Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

G36-ot hol lehet találni? Állitólag Army Warehouse-nál van egy küldetés amit az egyik Merc ad, hogy el kell vinni egy artifactot és akkor a G36 a jutalom. Nekem azonban nem ajánlott fel semmi küldetést ott senki. A "segíthetek" kérdésre mindenki azt mondja "nem,nem tudsz".

Na hamár úgy is az all stuff moddal kapcsolatban vagyunk... Aki használta feltűnt neki hogy van benne 1 olyan scope amit ak-ra lehet feldobni de valami nagyob nagyítás van ráírva? Valaki próbálta azt a scopeot? És az a scope megtalálható a barmanos supermarket moddban? Na valaki tipp?

Uberstalker":2hl2pwez mondta:
G36-ot hol lehet találni? Állitólag Army Warehouse-nál van egy küldetés amit az egyik Merc ad, hogy el kell vinni egy artifactot és akkor a G36 a jutalom. Nekem azonban nem ajánlott fel semmi küldetést ott senki. A "segíthetek" kérdésre mindenki azt mondja "nem,nem tudsz".

Szerintem az a VörösErdőben az "Erdész"-nek kell vissza vinni az Iránytű Artit és akkor kapsz egy olyat.

Az egy másik küldetés amirõl írsz, és az "erdész" egy Vintorez-t ad jutalomként.

Az FN 2000-t ,és ha minden igaz a G36-ot is a Clear Sky bázison lehet fejleszteni.
Fn 2000-t egyébként úgy szereztem, hogy segitettem a limansk-i híd leengedésénél. Csak utána vissza kell menni a mocsárba a Clear Sky bázisra felvenni a jutalmat. Az FN 2000 mellett még 50000 ru is lesz a jutalom.
G36-ot és freedom exo-t továbbra se tudtam szerezni, úgyhogy valamikor újra elkezdem a game-t.
Akkor már a banditákhoz is megpróbálok csatlakozni. :lol:

a gránátvető tényleg felesleges nagyon kicsi a a lőtávja még nem szoktam hozzá a soc-ban sokkal jobb volt án most dragunovra hajtok ahhoz pedig a freedomhoz kell csatlaskozni

Akinek Vintorez kell (kilóra), az menjen csak el az agropromi stalker bázisra, várjon egy mutáns vagy bandita támadást és tuti elesik 1-2 stalker és náluk mindig van.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, én nem rég kezdtem a clearsky-al játszani, és kb a legeleje óta ugyanaz a fegyverem van, mert egyszerűen nem találok jobbat!
(Most végeztem agroprommal)

A recept egy MP-5 (a játékban Viper 5), egy pisztolykaliber (nem emléxem pontosan, asszem 8x18, ami a PMm-hez, meg a fort-hoz is van), és minden amit tudsz a pontosságra, visszarúgásokra, meg tárkapacitásra.
Olyan fegyóm lett, aminek 45ös tára van, és pontosabb mint egy Vintorez!
(Csak éreztetésképpen, 20 perc alatt kb 20000 rubelt nyertem varjakon :D)

Ez jó, de a sebzése egy maroklőfegyver szintjén van. Próbálj ki egy 301-est (tuningolva természetesen), el fogsz ámulni :)

Azokat az átjárókat kell átnézni a kordonban amik a szemétdombra vezetnek.
Lesz vagy 20 vintarod mire megcsinálod a kordonos küldetéseket.

hispan":i5y9otrt mondta:
Ez jó, de a sebzése egy maroklőfegyver szintjén van. Próbálj ki egy 301-est (tuningolva természetesen), el fogsz ámulni :)

Én nem így vettem észre. (Lehet, hogy mert mindig fejre megyek)
Egyébként nagyon jó fegyó a 301, tele lehet pakolni, csak a baj hogy utálom. (M4 utánzatokkal már tele a ....) :D

Én szeretem bár sokszor bekoszol, szóval most majd felfejlesztek egy AC-t és meglátom (a legnagyobb gond, hogy arra nem megy rá a NATO távcső, pedig én azt szeretem.

Vissza
Top Alul