Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

Szerintem másik képet néztél még nekem sincs csipám csak vintarom én is azt keresem

SVD-ket RedForestben lehet találni, mikor az erdész területén a duty meg a freedom csapatok harcolnak néha... Vagy lelősz valakit, akinél van. Ettől nem fognak jobban utálni.

Kösz már szereztem mert idő közbn nyertem a dutyval és közben vettem 2-őt nem valami nagy cucc mert kevés a golxó bele és vinterral lazán potolható.

Maxira felfejlesztve össze nem hasonlítható a Vintarral. Én mindig hordok magamnál egyet, mert 80 a lapossága, gyakorlatilag nem rúg vissza és 30-as a tára is. Hihetetlen pontos.

erre nekem ott a trs 301 :D

pontosabb mint az alap csipa pontosságra fejlesztve van max

TRs-em nekem is volt, de iszonyatosan untam, hogy állandóan beragad. Annyira ideges voltam már, hogy mindig javítanom kellett, hogy el sem adtam, hanem elhajítottam Yantar mocsarában... Utána egy ideig AC-t használtam, az nagyon megbízható volt, de mióta van FN2000-es meg SVD, eladtam, mert ezeknél nincs jobb.

nekem jól fel van fejlesztve csak már szinte nincs i scsík az állapotánál ahol jelzi :lol:
javítani meg nem akarom az AC sajnos iszonyat gyenge(saját vélemény szerint) a többihez pl inkább akkor már Thunder meg igazán akárhol található eladni tökéletes.

Én a gp-37 re várok a socban is az volt a fn200m mögött a legjobbb fgyó meg talán az sgi(nem tudom a nevét pontosan de úgy emlékszem ilyesmi) ami felvette vele a versenyt de annál is jobb a gp-37

VLA ami még jó de a thunderral együtt ez a két fegyver nem kifejezetten a távoli lövések pontosságáról híres am nagyon királyak.

Én még a yantarnál tartok h beszéljek saharovval addig nbem is akarok átmenni a yantarba amíg a fegyvereim nincsennek maxira tolva és a páncélom(Bulat---psz 9d szolgálati cucc)

Egy jótanács Murder3: a Limanszki híd leengedése után minimum két ugyanolyan (kedvenc) tuningolt fegyvered legyen, mert ha átmész Limanszkba, nincs visszaút és ott olyan sokat és olyan gyorsan kell használni a fegyvereket, hogy mire átérsz a kórházba, már tropa lesz. Én ezzel iszonyat sokat szenvedtem, mert a végére (kórház/erőmű) egy vacak tuning nélküli AK-val kellett mennem, mert nem maradt másom...

Egyébként sztem már kérdeztem, de g36-ost hol találok army warhouse-ban? Melyik küldetés kell, hogy megkapjam?

Ez a sátáni tábor megvédése elég idegölö egy hely elég nrendessen igénybe veszi a fegyvert ja és érdemes szerintem 1400-1600 löszerrel nekivágni trs301fegyvert feltuningoltam pontosságilag már egy csomoszor volt már nálam gondoltam bevetem a küldire de elég silány pontos meg jol használhato de hasonlo aszem az il nevezetü fegyohoz az is beragatt rendessen. Van egy ak-hoz hasonlo fegyver csak hosszabb egy kicsit nem tudom a nevét :lol: de azt nyuztam rendessen végig tökéletes volt és ugyanugy sok fejlsztést lehet rá rakni. Már bánom hogy nem azt vittem magamra.Ebböl is látszik ha valami egyszer bevállik azt nem érdemes lecserélni. szerintem :wink:

a TRS nekem túl sokszor ragadt be ráadásul épp akkor mikor épp tömegoszlatásba kezdtem vele :D kilőttem 20-25 golyót vele egy sorozatba és kész utána behalt :x , az AC viszont szerintem nagyon pontos és a 2 golyós burst módba pedig mindkét golyó egy pontba megy. Az exot is átlyukatszhatod egy pontos sorozattal és a sima golyó is képes így átütni a sisakokat és bármikor találsz hozzá 5.45-ös lőszert

AC tényleg jobb, mint a TRs, utóbbi katasztrofálisan sokszor akad és iszonyat gyorsan romlik az állapota. Legjobb szerintem az FN2000-es, minden tuninggal, egyetlen baja, hogy csak 5.56-os lőszerrel megy, szóval ha valaki azzal vág neki az utolsó küldetéseknek (a híd után), akkor vigyen rendesen muníciót és alternatív fegyvert is.

G36-ost még nem találtam, azért nem merem kijelenteni, hogy a FN az übercucc (bár asszem valahol már elragadtattam magam :D )

Tudnátok fotot beszúrni azokról a fegyverekről amelyeket érdemes tuningolni?

Az fn f2000 mellé vigyetek drgunovot is mert az sem árt és fullosan a pontosság 99%-os a sebzés 100% ez is jó. Ja és exoskeletont is használj ruhának ha fel tuningolod a védelmet és a golyóállóságot akkor nehezebben hatol át a golyó és gyorsabban regenerálódik. Sztem ez jó ruha igaz hogy nem tudsz benne futni de az nem számít. a másik tuningolása a sugárzástól és amérges vegyi gázoktól nyújt védelmet. Ezeknek a cuccoknak csak annyiból rossz hogy a tuningjuk nagyon drága együtt. Külön nem

plecsni: 3 fegyvert javaslok alapvetően:

AC96
Már agropromban lehet összeszedni/venni, nagyon hasonló a TRs-hez csak azzal ellentétben sokkal strapabíróbb. Érdemes a fejlesztésnél a pontosságra menni a tűzgyorsaság helyett, mert utána VSZ távcsővel igen hatékony. 5.45-ös a csöve alapból, szóval lőszer is rengeteg van hozzá. Amíg az ember meg nem kapja az FN2000-est, addig érdemes használni.

ac96_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

FN2000
Elég ritka fegyver, de a limanski híd leegedése után a jutalmad részét képezi a CS bázison és ott helyben a CS kovács minden fejlesztését maxra tudja vinni. Sajnos csak 4x a távcsöve, de talán a legjobb fegyver a játékban.

fn2000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

SA Avalanche
Igen megbízható mesterlövész puska, maximum pontosságra érdemes tuningolni. Én vöröserdőben találtam először, VSZ távcsővel működik, beépített hangtompító, Vintarhoz való töltényt használ. Igazából az FN2000-es tökéletes kiegészítője, együtt érdemes hordania kettőt.

sa_avalanche_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szívesen. Meg vadászok egy G36-osra (már ha tényleg létezik), az még majd tesztek alanyát képezi...

ha ingyen akarsz sok 5.56os lőszert állj be a dutyhoz és irtsad a freedomot :D

Vintorez a legjobb, egy lövés egy ember. Persze a tüzelési módot egylövésesre kell bállítani és teljesen felfejleszteni. Öröm vele a fejeseket osztani. És rengeteg lõszer van hozzá.
G36: Az army warehouse mappon a harmadik mellékküldetés (vissza kell vinni valakinek a Láng artifactot) és akkor adja oda a fegyvert. De ugye megcsináltad az ingoványtól(!) kezdve minden mappon a mellékküdetéseket (tehát amikor vissza kell vinni valakinek valamit). Mert csak akkor kapod meg a következõ mellékküldetést, ha az elõzõt már megcsináltad. Minden mappon van 3-4 ilyen.

El sem kezdtem sajnos ezeket a mellékküldetéseket...

Vintorez nem rossz, annak a fejlettebb változata az SA Avalanche, az még jobb :)

nos kipróbáltam azokat a fegyókat amiket hispan ajánlott és meg kell mondja nagyon bejött hospital- pályán nem fogy el az ammo mert mindig van vagy egyikhez vagy másikhoz (esetleg valami ruhát nem tudsz mondani a SEVA-N kívül ? )

Vissza
Top Alul