Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

Jammer":1233qxws mondta:
Kicsit off mert a SCAR nincs benne a gameban de aki szereti a jóféle új fegyókat az nézze meg!

SCAR bemutató! Jó minőségű videó amin bemutatja a fegyver moduláris felépítését a csóka. :) Nagyon durva szerintem. Mert az még egy dolog, hogy aláfogat az ember egy 203-as gránátvetőt vagy távcsövet rak rá, de ahogy másfél perc alatt kalibert vált rajta másik csővel és závárzattal az azért komoly... :) Igaz, hogy itt csak megmutatja hogyan kell kicserélni és ugyanazt rakja vissza de azért ez durva. Van hozzá hosszabb cső is a nagyobb sebesség eléréséhez. Nagyon tetszik és gondolom nem is nehéz a cucc, mivel csak az fém aminek muszály annak lennnie.

~218mb

http://data.hu/get/679412/SCAR_Demo.part1.rar.html
http://data.hu/get/679413/SCAR_Demo.part2.rar.html
http://data.hu/get/679414/SCAR_Demo.part3.rar.html

Hali.

"SCAR_Demo.part1.rar: CRC hiba a SCAR_Demo.wmv-ban. A Fájl sérült - SCAR_Demo.part1.rar: Az archivumnak nincsen vége" :?

3x újra töltöttem de mindig ezt irja. De Google a "barátod" megtalátam máshol és onnan tötöttem le.

Kircsi a video. taps1

Sziasztok.

Azt szeretném megkérdezni, hogy a Bulat páncélnál lehet-e jobb páncélt szerezni és ha igen akkor hol? Ha jól emlékszem akkor az első részben ettől voltak jobbak is és persze ott volt a csúcs az exoskeleton ( remélem jól emlékszem a névre).
Fegyverek közül nekem sebzésre kimaxolt TSR-em van szerintem ez idáig a legjobb. Még nem kezdem bele a Limaszk-os küldibe, de szeretném a legjobb fegyverrel és páncéllal.

A SEVA jobb, mint a bulat, szerintem, de mindenki maga döntse el. Exoskeletion elvileg van, de már a shoc-ban is marhaság volt arra hajtani. Ott a duty fejlettebb páncélja volt a legjobb, nagyjából azonos a SEVA-val, csak golyóállóbb...

Félig lerongyolódott (kb 40%-os állapotú) SEVA-val fejeztem be a CS-t. Sok kötszer kellett hozzá, meg jó reflexek...

Fegyverből a feltunningolt AK és a szintén feltunningolt TSR vált be a legjobban, hangtompítóval és távcsővel mindkettő.

szerintem is a seva a legjobb fjelesztve meg különöskképpen (az éjjellátója az zura )

fegyverek küzül fn2000 (limansk-i híd után )+ vss vintorez (előtte ak47 vagy az a másik ami hasonlít az m16-ra és a merc-ek nek van )

sztem a legjobb az a trs 301 tuningolva
van egy artifact az "iránytű" 50000 rubelt ér!

Én is SEVA párt lettem, eddig csak 1 golyóálló-fejlesztést tudtam rá csinálni de így is minden értéke 30 felett van:

seva_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Duty kereskedőnél néha van, de 28.000-ért adja. Nálam volt egy kisebb hiba, a másik duty tábort megtámadták a banditok és olyan sok hulla / fegyver keletkezett, hogy 5 fordulóval tudtam visszahordani csak a duty kereskedőhöz. Meg akkoriban kaptam meg a 10.000-es jutalmat az elárasztásért, szóval szerencsém volt, a régi ruha eladásával épphogy meg tudtam venni...

Juteszembe exoskeletont hol lehet majd venni? Mennyibe fog kerülni kb?

trader moddal biztosan lehet, amúgy nem. de igazából nem is érdemes, mert valódi céljával ellentétben csak gyalogolni lehet benne (persze a nullából lehet egyest csinálni :wink: ) de én nem hajtanék rá annyira. és nem is fér bele csak 3 relikvia...

nálam a agropromi stalkerreknél volt exo asszem 50000 ru-ért

Hát mindent érdemes felszedni, de van pár torony. Melyikről is beszélsz? Kép vagy valamit tudsz mutatni? Esetleg térkép?

Vedd fel és add el.

mulli86: ahogy kivisznek a CS bázisról, egy halászfaluba kerülsz. Onnan látótávolságban van egyetlen torony, arról beszél.

nálam is távcső volt.. viszont az 05. al nem néztem meg

akkor elképzelhető hogy más toronyra gondolhat..... ami a játék legelején van oda el lehet jutni ?

Vissza
Top Alul