Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Morthel":2pruvvm9 mondta:Tibi:
"Na, megvolt az X18 lab is Dark Valleyban:
Azt hittem hogy több snork lesz, de csak kettővel találkoztam, meg egy bloodsuckerrel és két pseudo giant-tal..."
Pseudo giant!!!!????? Hol, merre?
Derwen_LLewelyn":gn44i3jz mondta:phoenikshun":gn44i3jz mondta:(Úgy szeretnék már végre lényegi dolgokat ide írni, mert az azt jelenti, hogy megvan a game!)
A multiból való női karakter kihagyás tényleg elég gáz.
Amúgy meg minden tiszteletem a Tiéd, Derwen. Sztem tisztelni kéne a női játékosokat, nem "alázni".
Nem csak a női játékosokat kéne tisztelni, hanem egymást is. És néhol a netikett bizony hiányzik. (Van, amikor én rakom ki fajtársaimat a szerverről, mer csak campingelnek vagy annyira elkurvulnak, hogy az már fáj.) Nem arról van szó, hogy barokkos mondatfüzéreket intézzünk egymáshoz. Hanem az alap, a minimum jólneveltség.
mumus":1zl360md mondta:Nekem már elegem van ebből az egséz játékból ha az 1000 meg 1000 bugot nem is veszem figyelembe akkor is ott van a szörnyű játék menet mert ugyebár elküld a mission a ...-ba aztán meg gyere vissza onnan mesés a játékidő fele az volt hogy vissza szaladgál az ember a missionokról jah és ami még a kedvencem a játék felénél el lőttek minden poént mármint utána semmi uj szörny meg semi ujdonság a lézerstukin kivül de az is egy kalap.... szóvakl ha már ennyit vártunk legalább megcsinálhatták volna normálisan is igazán na de ennyi jah meg még egy utsó kérdés mért raktak az állatoknak is inventory -t?? azoknál nem hiszem hogy túl sok minden lenne ( a fizikáról nem is beszélve!!!!!!!). Mondhatni "Böszmeség" volt kiadni!
Kijáccottam, de nem nyűgözött le pedig reméltem hogy fog!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.