Első benyomások

Abba a lángoló izébe én belelőttem fél centiről egyetlenegyszer azzal a kiszuperált csúzlival, amit a bárban síró fickó puskája mellett az alagútban találtam a Vadvidéken. :)
1, azaz egy lövés elég volt neki belőle. (A Yantar-védőruha (narancssárga) miatt nem tudott ártani nekem, szóval jól megadtam neki. Egyet se nyikkant. :)

Gondoltam 5-6 óra játékidő után leírom én is a véleményem:
Grafika: mivel nincs egy atomerőművem, nem olyan szép mint a képeken vagy néhány videóban. Az Oblivion szebben néz ki a gépemen, mint a Stalker, de annak kevesebb is a gépigénye. Azért így is nagyon tetszik és ha lesz új gép akkor meg igazán szép lesz.
Hangulat: Hát az nagyon ott van, alig lehet abbahagyni. Eddig egy játék hangulata sem fogott meg így.
Mesterséges intelligencia, harcok: Stalker fokozaton játszok és a gép nagyon okos. Persze a mutánsok nem sok vizet zavarnak. De amit a banditák művelnek az már félelmetes. Összedolgoznak, bekerítenek, nagyon taktikusak. Tegnap a Garbage-ig jutottam el. Segítettem a roncstelepen egy Bes nevű Stalkernek és embereinek, banditák támadását kellett visszaverni. Ez sikerült is, nem is vesztettünk embert. A harc után odamentem Beshez beszélgetni. Kérdezgetem a Garbage-i helyzetről, amikor egyszer csak ránk lőnek. Újabb banditacsapat támadt, jöttek minden irányból, elszabadult a pokol. Best és szinte az összes Stalkert megölték, egy sebesült maradt akit meggyógyítottam. Engem is megizzasztottak, volt hogy ketten fedezékből lőttek, másik kettő pedig bekerített 2 oldalról. A végén azért én győztem, de kemény menet volt.
Ami nem tetszett / amit hiányolok: Sokat kell gyalogolni Garbage-ból a Cordon-i traderhez, és ez legtöbbször unalmas. Jön 2 kutya és lelövöm őket- semmi más érdekes nem történik. Lehetne olyan mint az Oblivionban, hogy egyik helyről a másikra elutazhatsz a térképen is. Nem kell gyalogolnod, de a játékban eltelik bizonyos idő.
Akkor hiányolom, hogy nem látszik a sebzés az ellenségen. Nem muszály persze Soldier of Fortune 2 féle vérfürdőnek lennie. Szerintem a FarCry-t biztos sokan ismeritek, na egy olyan szintű sebzésábrázolás lehetne benne. Idegesít, hogy messziről lelövök egy banditát, odamegyek a hullához és nem tudom hogy hol találtam el. Kilövöm a fél tárat, és nem tudom, hogy mennyi talált célba. ( A sebzést amúgy szerintem előbb-utóbb biztos orvosolja majd egy mod.)
Hát más negatívum számomra nincs is. Véleményem szerint a Stalker nagyszerű játék, igazi remekmű.

Lehet hogy jobb vas kell ahhoz hogy az igazi részletek a játékban látsszanak... sztem a fórumzók 80%-a nem full dynamic lightningal játszik. Mármint ahogy SSból észrevettem..

:) Nekem staticon van 60 fps em jó esetben , full dynamicban meg 90.. Egy ratyi géppel .. Na ezt hogy csinálom? :D

Hangulatos game. 4 évet vártam rá és hibái ellenére szerintem nagyon jó. Érdekes környezetben játszódik és ha tudnék angolul még a történetet is érteném. Kicsit sok az ellenség a játékban és ez annyira nem jó (szerintem).

A játék grafikája biztos jó csak az a gond, hogy régi gépem van ezért csak gyenge grafikai beállítások mellett fut (de legalább fut :D )

nagyon jó játék,de semmiképp sem adnék rá 9 vagy 10 pontot!
ha úgy nézem,hogy a mai játékok között milyen,akkor szuper über állat,akkor talán egy 10-es...
de ha azt nézem,hogy mit vártam tőle,akkor már csak egy átlagon aluli játék!(bocs hogy ezt így kimondtam)aza legidegesítőbb,hogy csak arrafele lehet menni,amerre vannak haverok(meg emberek)...én olyanra számítottam,hogy egyedül a semmi közepén,körülöttem mutánsokkal,több napig bolyongok a vadonban,aztán amikor megrakodtam magam a sok cuccal,akkor haza megyek... de nem :(
de ezeken,(és a bugokon kívül) semmi bajom sincs :) sőt ha ezektől eltekintek,akkor egy 8-as :) (egy szuper 8-as)de inkább megyek vissza játszani:)

Hát igen én is másra számítottam, de ez még így is nagyon jó game.
4 évet vártam rá, közben pedig jöttek a rosszabbnál rosszabb hírek (Pl.: nem lehet kocsit vezetni)
Szerintem megér 9990 Ft-ot. Sokkal jobban megfogott a játék mint pl a FEAR.

Ez a játék simán ér 10 ropit ..Aki szar játéknak hiszi mehet máshova. Ez nem RPG h bepakolsz és pénzt keresel. EZ TULÉLŐ FPS !!

Hangulatos game. 4 évet vártam rá és hibái ellenére szerintem nagyon jó. Érdekes környezetben játszódik és ha tudnék angolul még a történetet is érteném. Kicsit sok az ellenség a játékban és ez annyira nem jó (szerintem).

hali!

hamarosan érteni is fogod:
http://href.hu/x/2i4l
szerdán még csak 10 %-on állt.... :-)

sok az ellenség??? ... furcsán nézne ki, ha csak mindenkivel beszélgetve elsétálnál a reaktorig ;-)

bg_

Tényleg jó a cikk, ajánlom mindenkinek elolvasni, én is egyetértek vele!

Tibi nem vagy egyedül...de egyszer úgyis lesz! pár év múlva amikor a mai high konfigokat megkapod olcsóban, mert már xarok lesznek...na akkor majd STALKER HIGH END OPCIÓKKAL !!! :D

Jó cikk. Ez meg egyáltalán nem a legmagasabb grafikai beállítás, kb. hasonlón játszok én is.

Nem értem, hogy Marked One-nak miért így néz ki a feje:
ss_nagy%20tibor_04-01-07_13-33-27_(l07_military).jpg

És miért nem így? Eddig ilyen volt :?
pic_alker_1024x768_252.jpg

A videóban meg megint másmilyen :wink: jelentem is mint bugot :twisted:

Én tegnap este jutottam el az utolsó animációhoz és...hát....NAGYON TETSZETT A JÁTÉK!A végén (az animációban) ilyen mezőre került az emberke, és amikor kinyitotta a szemeit tiszta fehér volt mindkét szeme!Ez most pozitív vagy negatív befejezés?Magyarul majd megint végigviszem,addig multizum majd!

Üdv:Swoff

Ez false ending. Ebből van még 4 és van 2 true ending is.

Vissza
Top Alul