak egy sisak meg egy fegyót tudok az egyik a cement gyár tetején van a másik meg a Jupiter üzem oldalánál a beton kád nevű anomáliához nanon közel!

helló!

lenne egy kérdésem ha találok laptopot akk azzal mit lehet kezdeni úgy értem csak eladni lehet vagy lehet vele valami jobbat kezdeni?köszi

Általában a szolgálatos v szabadsági parancsnokok tudnak vele mit kezdeni. De van h a zatoni trader is megveszi....

tibibá!és ha oda adom nekik akkor kapok érte valamit cserébe?

veloci!ah szolgálatos raktár pontosan hol is van a janovi állomással szembe vagy a jupiter üzemmel szembe?

[mod]Egyszerre egy hozzászólás és nem három! - Tibi[/mod]

tibibá köszönöm szépen az infót!

Szerk. 1.:
tibibá!

nem a kereskedőre gondolok a laptopos ügyben hanem ha a vezetőknek adom tőlük kapok valamit vagy tőlük és csak pénzt?!

Szerk. 2.:
és ilyen fegyvert hol találhatok
FT-200M ??

hali exoskeleton ilyen ruhát hol tudok akasztani??? a hajóban a csávi már hozott egyet de el k...... szal onnan már nem tudok!

Exoskeleton: Ha sokáig leszel a zónában, majd tudsz venni is Zatonban. Meg szerintem valahol lehet is lelni, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos.
Laptopok: Hát van h megszánnak egy kis lóvéval, de nem ebből fogsz meggadagodni. Van h nem is adnak semmit csak jobban bíznak majd benned.

Ha pénz kell szerezz relikviákat. Azokat ne add el csak gyűjtsd. ha nagyon nincs pénzed vidd el az összeset Zatonba Szakállhoz és kérdezd meg h milyen relikvia kell neki. Ha van már adhatod is. Ezzel nagyokat lehet kaszálni. De ha jól emlékszem ezt valaki már mondta előttem.
F2000: (mert így hívják :D) Ha bejuottál Pripyat-be akkor a Zsoldosoknál valószínű, hogy találsz.

Amúgy Drop mod.

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy hogy lesz nekem Swarog detektorom. Van 3 Veles-em,a tudósoknál megcsináltam mindent,kivéve az oázist,azt nem találom...arra is jöhetne vmi tipp,hogy hol merre érdeklődjek. :)
Köszi! :)

Na ezt kipróbálom ... veszek egy másikat és egyesével fogom fejleszteni - kiváncsi vagyok melyik lesz az !

Köszönöm Csiga! Egyszer már benéztem ide,de nem mentem beljebb. :)

Az én EXO-m ban lehet és elég jól is megy benne a futás.De Szerintem EXO hejett CS3 as péncál ra költsél mer az EXO könyen törik és drága javítani.

ÜDV. Azt szeretném kérdezni hogy megéri-e megvenni az exoskleton-t. MOSt kezdtem a játékot és sry ha megvolt már beszélve de nem akarok semmibe se beleolvasni csak ha kijátszottam. KÉrhetném a választ iylen színnel?

Vissza
Top Alul