FanArt

Hat akkor én is közzéteszem néhány rajzom. Nem vagyok valami profi etéren, bár szeretek rajzolgatni a stalker téma nehezebb. De itt nem csak stalkeres rajzok vannak de szerintem azok se rosszak. Várom a véleményeket. :)
DSC00005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC00015_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC00019_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC00029_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC00076_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC00101_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC00002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC00287_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC00148_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC00217_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC00552_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC00581_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Jók, tetszenek, bár azt nem értem, hogy miért pont angolul kell kell írni az életbölcsességet a zónáról.
Amúgy Axon a tied is jó, valahogy van benne élet.

Kiscsillag:: Mert angolul tudok az anyanyelvemen kívül és az emberek számára az idegen nyelven olvasott és értelmezett szöveg mindig is több jelentőséggel bírt, valahogy mélyenszántóbbnak érzi az ember. Erre talán a legjobb példa a kína motívumok és egyéb dolgok. Egzozikusabbnak tűnük. De szerintem amire te szerettél volna rávílágítani az az, hogy ha már ezt a nehéz és gyönyörű nyelvet tudhatom anyanyelvemnek akkor mért ezen szólalok meg vagy adok hangot a kreálmányaimnak. Nos, ez ellen nem tudok felszólalni de talán nem is akarok mert teljes mértékben egyetértek veled és igazat adok. Ez így alakult akkor így láttam jónak. Ennyi. :)

Női sztalker az legyen, de, ha frídám találkozik a dutival, akkor nem hinném, hogy ilyen kedves lesz az állapot. :)

Azt hittem csak Rókusi trógerek csinálják ezt de úgy tűnik a Monolotnak is megcsappantak a forrásai ha ilyenre vetemednek. :D
the_funny_truth__2011__by_graphitestalker-d39ooyg.jpg

Passz, csak keresgéltem és találtam mint ahogyan az szokott történni. :)

Pedig pusztán csak arról volt szó,hogy minket is érdekel a napi sajtó!

Vissza
Top Alul