Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Ha van erre igény, lehetne csinálni, én biztos csinálnék egy pár képet.
Ha gondolod, akkor kéne csinálni egy e-mailt a dolognak, ahová lehet küldeni egy határidőig a képeket aztán a végén kiteszem az összeset és lehet szavazni majd.
hát valami contestet kelle én megkérdezhetem a pcgurut mit szólna hozzá, legyen neki valami tétje :lol: lehetne e valami ajándékot kapni pölö guru előfizetést vagy hasonlót!
Én azt mondanám első körben, hogy mindenki 1 képpel nevezzen az esélyegyenlőség miatt meg ki kéne kötni az 1280x1024-es felbontást (legalább, lehet más ide, de ez az alap). Meg csináltam egy e-mailt is a pályamunkáknak (uhsf.fanart@gmail.com.). Ki kéne találni a határidőt is...
nah akkor írok Valenitnnek hogy kitaláltunk 1 ilyen versenyt, és a 3 legjobbat esetleg tudná-e a gsc valami csekéységgel jutalmazni, pl poszter, vagy egyéb.
Előbb persze megvárom a PC Guru válaszát is, mert azt úgyis ismerik kint is, és ha már ők is bennevannak, akkor talán előbb mondanak rá igent a gscnél is. Meg amúgyis, minél több helyen legyen meghirdetve, ne csak itt, mert akkor lehet hogy csak 3-4 verzió érkezik be Persze lehet hogy a 2600 tagból 2000ren grafikusok, szal inkább nem szólok