Első benyomások

Az már biztos, hogy meglesz a stalker.

Ezenfelül ez a blow out csak hab lesz a tortán.Most néztem egy videót róla.
Hát.... nem semmi, de egyaránt beindítja az a golyószóró és a pár új szörny is a fantáziám. Szóval az is betonbiztos, hogy ezeket az ajánlott patch-eket is felfogom rá rakni.

(És ismét köszönöm a tippeket.)

Be kell, hogy valljam, eleinte elkeseredtem mikor hallottam, hogy milyen sok kihagyott cucc van, de most újból felcsillant Chernobly sugara a szememben. :D

nem kell agodalmaskodni nemsokára itt az E3 és jó lesz nekünk mert a GSC bejelentést tesz a stalkerrrel kapcsolatosan.(lehet hogy kiegészítőt kapunk de az is lehet hoyg nemsokára itt a stalker 2. része. én az utóbbinak örülnék.

benne van az csak visza kéne rakni valahogy a filefront forumán láttam 1 képet amiben azzal a géppityuval mászkált a gyerök kordonban

Ha a bétában szereplő minigunra gondoltok az kuka, nem lehet visszatenni, próbáltuk.

nem nem hanem az a lecövekelt géppityu (olyan mint az m60 csak orosz változatban sé 1 korábbi videóban bar-ban asszem amikor bent voltak 1 garázsban és a katonák kiírtották őket na ott volt 1 kis barikád és 1 másodpercre bevillant a géppityu)
olyan mint a medal of honor-ban a lecövekelt géppityuk odemegünk "f" és lehet tüzelni na ezt is bele lehetne rakni amod ban ha lehetne.

Azért vegyük figyelembe, hogy egy golyószóró alaposan megosztja a játékosok táborát.
Vegyük példának a stalkert. Sokan mások és én azt a véleményt osztjuk, hogy egy teli heveder szétszórása kissebb népirtást rendezve megfizethetetlen élmény,de megint mások fölösleges csicsás pénznyelőt látnak a gólyószóróba.

Azért ha megfigyeljük tényleg kényes cucc. Csak exo-skeleton-ban használlható, drága, sok lőszert fogyaszt, nehéz és ha elkopik idegeskedhetsz mikor lesz pénzed újra. ezért a sok negatívumért cserébe viszont egyszemélyes pusztító ként mászkállhatsz a zónában.

Szerintem kb ezek a tulajdonságai lettek volna a hatcsövűnek. Egy biztos én imádtam volna,de én betegesen imádom a nagy tűzerőt ezért mindenki maga formáljon véleményt erről a fegyvertípusról.

Ööö... viszetérve Jim67 bejelentéséhez:

" - (lehet hogy kiegészítőt kapunk de az is lehet hogy nemsokára itt a stalker 2. része. én az utóbbinak örülnék. - "

Hogy a fenébe lehet folytatni a stalkert ha a végén megszüntetjük a zónát? :?

Napersze nem bánnám ha folytatnák. :D

már írták gsc-n hogy más lesz a folytatás története... és valószinűleg több pálya lesz majd benne, persze gondolom ezek is bennemaradnak afféle nosztalgiaként. Nem hivatalos hír szerint a Sequel (ki hogy fordítja, kiegészítő, vagy 2.rész vagy 1.5 akármi) kb jövő nyárra lesz kész.

több jelentése van a spoil az afféle "elcsinálás" "elrontás" pl angolok mondják gyerekre is hogy "you spoil your kid" -elkapatod, kényes rinyás lesz stb...

de ezesetben ez annyi hogy "elrontja a játékélményt egy olyan ember számára, aki még nem vitte végig, mert meglátja mi fog történni" stb. tehát aki még nem vitte végig, sztem mellőzze a spoiler fórumtopicokat, mer akkor nemlesz érdekes....

Rakhattak volna bele géppuskákat is mint a cod-okban. Pl: Bar, Bren LFG, MG42 stb, vagy nem autómata puskákat (szintén cod) amiknek nagy a sebzése. Én ezeket hiányoltam a legjobban.

Az ki van zárva, hogy ne terjedtek el volna arrafele a vadászfegyverek mint pl
A Mosin-Nagant és a Tokarev.(mind a két tipus régifajta tolózáras/félautomata puska.)
Hiszen az Oroszok köztudottan fegyverkedvelők és jó vadászok.

Én személy szerint a Mosin-Nagant-ot, Tokarev-et hiányolom és a PKM-et.
mind a három tipikus Orosz fegyver és a Mosin, Tokarev a civil fegyverek részéről kötelező lett volna legalább annyira mint a PKM az orosz haderőktől.

Az pedig lehetetlen, hogy a zónában ne lehettek volna.

Vissza
Top Alul