Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Hat akkor én is közzéteszem néhány rajzom. Nem vagyok valami profi etéren, bár szeretek rajzolgatni a stalker téma nehezebb. De itt nem csak stalkeres rajzok vannak de szerintem azok se rosszak. Várom a véleményeket.
Jók, tetszenek, bár azt nem értem, hogy miért pont angolul kell kell írni az életbölcsességet a zónáról.
Amúgy Axon a tied is jó, valahogy van benne élet.
Kiscsillag:: Mert angolul tudok az anyanyelvemen kívül és az emberek számára az idegen nyelven olvasott és értelmezett szöveg mindig is több jelentőséggel bírt, valahogy mélyenszántóbbnak érzi az ember. Erre talán a legjobb példa a kína motívumok és egyéb dolgok. Egzozikusabbnak tűnük. De szerintem amire te szerettél volna rávílágítani az az, hogy ha már ezt a nehéz és gyönyörű nyelvet tudhatom anyanyelvemnek akkor mért ezen szólalok meg vagy adok hangot a kreálmányaimnak. Nos, ez ellen nem tudok felszólalni de talán nem is akarok mert teljes mértékben egyetértek veled és igazat adok. Ez így alakult akkor így láttam jónak. Ennyi.
Ugyan attól a rajzolótól, engem megfogott a kép. Ez már inkább Stalker és inkább a valós élet, egy olyan szituáció amikor nem az dönthetett hogy ki hova tartozik, nem a nézetek, hanem hogy ember, esetleg barát.