Első benyomások

Hello mindenki
Nem találtam rá jobb topicot ezért ide írom:
Volt már a játékban valakinek olyan bug hogy amikor pripaty-ban át akarna menni a stadionon a játék elkezd tölteni és átrak az erőmű elejére ahonnan nem tudok visszamenni mer le van zárva a visszaút.
Ez tökre nem vicces szóval valaki segithetne hogy hogyan kell megoldani.
Edit:Hoppá, mégis tudtam volna jobb helyre irni.

Hallottam olyat, hogy a video alatt kell gyorsmenteni, majd azt visszatölteni. Én még nem próbáltam.

Felmászol annak a háznak a peremére ahol van létra(ott ál Wolf) és a peremről felmsázol aztán átugrasz a következő házra és ha bekukkantasz minden lyukon akkor meg kell találnod egy dobozt amit ha szétlősz voilá benne van... quiksave-t nem használok szóval nem tok segíteni. Ments normális mentéssel. :D[/quote]

Na csak sikerült megtalálni azt a védőöltözéket, ami azon az eldugott helyen volt ahogy irtad . Na de te hogy találtál rá, fene se gondolná hogy ilyen helyekre rakják....

Na csak sikerült megtalálni azt a védőöltözéket, ami azon az eldugott helyen volt ahogy irtad . Na de te hogy találtál rá, fene se gondolná hogy ilyen helyekre rakják....[/quote]
jó neked én nem tudok árugrani? Csak simán sprint aztán jump? Amúgy annál a háznál ha bemész ajtón ott van egy nyílás a padlásra. Ott nem lehet feljuti? Egyébkén ta vele szembenlévő háznál is van iylen nyílás ott fel tudtam menni. Ott is van pár cucc.

Ami még nem tetszik nekem az az , hogy sokszor olyan területeken kerülök tűzharcba, ahol szinte semmi fedezék nincs , max 1-2 fa, és így csak a messziről való lövöldözés jöhet szóba, figyelve a célkeresztet az ellenfélre irányítva, hogy az mikor vált pirosra....

Esetleg snipert használni? Vagy ha nagyon messze van, nem is mindig érdemes leáálni lelövöldözni őket, elvégre tuti mész még arra párszor, hátha akkor közelebb lesznek :wink:

dobálj feléjük szeretetcsomagokat (gránát)

Jakab":3v7c9m8v mondta:
Hello mindenki
Nem találtam rá jobb topicot ezért ide írom:
Volt már a játékban valakinek olyan bug hogy amikor pripaty-ban át akarna menni a stadionon a játék elkezd tölteni és átrak az erőmű elejére ahonnan nem tudok visszamenni mer le van zárva a visszaút.

Ez a normál játékmenet. Ha a főbejáraton mész, akkor egyből berak az erőmű bejáratához, ahonnan nincs visszaút...

Stevy#":5ykfdbjs mondta:
Esetleg snipert használni? Vagy ha nagyon messze van, nem is mindig érdemes leáálni lelövöldözni őket, elvégre tuti mész még arra párszor, hátha akkor közelebb lesznek :wink:

Hol tudok snipert szerezni legelőször a játékban ??

Attól függ.

A Dark Valley-ban kiérdemelhetsz egy távcsövet, amit bármelyik AK-ra fel lehet rakni.
A Wild Terrytory bejárata után távcsöves AK-val lőnek rád, azoktól el tudod venni, beljebb meg esik egy-két távcsöves, nato lőszert használó cucc.

Tényleges sniper puskát meg a Military Warehouse pályán tudsz lőni magadnak, de ahhoz kevés a lőszer, vagy megkeresed a területen az eldugott Vintar-t. Ahhoz jóval több. Esetleg ugyanitt elvállalod a merc outpost kitakarítását és elveszed a sniper-re alakított rohampuskájukat...

Feri király a neved meg az avatarod. Amúgy tényleg ott van ahol kanyalos írta. Ha nem akkor ezt jól elk.u.r.t.ad.

Megszerzed Voronyinnak a buldog gránátvetőt és a sniper TRs-1 et, meg csinálsz egy pár küldetést hogy barátok legyetek akkor kapsz tőle is egy vintart. Pokert ne válald mert egy bug.

Sziasztok eléggé új vagyok és szeretném megkérdezni, hogy megéri e megvenni az eredeti stalkert. Az egyik barátomnál kipróbáltam a tört verziót és nagyon megkedveltem.Viszont azt halottam hogy a tört verzióból egy csomó cucc késöbb szrezhető meg vagy hiányzik .Igaz ez?

Szia Wolf!

Nem cseszlek le, mert még új vagy. Légyszives ne írj tört játékról, crackről warez témáról, ez itt tilos.
Amúgy megéri megvenni 10ezerFt, de ugyanazt kapod, csak lehet stabilabb lesz, meg tuti hogy felmennek rá a patchek meg a modok.
Szóval mindenképp megéri.

Nem tudom, hogy te nyomon követted-e a fejlesztés éveit, de ha igen, akkor gyere a Mod Box/Chernobyl UHSF Topikba.
Megcsináljuk a STALKER-t, hogy olyan legyen, amilyen annak idején lett volna.

Köszönöm a tippet és elnézést a tiltott szóért.

Amúgy.... bele lehet pakolni a kocsikat és a golyószórót a játékba?
Mert ha igen 1-2 hét mulva jelentkeznék segítségedet kérve.

igen bele lehet pakolni a kocsikat, és még sok minden mást...

például csekkold majd az uhsf modot, amit mi csinálunk.

Wolf amúgy megéri mevenni az eredetit én végigjártam az utat, s tényleg sokkal stabilabb, s a moddok is biztos rámennek. Bár a moddokkal így is szívahtsz ez benne van a pakliba.

Vissza
Top Alul