Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

Ahogy én észre vettem, például a Groza (S14) itt kicsit le lett amortizálva a shadow of chernobylhoz képest. Bár lehet rá távcső meg hangtompi, az jó. Nekem ettől függetlenül egyik kedvenc fegyverem, csak hülyeségnek tartom hogy 10 lőszer fér bele fejlesztés nélkül.

Nomeg az is hülyeség, hogy az a távcső, ami alapból a vintaron rajt van, nem zoomol akkorát, mint ha ak-n lenne rajta, pedig tökugyanaz

Ezt a távcsöves differenciát én is észrevettem! Én AC-re raktam a VSZ távcsövet és jobban közelített, mint a tuningolt Vintaron...

Biztos hülyének néztek de melyik fegyver a Vintar...?

Ez:

Vintar_BC_Small.jpg

Vintarral egyetlen egy gondom van hogy gyorsan fogy a lőszer... mert nem olyan hatásos!

helosztok még réggeben a topik elelyén láttam az ősszes páncélt bemásolnátok ismét láthassam szeritem más kollegák is szívesen nézegetnék

ui:nagyon de nagyon megköszönném

Egyébként én rohadtul meglepődtem, mikor beléptem a dutyhoz, kaptam tőlük egy tuning Obokant, és a páncéltorő lőszerrel csak pár löszer volt egy szabadsági. Elég durva mert a csapból is 5.45ös folyik

GAdam":1w96p4n7 mondta:
Vintarral egyetlen egy gondom van hogy gyorsan fogy a lőszer... mert nem olyan hatásos!
Mivan? A leghatásosabb fegyver a Vintar. 1 lövés, egy hulla, ha nem lősz mellé. A lövedékeket kell jól megválasztani. van külön páncéltörő, mesterlövész, meg még egy harmadik fajta. Golyóállóval felszerelkezett tag ellen páncéltörő, sima gyalog, vagy mezei mutáns ellen sima mesterlövész, stb...

A vintar 1 könnyen szerezhető mesterlövész puskának is beillik.
csak nehéz golyót szerezni bele.
Megéri mert messzire jó és az a lényeg

Nekem pont az volt a bajom a Vintarral (full tuning mellett!), hogy sokkal gyengébb mutatókkal bírt, mint a (szintén full tuningos) TRs301-esem. Utóbbi gyakorlatilag nem rúg vissza, szinte tökéletesen pontos, sokkal gyorsabb, mint a Vintar és 45 lőszer megy bele. 45-ös kaliberre van átalakítva így lőszer is van dögivel és ennek így a sebzése is sokkal nagyobb, mint a Vintaré. Az meg már csak hab a tortán, hogy a NATO távcsővel (a kis vörös pont miatt) sokkal jobban lehet célozni, mint a VSZ-es VIntarral. Mindezekkel együtt a TRs így jó messzire és közelre is, így nem kell cipelnem feleslegesen egy mesterlövész fegyvert meg egy "aprítóst".Szerintem...

régebben volt fent 1 videó ami bemutatott 1 ilyen szerkezetet és abban sem futkároztak :wink:

Nem hát. Ezek nehéz cuccok, rásegítenek a cipelésre de amúgy csak akadályoznak. Nem is lenne életszerű, ha tudnának benne rohanni a stalkerek.

Vissza
Top Alul