Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

Persze, pont ezek után nem értem, hogy látatlanban miért nyilatkozol ilyet, még csak nem is találkoztál a CS-ben a fegyverrel.

De azért az ember elvárja egy olyan fegyvertől ami a socban jó volt hogy akkor ebbe ne a játék legxarabb fegyvere legyen.
És képzeld a trs 301 tuningolva tökéletesen megfelel a célra + 1 vintar oszt kész csak kiváncsi lennék a gp-37-re mert a socban az volt a kedvencem.

Az F2000-rel meg a socban is csak az aréna döntőjébe mentem vele ott se sokáig mer hamar kiosztottam a többieket :lol:
És mivel az is nagyon jó volt benne akkor még jó hogy kiváncsi vagyok rá a cs-ben hogy milyen

Egyébként van a dutys kereskedőnél egy olyan fegyó ami 50000 a nevét nem tom így hirtelen de a sebzése alappból a max on van vagy nagyon közel ahoz csak pontatlan meg nagyon kezelhetetlen a statt szerint de lehet az a játék legjobb fegyvere.

"Egyébként van a dutys kereskedőnél egy olyan fegyó ami 50000 a nevét nem tom így hirtelen de a sebzése alappból a max on van vagy nagyon közel ahoz csak pontatlan meg nagyon kezelhetetlen a statt szerint de lehet az a játék legjobb fegyvere."

Szerintem az PKM-re gondolsz :wink:

gabriel_cs.15":23u5n9zb mondta:
"Egyébként van a dutys kereskedőnél egy olyan fegyó ami 50000 a nevét nem tom így hirtelen de a sebzése alappból a max on van vagy nagyon közel ahoz csak pontatlan meg nagyon kezelhetetlen a statt szerint de lehet az a játék legjobb fegyvere."

Szerintem az PKM-re gondolsz :wink:

RP-74 jó a sebzése kipróbálom csak még nincs elég pénz amúgyis a rohadék 60 ért adja

Murder3":70xu3oks mondta:
De azért az ember elvárja egy olyan fegyvertől ami a socban jó volt hogy akkor ebbe ne a játék legxarabb fegyvere legyen.
És képzeld a trs 301 tuningolva tökéletesen megfelel a célra + 1 vintar oszt kész csak kiváncsi lennék a gp-37-re mert a socban az volt a kedvencem.

Az F2000-rel meg a socban is csak az aréna döntőjébe mentem vele ott se sokáig mer hamar kiosztottam a többieket :lol:
És mivel az is nagyon jó volt benne akkor még jó hogy kiváncsi vagyok rá a cs-ben hogy milyen

Egyébként van a dutys kereskedőnél egy olyan fegyó ami 50000 a nevét nem tom így hirtelen de a sebzése alappból a max on van vagy nagyon közel ahoz csak pontatlan meg nagyon kezelhetetlen a statt szerint de lehet az a játék legjobb fegyvere.
A Trs-301-el (LR-300) játszottam végig elsőre, de aztán rájöttem, hogy a SIG jobb nála, próbáld csak ki. Pontosabb és erősebb is. A Vintoreznek egy jó tulajdonsága van, hogy baromi jó a távcső nagyítása, amúgy meg tök gyenge, nem is értem hogy tudták így elszúrni. F2000-et a legvégén megkapod, szart sem ér ha van egy tuningolt Trs-ed. A Socban valóban jó volt.

kick":v22ynke7 mondta:
Murder3":v22ynke7 mondta:

A Trs-301-el (LR-300) játszottam végig elsőre, de aztán rájöttem, hogy a SIG jobb nála, próbáld csak ki. Pontosabb és erősebb is. A Vintoreznek egy jó tulajdonsága van, hogy baromi jó a távcső nagyítása, amúgy meg tök gyenge, nem is értem hogy tudták így elszúrni. F2000-et a legvégén megkapod, szart sem ér ha van egy tuningolt Trs-ed. A Socban valóban jó volt.

Mér a vintar az jó hamar meg döglik tőle az ellen.
A socban meg a gp-37 még a trs 301 től is jobb volt statt alapján meg a távcső miatt is
Most gyűjtök a RP-74-re

Tudna nekem mondani valaki nekem olyan oldalt ahol fegyverekről van leírás?
Nagyon érdekelne csak sehogy nem találok 1 jó oldalt.

Hát szerintem a Vintarnal jobb az SVD Dragunov... A Vintarral fejbelősz valakit az még esélyes, hogy szaladgál de ha SVD -vel akkor tutira lepihen... Mellesleg az tuning nélkül is nagyon messzire és laposan lő. Még a vad-vadkan is ami szerintem az egyik legtöbbet bíró dolog a játékban az is kifekszik 1 fejestől. Kipróbáltam. 5 kell a fejébe a Vintarból, 11 db az Obokanból, TRS ből 7. Ezek mind a fejébe mentek. Hardon játszom és ezeket direkt kipróbáltam az előbb... :D

Ha esetleg valaki kicsit utána szeretne olvasni 1-1 fegyvernek annak 2 nagyon jó oldalt tudnék ajánlani rengeteg képpel és sok infóval nem csak a fegyverről, hanem annak összes kiegészítőjéről és variációiról..

http://www.enemyforces.com/firearms.htm

http://world.guns.ru/

És a 2 kedvenc Assault Rifle:

M4 Carbine - LR 300

Éa a Belga remekmű: SCAR

Ebből is a 7.62x51 kaliberű. Ghost Recon Advanced Warfighter és ugyanezen játék másofik részéből lehet ismerős. Nagyon jó fegyver. Ezt sajnálom, h kihagyták a játékól bár egy ilyen cucc azért eléggé elütne a STALKER világától. :)

SCAR on YouTube

Jammer":28dfe22i mondta:
Ha esetleg valaki kicsit utána szeretne olvasni 1-1 fegyvernek annak 2 nagyon jó oldalt tudnék ajánlani rengeteg képpel és sok infóval nem csak a fegyverről, hanem annak összes kiegészítőjéről és variációiról..

http://www.enemyforces.com/firearms.htm

http://world.guns.ru/

És a 2 kedvenc Assault Rifle:

M4 Carbine - LR 300

Éa a Belga remekmű: SCAR

Ebből is a 7.62x51 kaliberű. Ghost Recon Advanced Warfighter és ugyanezen játék másofik részéből lehet ismerős. Nagyon jó fegyver. Ezt sajnálom, h kihagyták a játékól bár egy ilyen cucc azért eléggé elütne a STALKER világától. :)

SCAR on YouTube

köszi :oops:

Az összes fegyvert nem lehet, de a ruhákat mind.

sziasztok mi lenne a legjobb armor ? lol2 fegyverkent a Vintorezzel jatszom....kedvencem :twisted: .....koszi

kick":36lahjn5 mondta:

A fegyvereket is lehet, talán az egy géppuskát és az SVD-tnem, csak meg kell találni a jó tunning mestert.
Amúgy a mocsárban talált vintart cigőltem magammal gyakorlatilag végig, mert a SHOC-ban az volt a kedvenc puskám, de alig használtam, pedig kapott tunningot is rendesen. A feltunningolt AK, távcsővel és hangtompítóval volt a leginkább használható, páncéltörő lőszerrel. Meg a TSR, hasonlóképp felszerelve, csak az sűrűn elakadt. Amit a végén a kezembe nyomtak a gauss gun mellé, inkább eldobtam, mert meg sem közelítette az AK-t.

Az elején meg volt egy Skorpióm (itt Viper 5), 9x19-es és egy másik 9x18-as skulóra. Aztán Agroprom Undergroundban eldobtam vagy 1200 lőszert, hogy ne fáradjak ki futás közben. A két géppityu eg ment a boltosnak...

De lehet az SVD-t is azthiszem a Freedomnál...

SaGa":350tv1wl mondta:
kick":350tv1wl mondta:

A fegyvereket is lehet, talán az egy géppuskát és az SVD-tnem, csak meg kell találni a jó tunning mestert.
Bullshit. A géppuskát pont lehet, de a G36-ost meg a "végén amit a kezedbe nyomtak" az F2000-est nem. Logikus is, mivel csak a végén nyomják a kezedbe, megtalálni a játék közben nem lehet, vásárolni sem sajnos. Egyébként nem írtam egy szóval sem, hogy a fegyvereket nem lehet, azt írtam, hogy nem mind.

http://stalker.filefront.com/file/Mecha ... _MOD;94310
http://stalker.filefront.com/file/STALK ... _Mod;93815

Ezzel a két moddal meg lehet venni az összes cuccot a clear skyos kereskedőnél és lehet upragelni őket bármelyik fejlesztőnél.(beleértve a G36-ot, az FN200-ast, RPK-t) Amit nem lehet fejleszteni az a Gauss rilfe, RPG, Bulldog 6.
Szerintem azoknak érdemes kipróbálni akik már egyszer végigvitték és kihagytak egy pár fegyvert(G36,FN200,RPK,SVD), vagy akik akárhány bázisfoglalásban részt vettek de nem kapják meg a jobb cuccokat. Play & Enjoy!

Kicsit off mert a SCAR nincs benne a gameban de aki szereti a jóféle új fegyókat az nézze meg!

SCAR bemutató! Jó minőségű videó amin bemutatja a fegyver moduláris felépítését a csóka. :) Nagyon durva szerintem. Mert az még egy dolog, hogy aláfogat az ember egy 203-as gránátvetőt vagy távcsövet rak rá, de ahogy másfél perc alatt kalibert vált rajta másik csővel és závárzattal az azért komoly... :) Igaz, hogy itt csak megmutatja hogyan kell kicserélni és ugyanazt rakja vissza de azért ez durva. Van hozzá hosszabb cső is a nagyobb sebesség eléréséhez. Nagyon tetszik és gondolom nem is nehéz a cucc, mivel csak az fém aminek muszály annak lennnie.

~218mb

http://data.hu/get/679412/SCAR_Demo.part1.rar.html
http://data.hu/get/679413/SCAR_Demo.part2.rar.html
http://data.hu/get/679414/SCAR_Demo.part3.rar.html

valaki el tudná mondani h amit SANKA belinkelt modot ,hogy is kell pontosan felrakni ? csak bemásolom a gamedatéba azt jonapot ? mert bemásoltam de a Clear sky kereskedönél nem volt mégse minden feygver.. pedig uj gamét kezdtem..

leírás az oldalon

MECHANIC UPGRADES MOD

Should NOT need to start a new game; that is, it works fine with my 1.5.0.4 saved games.

1. Replace the the file: gamedataconfigsmiscstalkers_upgarde_info.ltx in your ClearSky folder. On my Vista machine I use the following path:

C:UsersDixonAppDataLocalVirtualStoreProgram FilesDeep SilverS.T.A.L.K.E.R. - Clear Skygamedataconfigsmisc

Obviously, with XP it will be more like:

C:Program FilesDeep SilverS.T.A.L.K.E.R. - Clear Skygamedataconfigsmisc

NOTE WELL: It really is spelled like that, i.e. stalkers_upgarde_info.ltx !!!

2. Make sure mods are enabled in fsgame.ltx: see other stalker mods for details.

STALKER Clear Sky Trader MOD

{{{{{Installation}}}}}
1. Extract file or folder duhh!
2. Place in stalker directory. Excpecting a duhhhh

{{{{{Description}}}}}This adds everything i could be stuffed to put in hehe...
This works with patch 1.01 and 1.00!
You do not have to start a new game!

Vissza
Top Alul