FanArt

widra

New Member
Csatlakozás
2006.06.26.
Üzenetek
1,110
Reakció pontszám
0
Webhely
2bros.extra.hu
Azon gondolkodtam nem kéne egy ilyen fan art contest-et létrehoznunk, várom az ötleteket!

Ha van erre igény, lehetne csinálni, én biztos csinálnék egy pár képet.
Ha gondolod, akkor kéne csinálni egy e-mailt a dolognak, ahová lehet küldeni egy határidőig a képeket aztán a végén kiteszem az összeset és lehet szavazni majd.

hát valami contestet kelle én megkérdezhetem a pcgurut mit szólna hozzá, legyen neki valami tétje :lol: lehetne e valami ajándékot kapni pölö guru előfizetést vagy hasonlót!

vagyesetleg lehetne vmi csekélység is mindenkinek aki csinál vmit pl: clear sky-pószter (ami az igor míren volt )

dezodor":2eni5dv0 mondta:
írok gscnek is, aztán a legjobbakat elküldjük nekik vagy valami bármi... ötlet?

ja jau csak kéne valami jutalmat érte adni pölö CS poster vagy hasonló én beszélek a guruval nem e támogatná meg a dolgot valamivel!

ja meg a szabályokat megcsinálni, hogy hányat lehet meg kinek.

Én azt mondanám első körben, hogy mindenki 1 képpel nevezzen az esélyegyenlőség miatt meg ki kéne kötni az 1280x1024-es felbontást (legalább, lehet más ide, de ez az alap). Meg csináltam egy e-mailt is a pályamunkáknak (uhsf.fanart@gmail.com.). Ki kéne találni a határidőt is...

nah akkor írok Valenitnnek hogy kitaláltunk 1 ilyen versenyt, és a 3 legjobbat esetleg tudná-e a gsc valami csekéységgel jutalmazni, pl poszter, vagy egyéb.

Előbb persze megvárom a PC Guru válaszát is, mert azt úgyis ismerik kint is, és ha már ők is bennevannak, akkor talán előbb mondanak rá igent a gscnél is. Meg amúgyis, minél több helyen legyen meghirdetve, ne csak itt, mert akkor lehet hogy csak 3-4 verzió érkezik be :) Persze lehet hogy a 2600 tagból 2000ren grafikusok, szal inkább nem szólok :)

Zombi sztalkerek és vodka. Belegondolt már valaki? :P
Zombie_stalkers_and_vodka_by_PraiseTheSteel.jpg

Persze a hivatalos oldalon komolyabb alkotók képei vannak fent.

Vissza
Top Alul