Fegyverek, ruhák, felszerelések , itemek [spoiler veszély]

Nem tudom, hol melyikre gondolsz. Pripyatban jó pár ház van. Térképen nem tudnád bejelölni? Meg milyen meglepetés?

De csak egy olyan hely vanahol a tízest ilyen indák vagy mik kötik össze és egy zöld színű vegyi anomália cikázik oda-vissza a 2 épület között azokon az indákon vagy miken. School és River Port között. Ja és a meglepi egy RP-74 300 db lőszerrel. :D egty kis sugátzás elleni drog és 2 elsősegélycsomag.
Egyébként ha Veles detektorra vagy egy új SEVA ruhára van valakinek szüksége az talál az ovodával szembeni szalag ház oldalánál lévő lépcső alján. Egy kis sugárzás elleni drogokkal és még valamilyen tablettákkal egyetemben.

Nekem a vasutállomáson a pincében a ládám kifosztoták totál-ra .Még szerencse,hogy mentetem előtte így csak egy pisztolyt hagytam benne hagy örüljön a görény .Hawaii mondja,hogy ki vitte el de nem foglalkoztam vele . #B #B #B

Peterka":12j8l3wr mondta:
Hali. én is nyomom a CoP-ot és lenne 2 kérdésem.
1. Veles detektorokat hol lehet találni? mert kéne 3 a tudósoknak.
2. Nem találtam jobb helyet neki, de megkérdezném hogy mindenkinek úgy van a nap árnyék hogy egy bizonyos távolságig van, utána egy vonallal mintha elvágták volna már nincs?
egy kép róla: http://kepfeltoltes.hu/091012/stalkerco ... es.hu_.jpg . ahogy megyek szépen tartja a távolságot, és nem valami szép. Ki is kapcsolhatnám, de akkor meg az egész olyan sötét...

SPOILER!!!
Ahova Jar Apó elvisz minket vadászni a zsoldosokra, ott az udvarban van egy markológép. Annak a fülkéjében van egy Veles detektor :)
SPOILER!!!

Feltennék egy-két érdekfeszítő kérdést...

ÜBER SPOILER!!!!!

Valaki tud erröl valamit ? "Strelok's SIG SG 550"...
erre lehet távcsövet is rakni a a simafélével ellentétben...
az összes nyavajás stalker forumon eröl ugat az összes kocka de sehol nincs leirva h hol lehet hozzájutni :S
Valakinek valami ötlete ?

Jupiter bal felső sakában megtaláltam a már sokak által vitatott "UFO"-t ami egy amerikai pilóta nélküli felderítő repülőgép... az ebböl kivett memóriakártyát miután feltöri Karan kapok 3 infót aminek semmi következménye... semmi küldit nem kapok... de apárbeszédben azt irja h a PDA-m ra fel lett töltve... hol merre ?

Beszélnek valami Sidrovics pincéjéröl is... (bár nemtom miköze lenne ezeknek a mapoknak a SoC kordonjához...) erröl valaki hallott-e valamit?

Állítólag 5 féle detektor van van a 3 alap... aztán megkapot azt a S-betüs überdetektort a kutatoktol ha dolgoztál nekik és állítólag van egy 5. ami sokkaltöbb artifaktot talál... valaki ilyesmivel találkozott-e ?

Bulldog gránátvetőt merrefele lehet találni ? :)

most épp ennyi jutott eszembe...

Okoskodjunk össze valamit srácok PLS :D

Én a kereskedönél vetem detektort :) mindig visszamentem és mindig vettem egyet ;)

akinek a nap árnyékával van problémája az a configba irja át: r2_sun_near 1 re.

pl: r2_sun_near 1. :D

Gomb:

1. Strelok SIG: Később visszatérek rá...
2. Felderítő gép: Kapsz 3 rejtekhely kordinátát Jupiterben. A bányánál, a Jupiter üzemben, és a cementgyárban. A bányál egy fára kell felmászni, és onnan átugrani. Jupiter sima ügy. A cemetgyárossal meg fél órát baszkódtam mire sikerült, azzal szenvedj te is egy kicsit. Mindegyikben találsz egy papírt, amiben Strelok, Agyar, Szellem üzeneteit találod meg. Strelok fegyvere pedig az egyik rejtekhelyen van.
3. Szidorovics pincéje: Tudtommal, csak arról van szó, hogy amikor megkérdezel egy embert, hogy hol találsz szerszámokat, azt mondják, hogy utoljára Szidorovics pincéjében látott. Mivel Szidorovics pincéje a Kordonban van, ne is keressed.
4. Erről nem tudok semmit.
5. Bulldogot Bagolynál lehet venni, ha tönkreteszed Szakál üzletét.

Köszi Putiteng!

esetleg valami olyan rejtett dologrol nemtudsz, hogy a mágneskártyáknak pl nincs-e valami alternatív feladata ? mert az egyiket csak ugy elveszi ajáték ha használtam a másik megmarad a 3.-at adjam vissza Azot-nak... szal ez arra enged következtetni h lehetséges egyiket másikat még fel lehet valahol használni?!

Nem tudom, nekem is van egy felesleg mágneskártyám, abból a küldetésből amikor ki kell nyírni a zsoldosokat Pripyatban...

Az x8 armorihoz való... ahogy lemész x8-ba jobbra van 2 ajtó az egyik levez abba aterembe ahol luk van a padlón, mellette van egy ugyanolyan kék kisajtó amit csak azzal lehet kinyitni, különben oylan mintha csak egy textura lenne, mágnes kártya olvaso sehol... szal eszébe sem jutna az embernek...

De nemsokmindet hagytál ki vele mert van ott egy puska, egy raklap medikit, gyogyszer kötszer, meg összesen kb 10 doboz lőszer de majdnem mind más kaliber..

Pripyatba találtam egy ajtót amin nem lehet bemenni de résnyire nyitva van, még nem jártam utána de azért közlöm hátha valaki tud rola valamit...
A vegyes bolt, óvoda, mosoda háromszögelésben az egyetlen vízszintesen fekvő épület (térképet nézve) kb a háromszög közepén.

Zdrasztvuj!

Azt szeretném megtudakolni,h melyik a legjobb ruha amiben még lehet sprintelni? V a szkeletonban is lehet csak rá kell küldeni a 3. fejlesztési oszlopot is?
Kössszi

SEVA vagy az amelyiket a katonáktól kapsz. Asszem Bulat a neve.

Spoiler!!

Üdv!
Azt vágjátok, hogy ha a Zatonban lelőtt szolgálatos-fegyvercsempész PDA-ját odadjátok a Szolgálat vezetőjének, akkor tiétek a szolgálat raktárának a tartalma? :)

Ryuk:

Nekem nem mondtál újat. :) Lehet ott találni pár fegyvert, meg egy Szolgálatos ruhát.

Csak azért írtam, mert nem esett eddig szó róla. Hátha valakinek segít. Így negyedszerre próbálok mindent megtalálni. De ha valakinek új infója van ossza meg. Pl hol lehet zoomolós távcsöveket találni ha lehet egyáltalán....

Vissza
Top Alul