Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

Akkor töröld ki a gamedata mappát a főkönyvtárból. Ha megvolt hozz létre egy mappát, nevezd át "gamedata" névre. Azon belül még egy mappát, azt nevezd át "configs" ra. Akkor hozz létre azon belül megint egy mappát, azt nevezd át "misc" re. Végül azon belül megint egy mappát, azt nevezd át "trader"-re. Ha vége menj oda ahova letöltötted a modot vagy ahol van. Nyitogasd meg a mappákat addig amíg azt nem látod hogy "trade_trade_mar_csky" ennek LTX fájlnak kell lennie. És ezt bemásolod a Trader mappába, amit előbb már létrehoztál ugyan olyan sorrendben, ahol ezt az LTX fájlt találtad.

Remélem sikerült leírni érthetően, kicsit hosszú nap áll mögöttem, egyszóval fáradok :)

Próbáld meg. Amúgy nem kell új játékot kezdeni!

Valahol itt az oldalon van a CS-hez egy olyan kiegészítés, hogy a csapostól bármit megkaphatsz ingyen... asszem barmen supermarket mod vagy vmi hasonló... csak nem tudom hol van, talán a modbox topikban

Hali az lenne a kérdésem szabadságiak adtak egy 15000ezer rubeles ruhát amit első szinteken tovább fejlesztettem de most nem lehet egyelőre azt írja valami szükséges további fejlesztésekhez.Tovább hol van sok anomália és honnan szerezhetek tudos elsősegélyt?

gabor0626. Azért nem engedik tovább fejleszteni mert nincs hozzá meg a szükséges információ a technikusnak vagy még nem álsz olyan szinten (nekem volt ilyen de lehet h csak én csináltam vmit rosszul). De megy át a Szolgálatos fejlesztőhöz hátah ő tovább tudja fejleszteni. Vöröserdőben sok anomália van:D. Tudos elsősegély hát jó lenen tudni h hol jársz úgy pontosabban tudnák mondani helyet. De ah már jantár körül jársz akkor találni fogsz tuti.

Tibibá a jó isten áldjon meg eszmélettelen tényleg köszönöm szépen!!!Ezer szer!

Ha én most újrakezdeném a játékot, tuti szerválnék egy CS-1 gúnyát, szerintem a Bulat után a legjobb, pláne a játék első felében.

Üdv.
Nálam van Agyar Pda-ja, Yantarban az eltűnt Stalkerek Pda-ja.
Ezekkel lehet valamit csinálni, oda kell adni valakinek?

Végre sikerült megvennem a SEVA ruhát és elkezdtem fejleszteni. Most pénzt gyüjtök, hogy maxra tudjam fejleszteni. A kérdésem az volna, hogy a játék későbbi részeire ez a fejlesztési vonal mennyire optimális? Mikor legutoljára fejlesztettem pár dolog már inaktívvá vált. Remélem, hogy a telepátia és golyóálló kapacitást tudom még fejleszteni. :? (CS térképen a ruhák tuningolásánal 2 opció volt lehetséges: vagy a fizikai behatások /golyóálló/ ellen lehet maxra fejleszteni, vagy a különböző vegyi-kémiai-radioaktív-stb hatások ellen.)

ss_menyhart_attila_10-16-10_21-44-54__agroprom__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ss_menyhart_attila_10-16-10_21-45-05__agroprom__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hallod Dutch, a játék végén nem sokra mész vele az alacsony golyóálló-értéke miatt... Kéne mellé egy jobb harci öltözet is, ezt meg tartsd meg relikviák kereséséhez.

És jól emlékszel, a két fejlesztési ágat nem tudod párhuzamosan kimaxolni, elég egyet elrontani és nem tudod rátenni az adott ág összes fejlesztését.

Ismerek egy modot, ami lehetővé teszi, fegyverek és páncélok fejlesztését olyan szinten, hogy mindent fullra lehet húzni.
Fegyvereknél a tűzgyorsaságot és pontosságot, míg öltözeteknél golyóállóságot és pszi vagy radioaktív védelmet.
Tudok linket adni, ha tartasz rá igényt.
95744260-3.jpg

95382913-3.jpg

:)

Szerintem ez elrontja a játékmenetet, épp ez benne a szép hogy "valamit valamiért".

Egyet értek, én sem látom sok értelmét.
De mivel szeretek modokat kipróbálni megnéztem ezt is.

Egyébként a kérdésedre válaszolva, én hagynám a SEVA ruhát a francba, és megvenném a Bulat páncélozott öltözetet. Kétség kívül a legjobb... szerintem.
Golyóállósága kiváló, lehet benne rohanni, márpedig az utolsó pályán nem szerencsés leállni a monolitosokkal bújócskázni. Harmadrészt pont elegendő védelmet nyújt az anomáliák ellen ha relikviákra indulsz vadászni... már pedig nem árt...
Gondolom sokaknak feltűnt az is, hogy nem mindegy kinek adjuk el a relikviákat... ugyanis legjobb árért Szuszlovnak, Szidorovicsnak, és Szaharovnak lehet eladni őket...

Hmm ez nagy szívás akkor, hogy ennyit költöttem erre! :D Szóval jobb ha ezt eladom és veszek egy Bulat-ot. De azon csak két relikviatartó van. :? (Rengetegen írták pedig, hogy SEVA a legjobb.) Illetve ha már a védelemre építünk, akkor inkább a golyóálló és hasonló védelem fejlesztését kell előnyben részesíteni a környezeti hatásokkal szemben? (Egészen mostanáig, azért nem gyalultam le a banditák frakicóját, mert SEVA-t csak ott lehet fejleszteni.)

De ha már itt tartunk várnék pár segítő öteletet, hogy milyen fegyverekre érdemes építeni (fejleszteni). Jelenleg egy tuningolt AK-m, TRS-300 és egy Chaser 13 sörétesem van. Még egy VLA-t akarok majd fejleszteni ha már lesz lehetőség szerezni. A többi fegyverről nem olvastam túl kiemelkedő pozitív tapasztalatokat ebben a topikban. A SoC-ban nagyon hatásos Thunder S14 és Vintorez /VLA-t jobbnak írták páran ezért is hajlok arra/ itt állítólag igen csak leszerepelt...

Illetve még egy kérdés. Ha csatlakozok mondjuk a Stalker frakcióhoz, többi pénzért tudom eladni a SEVA-t vagy nem?

Dutch!
Fölösleges annyi relikviát tárolni szerintem...
Kettő nekem bőségesen elég volt. A buborék nevű, és a másik ami a kitartást növelte.
Környezeti hatásokat akarok 'előtérbe' helyezni, akkor ne a golyóállóságot fejleszd.

Ami a fegyvereket illeti -ha nem bánod itt a fegyvereket a valódi nevükön szólítom- az AKS 74 elég pontos ha mindent felhúzol rajta, de akkorsem épp a legjobb... talán ha a csövet átalakíttatod 5.56×45 ös kaliberre... az SPAS 12 pedig erősebb, és több lövedék is fél bele, mint az általad említett sörétesbe.
LR 300 (trs) pedig pontos, könnyű, csak az a baj vele hogy kilősz 3 tárat már javítani kell mert besül. Ez pedig elég kellemetlen.

Én az AS val-t ajánlom neked (vla) az pontos, halk, erős (hála a 9×39 es lövedéknek). Vagy amit a Szabadság frakciónál lehet sokat látni SIG 550 (sgi 5k). Erős, pontos, kicsi a vissza.rúgása (már alapból is) és jól bírja a gyűrődést... Viszont ha tűzgyorsaságot akarsz fejleszteni lehet rátenni M203 as gránátvetőt.
Mesterlövész puskának mindenképp Dragunov...
Jah és végül de nem utolsó sorban a Groza OC (thunder). Nagyon szeretem azt a fegyvert. Nem is jut hirtelen eszembe semmi negatívum róla. :) Kivéve ha a pontosságot akarod rajta fejleszteni, ha azt felnyomod maxra akkor a tárban csak 10 lövedék foglal majd helyet...

Remélem segítettem.

Ja, Markus Schulz, én is nagyon szeretem a zenéit ;)

Köszi a segítséget! :)

Igazából kérdésnek szántam volna, hogy mit érdemes feljeszteni (melyik irányt) golyóállóság vagy környezetei behatások. Melyikkel könnyebb Limansktól boldogulni. :)
Relikvia esetében én sohasem így láttam. Szerintem nagyban megkönnyítik az ember dolgát. Általában vérzést csökkentő, életregeneráló, teljesítményjavító és sugárzáscsökkentőt szoktam magamra aggatni. (Persze most még csak rotálva, mert nem találtam több sugárzáscsökkentőt, csak egyet.) De az anomáliák esetén jól jön a többi is szvsz.

Akkor lesz egy sörétescsere, LR 300-at eladom, AS VAL-t és SIG 550-et majd szerzek a Freedomnál. Mesterlövész puskát nem akarok cipelni magammal. AK-t is csak addig amíg nem lesz AS VAL. Viszont Groza-ról mindenki azt írta, hogy a SoC-hoz képest elcseszték és sokkal gyengébb lett. (Ott kedvenc fegyverem volt.) Emiatt tettem le róla, hogy foglalkozzak vele.

(Ps.: Helyes-helyes. :wink: )

Nagyjából mindent elmondtak előttem, golyóálló Bulat a legjobb. A relikviákat a helyzetnek megfelelően kell váltogatni, alap a Bubi, ha csak simán sertepertélsz egy hordozható tömeget növelő kavics kell még, harc közben életet regeneráló, és ha nagyon vérzel egy vérzéscsökkentő.

Fegyvernek a full sniper tuning AK nagyon jól szolgál a játék első felében/kétharmadában. Military Warehouses-nál a lezuhant MI-24es melletti Monolith helyőrséget messziről lepufogtatod lesz AS VAL-od, NATO kaliberből a SiG 550 az a fegyver amire full sniper tuning-gal érdemes lecserélni az AK-dat.

Akkor megvan végre a megfelelő kombináció. 8)

Bulat / SIG 550 / AS VAL / SPAS 12

Már csak annyi lenne a kérdésem, hogy ezeket bárkinél lehet fejleszteni (tehát nincs fixen egy személy csak, aki ért hozzá - mint pl. a SEVA-hoz)? Bár azt hiszem, hogy a sörétes a Duty-s gépész szakterülete.

Köszi srácok a segítséget.

Kérdésedre: A SiG-et kivéve Thunderov megold mindent, az 550-es kimaxolásához Uncle Jar a te embered.

Vissza
Top Alul