Fallout 3. (2008)

Milyen a játek?

• nagyon jó

Szavazat: 0 0.0%
  • Szavazat: 0 0.0%
  • elmegy

• rossz

• Összes szavazó
    0
ha csak annyira jo mint az elodei akkor egesz jo es jatszhato, meg csak vidiokat lattam, de abbol itelve nem lehet rossz. egyenlore nem szavazok mert nincs jatektapasztalatom, az tuti hogy megtveszem, elobb vagy utobb (mikor mar nem aranyarban aruljak) :roll:

Az a baj hogy rpg és túlontúl scifis a környezet a hangulata nem rossz bár van egy két szar leme benne de elmegy.

rpg nem igazán izgat főleg azért mert túl sci-fis.

én inkább ezt a játékot választottam volna év játékának mint a noob gta 4-et...de hát sajna ez van.
kitűnően sikerült kár hogy sok idő kell hozzá...

Nekem volt egy olyan szomorú gondolatom, hogy valószínűleg szegény kasztrált Stalkerünket is ilyesminek szánták :cry:

Nekem nagyon bejön több fórumon is irták hogy nagyon szép a környezet . Ha lesz hozzá magyaritás akkor egyből beszerzem a game-t mert úgy tudom englis-ül jelent meg. És ide én szerintem kell angol tudás rendesen. Már alig várom hogy kipróbálhassam. Amugy nem tudom hogy a s.t.a.l.k.e.r-t verni fogja e de szerintem azért nem az uccsó lesz.

februrár 14 környékén jelenik meg a mygar feliratos verzió azért nem kellen összehasonlítani a stalker-al mert a stalker alapból elbukná a játékot :wink:

azért va a fórum hogy elmondjuk egymásnak a véleményeinket szal csak nyugodtan :D

Én letesztelem és utána alkotok véleményt de azért vannak gondolataim. Már láttam engil-ül :D :D :D :D

Ami jobb a Falloutban (szerintem):
-egyben bejárható az egész terep
-mellékküldetések változatosak és érdekesek, több lehetséges kimenetellel
-nagy döntési szabadság
-karma rendszer
-tulajdonság-fejlesztő rendszer
-sok-sok véletlenszerű esemény
-és kétszer ritkán történik ugyanaz
-szép és jól optimatizált grafikai motor

Ami nem tetszik
-fegyvereken nincs irányzék
-hitpoint és skill alapú sérülésrendszer
-hülye sérülésmodellezés

Ami jobb a Stalkerben:
-eredetibb környezet és alapötlet (akkor is ha másolt :P )
-igazi fegyverek
-MODok sokat javítanak az alap játékon
-valami megmagyarázhatatlan dolog ami miatt mégiscsak jobban szeretem ezt (hang a fejemben ami azt modja menj északra, északra.... :lol: )

Hannibal azért mondtam hogy kasztrált szegény játék mert ugye egy csomó mindent kivágtak a kiadott játékból, amit most a modderek támasztanak fel, és ugye amikor a végén nagy gyorsan összecsapták a dolgot, még annyit sem tudtak berakni hogy a szerencsétlen Freedom szerelő javítani tudjon. És van pár elem ugye a a Falloutban, ami a kiadása előtt a Stalkerban is be volt ígérve. Szóval bár nekem jobban húz a szívem a Stalker felé, azt kell mondjam sajnos technikailag a Fallout 3 jobb játék.

Ez a játék nagyon frankó !
Sok színes küldetés,sugárzás,alakíthatő karakter(S.P.E.C.I.A.L.) rendszer, sokféle ruha,és nekem az első DLC is bejött !
10/10 :D
Fallout-3.jpg

ezt már ajánlották nekem is. valahonnan magyarosítással együtt már beszerezhető?

Megjelent magyarul !
Én imádom az ilyen játékokat ! :D
De,a S.T.A.L.K.E.R.-t semmi sem überli !
Bár,most nálam a következő a toplista:

S.T.A.L.K.E.R.
Fallout 3
GTAIV

vosztrikov: köszönjük a hsz-t (de tudjuk itt a fórum 99% stalker mániás ) , mellesleg már vagy fél éve megjelent magyarul :wink:

Vissza
Top Alul