Fantáziavilágok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
A

Anonymous

Ez szerves ellentéte a msáik általam nyitott topikkal.

Itt mindenki leírhatja milyen világba élne szívesebben vagy melyik játék/film világában.
Lehetőleg kerüljük a ,jó nekem a való világ is' hozzászólásokat.

vmi oan korba amikor meg eltek sarkanyok es egyeb mitikus lenyek ahol kardal es magiaval hadakoztak

OFF: jo nekem a valo vilag is :D :D :D :D lol2 lol2

Én a jövőbe mennék és bolygókat hóditanék és tanulmányoznám a külömböző fajok eredetét mutációit.

Én meg bomba nőkkel teli világba ahol mindenki azt akarná :lol: :D :D :D :oops:

Komolyra dordítva a szót én sokmindennek összeturmixolnám a világát és ott simán elélnék.

Nekem kellenének a kihivások és hidd el ha egy igazi csillagharcos lennék (álom) akkor a rib....ancok a térdem előtt hevernének és azt mondanák hogy te vagy az isten. :D

A legegyszerűbb akkor fogjuk meghódítjuk a mennyországot letépem istem fejéről a koronát és kinevezem magam új istennek. :D

Na végre megjött az eszed igy is lehet. 8)

És kit akartok meghódítani? Vagy csak én maradtam le az ismeretlen fajok felfedezéséről? :D Vagy ez is az univerzumotok része? :D

Hogy kiket, akiket lehet és elég gyengék ahhoz hogy kifogjanak a Rascal kapitányon persze ez őnzö dolog de emberből van az ember vagy is öt is meglehet ölni ha harcban elesne az ember hát pech. De amig sikert sikerre halmoz addig oké.(kizárólag ez csak álom. Murder3-nak mondom) :D

Az oké de a kaput hogy zárjuk be milyen mehanizmus vagy techinika vagy organizmus által?????

Az ember tulajdonságai közé tartozik(persze hogy rossz) a hatalom vágy,kiváncsiság.
Például tételezzük fel hogy felfedezünk egy idegen fajt(UFÓT-ismeretlen repülő obijektumot)
Biztos hogy mi akarnánk meghódítani őket és nem ők minket.(lehet ezárt nem jönnek ide :D )

Megmondom őszintét hogy ha tényleg léteznek (valamilyen szinten hiszem hogy nem vagyunk 1-dűl)
és ha megakarnának hóditani az elég PARA lenne. De aztán lehet hogy barátságosak egy két hülén kisérleteznek (és ha nyilvánosságra kerül hülyének nézik öket) aztán leirják hogy ez a faj nem lehet veszélyes számukra. Majd talán pár millió év után

De mi biztos hogy hamarabb akarnánk leigázni őket.

Pl az bizonyított hogy bakteriális szinten van földön kívüli élet.
Sőt az is iagz lehet hogy hozzánk hasonló vagy a földi élethez hasonló(csak annyiban hogy lélegzik meg hasonló)
de az a hüyleség ahpogy ezt mindenki beálítja pl mért kéne kis zöld vagy nagy szürke emberkékne kinéznie?Mért kéne fejlettebeknek lenniük tőlünk?
Mert pár ameriaki paraszt így állítja be amikor arról mesél hogy megerőszakolták az ufók?

Hogy megerőszakolták lehet hogy tényleg para eltudnám képzelni hogy egy csajt megerőszakol 1- ufó végignézném esküszöm.

Jó és kábé a nagy eszes aki szerint megerőszakolták az ufók.
Azt mondta 1 nőnek kinézé ufó(melle volt ezt is mondta) csinált vele furcsa dolgokat és még lehetne sorolni mekkora baromságokat mondott.

...lehet annyira be volt rúgva hogy ufónak nézte a feleségét :D

én maradnák ebben a világban véletlenül felfedezném hogy lehet az időban utazni elmennék kicsit előbbre hoznék pár tonna rákgyógyszert és az elmúlt 100 év lottó nyerőszámai c kézikönyvecskét..... így kb jó is lenne :lol: (viszont ha valami játékvilágba kellen menni akkor za a half-life lenne pontosan city 17 )

Hát ez az emberek találkozása 1 ufóval.
Miket képesek mondnai én is meglepődöm ráadásul adásba én leszuratnám őket. :D

Vissza
Top Alul