Fantáziavilágok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Én találkoztam már é ufo-val söt piáztam is vele meg ismerem elég régóta. Elég hülye amugy a haverom. :D

Am az ufóknak a seggükön van lyuk mert ha nincs akkor érdekes lehet a szarás...

Lehet hogy nem is szarnak csak lélegeznek és amit ürülék náluk az a levegö amivel szennyezik magukat :-)

Szép fantasy világban ki élne.?
Gondolom ez alatt a zöld réteket gigantikus fákat tele várázslattal az egész világ bombázó tündér lányok és kard és íjas harcosok a másik oldala meg egy full darkos könyörtelen gonosz része lenne a világnak. :D lol2

Én kiprószálnám min2-öt- Dark világba lenne dark csinos csaj is?

Ilyenben élünk :D ,de megvallva az igazat,én azt szeretné-az is egy fantáziavilág persze-ahol mindenki tudja,hol a helye,és mennyit ér valójában,és nem akar a másik fejére taposni.Beh szép is volna....

Hát ez tényleg csak fantázia bár ha már itt tartunk akkor lehetne hónaponta iylen pénzeső hogy tizezresek hullanának az égből,a csapból sör van akinek más folyna.

Visszatérve az ufonautákhoz,ők Al Bundy büdös zoknijával hajtatják meg a térugrásra képes járműveiket.(Hogy erre a módszerre a NASA miért nem jött még rá,nem is értem....)

Ez kérem megcáfolhatatlan tény!benne volt a tv-ben.Mutatták!És akkor az igaz is!A tv nem tévedhet!

az nagyon nagy resz :D :D :D :D felkinalja az ufoknak Pegit azok meg nem akarjak elvinni, de a vege a legdurvabb szegeny Bundy nagoyn megszivja

mondjuk a crysis tengerpartjai sem rosszak :D

Én át néztem az eddigi összes véleményt és én inkább a zónát választanám. Vagy egy közel jövőt, de olyat ahol nem csak géppuskákkal küldik egymást hanem előkerül a kalapács, a fejsze, és a kard is.
Jó csajból is csak egy kéne, de az nagyon nagyon :blowup:

wasteland= betonpuszta , nekem ez ami még csernobilt és a zónát is überelni tudja :D , és itt végre vannka dombok meg stb .

Üdv . én legszivesebben vagy a halo univerzumba vagy hl2 esetleg prototypeba lennék . Am ez az időutazás cucc szerintetek nem veszélyes? mert mondjuk elmegyünk a jövőbe azt áthozunk valami vírust azt meghal egy csomó ember.

hát nem tom talán csináljunk olyan dolgokat mint a rejtély c. sorozatban és megkapjuk a választ rá :D

Szívesen utazgatnék mondjuk a Star-wars univerzumban,persze-és természetesen-úgy ,hogy közben megy a csalókód! :D :D :D A fene akarna felnyiszatolódni lézerszablyák,meg plazmavetők által...sssss!

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul