Fantáziavilágok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
"holott szerintem nincs különbség ember és ember között, csak jellemben."
Bizony van. Gondolom észreveszed, hogy a különböző rasszok másképp állnak a munkához, és a magántulajdon fogalmához is. Az a helyes, ha megérted és tolerálod a másik ballépéseit. Ettől leszel ember.
De ez még érintőlegesen sem kapcsolódik a témához, javaslom hogy fejezze be mindenki a cívódást.

Amerikai farmereknél van egy értelmes törvén, aki bejön a farmra lopni, annak nincs semmi joga többé, akár agyon is lőhetik, de akkor nem ha már fut elfele, tehát ha már háttal van neked akkor nem lőhetsz, de ha éppen átmászik, lelkiismeret furdalás nélkül agyon lőheted.
na szerintem ez toleráns, és itt is belehetne vezetni, szerintem nem lenne annyi lopás :D

Azért az agyonlövést nem gondolom jó ötletnek, de egy gyenge áramú villanypásztor használatát (amitől ,,csak" lezsibbad egy fél napra a karja-lába az illetőnek) már inkább. De hát láttad hogy mi történt néhány éve amikor egy öregember a kertjét próbálta védeni és megcsapta a tolvajt a kerítésbe vezetett áram...

Akkor legyünk pontosak, a bácsi a földjén kifeszített drótba vezette az áramot, amit könnyűszerrel át lehetett lépni, és még véletlenül se botolhattál bele mert másik 2 kerten keresztül juthattál oda, és az illető azért halt meg mert részegen nem vette észre a drótot - amit figyelmeztetőtábla is jelzett az udvarban. Valamint az illető azért volt részeg - családtagja állítása alapján - mert előző nap jött a szociális segély és abból "keresztelőt" tartottak. Nálam ez no comment innentől...

Figyelmesen várom ki mennyire meri a saját gondolatait(érzelmeit) kimondani, és hogy mikor sújt le az admin mert jó sok OFF van......

És mi a véleményetek a Mass Effect világáról? Ott is elélnék valami emberi fantomként :DSzerintem senki sem köt beléd.

Én meg macska lennék nagyon szívesen egy jómódú családban, egy kertesházban.Egész nap aludni, meg jókat zabálni és semmi kötelességed nincs.Semmi felelősséged sem.És ha akarsz akkor lemehetsz kalandozni a kert számodra ismeretlen és új dolgokkal teli világába.

Hát én már unom a Taurit átkéne menni a Chulakra..... (Na kitudja melyik világban létezek pattog1 )

Vissza
Top Alul