Fantáziavilágok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Én két világban élnék szívesen:
Az egyik 1050 körül, skandináviában valami nagynevű viking jarl fiának születni. Azt' lenne egy ütőképes kis örökölt seregem, bejárnám az akkori viking világot :D
Meglenne a rangom is a jó csajok összeszedéséhez, meg kamatoztathatnám a krav maga tudásomat is a harcban :D
A másik most lenne, de úgy ám, hogy mindenki zombivá válna :D csak egy terepjáró kéne gallytörőráccsal, két szamurájkard, valami jóféle csigás íj,
párszáz nyílvessző meg sok sok konzervkaja :D Még élne pár ember, azt' öldökölhetnék világba.
A kettő plusz egyedik meg persze a Zóna :)
De a vikingesnek örülnék talán legjobban.

Mindenki csak öldökölni akar? :D
Én eléldegéltem volna valami káderként vettem volna a 3.60-as kenyeret és szívtam volna az olcsó még alig adóztatott fecskét, meg munkást.
Amúgy ha már ilyen öldöklősre vesszük a figurát akkor én is örülnék neki, ha összeomlana a civilizáció és egyedül járnám a nagyvárosokat.A boltból elvenném ami kell, odaszarnék a tér közepére és felgyújtanám a parlamentet.Eléggé kiélhetném az anarhista hajlamaimat.:Dl.Ja és valószínűleg állandóan részeg lennék, mert mihez kezd az ember egy olyan világban, ahol már szinte ő az utolsó ember?

De legalább őszinte.És mond Scare te ha lehetőséged lenne rá nem tennéd meg ezeket?Gondolj bele következmények nélkül akármit tehetsz!Nincsenek szülők, nincs rendőrbácsi semmi!Csak te vagy!
Én biztos nem unatkoznék! pattog1

De attól még nem tehetsz meg akármit, és én inkább élvezem a család nyújtotta kétirányú védőburkot...

Te azért nem szarsz oda ahova akarsz és nem gyújtogatsz, mert benned él a tisztelet mindezen dolgokkal szemben?Vagy pedig azért, mert azt szoktad meg, hogy nem az a normális, hogy nem gyújtogatsz és nem szarsz a térre?

De ha belegondolsz akkor ha mindenki ezeket csinálná akkor neked is nagyobb kedved lenne hozzá nem?És ha te vagy egyedül akkor te vagy a mindenki és a saját szabályaid szerint élsz.Na jó most anarhistának nézhettek, és antiszociálisnak, tehát a közljövőben inkább visszafogom az ilyesmi gondolataimat , mert a végén még repülök innét...

Na jó akkor csak az én generációm ilyen elfajzott és én vagyok beteg.Erről a témáról akkor én többet nem szólok.Bocsánat az esetleges felkavart kedélyekért.

Tévedsz. Te lehetsz beteg, de a korosztályod nem kell általánosítanod. Mellesleg kíváncsi lennék, mit tennél két magányban eltöltött év után, mikor már szinte az összes élelmiszert dobhatod a kukába? Vagy amikor már nem lesz áramellátás:S
Inkább a vikingek.

Hagyd, majd rájön a világ nem úgy működik ahogy tarajoska elképzeli.

Én nem akarom megbántani. Csak nagyon érdekes világképe van. Én sosem voltam ilyen anarchikus.

Hogy milyen lenne az én világom ? Hmmm. :) Ez nekem való kérdés !
Egy becsületes ,tisztességes ,jó életkörülményekkel ellátott Magyarország csakis keresztény fehér emberekkel nekem tökéletesen megfelel.

Amúgy én tudom ,hogy honnan erednek a kölyök beteges vágyai a magyarság szent helyeinél.Ugyanis egy török-szlovákba nem tudom mennyi magyar nemzeti érzet került. Szóval csodát ne várjatok.

Nincs tarajom.
És asszem valamelyik topikban volt szó a családfáról és naggyából felvázoltam az enyémet.
Elgondolkoztam a dolgon és rájöttem, hogy egy két hét után már megúnnám.Megaztán egy idő után egyedül talán még meg is őrülnék.

De két hétig azért élvezném! :D
És nekem a parlament nem a magyarság, hanem a hatalom szinbóluma, és nem pont a hősök teréről, hanem egy akármilyen térről lenne szó.

És nekem a nagymagyarok is csak azért ellenszenvesek, mert ezt, meg azt a népet utálják ezért és ezért, holott szerintem nincs különbség ember és ember között, csak jellemben.

Vissza
Top Alul