Első benyomások

modok/videók, itt látszik hogy többször is adok fejest a zombiknak, az egyiken látszik ahogy egy duty-s fejenlő egyet, még a vér is kifröccsen, de megy tovább a zombi.

Morthel":2pruvvm9 mondta:
Tibi:
"Na, megvolt az X18 lab is Dark Valleyban:
Azt hittem hogy több snork lesz, de csak kettővel találkoztam, meg egy bloodsuckerrel és két pseudo giant-tal..."

Pseudo giant!!!!????? Hol, merre?

Legalul az a tyúkhoz hasonló kövér rohangáló valami :D . Egy emelettel feljebb éreztem, hogy odalent dübörög :D .

Egyetértek Morthellel és vlk-val (mondjuk, ezek már inkább a második és „többedik" benyomások). Ami nekem (is) nagyon zavaró:

1.) A pénz: csak gyűlik, de semmire nem tudod elkölteni, mert a cuccokat megszerzed/fölszeded a küldetésekben/bóklászásokban vagy jutalomként (én csak kézigránátokat szoktam venni, avagy inkább csak becserélni a fölösleges cuccaimra...).

2.) Az ismétlődés, és az ebből következő balf*ságok legnagyobbika: amikor csak visszatévedek a szemétdomb pályarészletére, folyton megkapom küldetésnek, hogy irtsam ki a banditákat és védjem meg XY csapatát. Mivel ez a pályadarab keresztben fekszik jobbra-balra és föl-le a többi között és így evidenter mindig ott kell keresztülsétálnom, már vagy négyszer „elbuktam” ezt a két küldetést, mivel másodjára már semmi kedvem nem volt visszasétálni a kezdőpontra a jutalomért a kereskedőhöz, hiszen a kapott pénzt úgysem tudom elkölteni semmire. Sőt, legutóbb már magától megoldódott az egész (gondolom, épp akkor éledt újra a sztalkerek csapata és lehentelte a banditák gyér maradékát).

3.) Igen, az élővilág csak addig köt le, amíg ki nem tapasztalod a kutyusokat és a röfiket. :)
Ettől függetlenül volt már meglepetésem: amikor a Dark Valleyben Borovhoz kell eljutni, és a félkész épületben lapulva irtogattam a banditákat, egyszer csak meglátott valami - félőrülten pásztázok körbe, hogy lehetőleg én lőjek először, erre hirtelen elrohan mellettem le a lépcsőn egy rémült kutya. :)
Vagy amikor a Duty-bázis előtt távcsővel körbekémleltem és a mutáns kutyák egymással játszottak. Vannak itt apróságok, csak tényleg afféle maradékszerűen...

4.) Satöbbi. A legjobb az egészben, hogy a hibák ellenére is leköt a játék, nem is a bejefezés érdekel, hanem maga az ottlét... Ebben csak a DooM első részéhez tudnám hasonlítani. A földalatti részek tényleg nagyon ütősek lettek, ahogy már írtátok. Nem úgy horrorisztikusak, ahogy pl. a DooM3 (lásd „nincs szigszalag a Marson” effektus...), hanem önmagukban. Yantarból alig vártam, hogy végre kikerüljek. Vagy előtte, amikor Strelok földalatti rejtekhelyét kellett megtalálni, és először túlmentem rajta, másodjára kimenekültem onnan (újraéledtek a banditák...), harmadjára meg inkább visszamentem ott, ahol bemásztam, csak hogy ne találkozzak megint azzal a r*hadással, ami ott a legvégén volt: hol az arcomban láttam, hol a cső másik végére teleportált vagy mi a halál. (Lehet, hogy nem éjfélkor a sötét szobában kellett volna játszani, fejhallgatóval, mellesleg – a szerk.) Vagy csak maguk a poltergeist-jelenségek, az idegtépő zajok.

Nem tudom, láttátok-e Tarkovszkij filmjét, de a játék erősen hajaz rá, az biztos. (A külvilág rendellenességei, kihaltsága, a láthatatlan fenyegetettség stb.)

No, hosszú volt, bocs. :)

Derwen_LLewelyn":gn44i3jz mondta:
phoenikshun":gn44i3jz mondta:
(Úgy szeretnék már végre lényegi dolgokat ide írni, mert az azt jelenti, hogy megvan a game!)
A multiból való női karakter kihagyás tényleg elég gáz.
Amúgy meg minden tiszteletem a Tiéd, Derwen. Sztem tisztelni kéne a női játékosokat, nem "alázni".

Nem csak a női játékosokat kéne tisztelni, hanem egymást is. És néhol a netikett bizony hiányzik. (Van, amikor én rakom ki fajtársaimat a szerverről, mer csak campingelnek vagy annyira elkurvulnak, hogy az már fáj.) Nem arról van szó, hogy barokkos mondatfüzéreket intézzünk egymáshoz. Hanem az alap, a minimum jólneveltség.

Long live them female playaz all 'round the f'ken world, oi! :D

Nekem már elegem van ebből az egséz játékból ha az 1000 meg 1000 bugot nem is veszem figyelembe akkor is ott van a szörnyű játék menet mert ugyebár elküld a mission a ...-ba aztán meg gyere vissza onnan mesés a játékidő fele az volt hogy vissza szaladgál az ember a missionokról jah és ami még a kedvencem a játék felénél el lőttek minden poént mármint utána semmi uj szörny meg semi ujdonság a lézerstukin kivül de az is egy kalap.... szóvakl ha már ennyit vártunk legalább megcsinálhatták volna normálisan is igazán na de ennyi jah meg még egy utsó kérdés mért raktak az állatoknak is inventory -t?? azoknál nem hiszem hogy túl sok minden lenne ( a fizikáról nem is beszélve!!!!!!!). Mondhatni "Böszmeség" volt kiadni!

Kijáccottam, de nem nyűgözött le pedig reméltem hogy fog!

mumus":1zl360md mondta:
Nekem már elegem van ebből az egséz játékból ha az 1000 meg 1000 bugot nem is veszem figyelembe akkor is ott van a szörnyű játék menet mert ugyebár elküld a mission a ...-ba aztán meg gyere vissza onnan mesés a játékidő fele az volt hogy vissza szaladgál az ember a missionokról jah és ami még a kedvencem a játék felénél el lőttek minden poént mármint utána semmi uj szörny meg semi ujdonság a lézerstukin kivül de az is egy kalap.... szóvakl ha már ennyit vártunk legalább megcsinálhatták volna normálisan is igazán na de ennyi jah meg még egy utsó kérdés mért raktak az állatoknak is inventory -t?? azoknál nem hiszem hogy túl sok minden lenne ( a fizikáról nem is beszélve!!!!!!!). Mondhatni "Böszmeség" volt kiadni!

Kijáccottam, de nem nyűgözött le pedig reméltem hogy fog!

Állatok elhullajtják testrészeiket (misszió is szól róla, de ezek szerint Te azt nem csináltad meg.)

Azt neg ne te döntsd már el légyszíves, hogy "böszmeség" volt e kiadni.

A véleményét mindenki elmondhatja, erre van a fórum (igaz ő ezt egyszerre 2 helyen is megtette, de ez bocsánatos bűn...).

sziasztok krhetek 1 kis segítséget? el kelett 1 föld alatti laborba dokomentumokért ezt a 2számú kereskedőtöl kaptam feladat gyanánt lementem megtaláltam de mikor visszamennék zárva az ajtó(s lángol is) s sehogysem tuom a kiutat 3óra szívás elég volt ahoz h tölletek kérjek segítséget a választ előre is köcc

löjjem szét vagy...? elképzelésem sincs:(

uhh köszi hát az életben nem gondoltam volna h azzal az izével keljen szórakozni még1szer köcc további jó stalker-t:D

Amúgy én sem tudtam volna, csak mire oda jutottam, itt már vagy 6x elolvastam, mit kell majd ott csinálni :D

Figyi, el lehetne kezdeni magyarul is megtanulni ha már meguntátok az angolt :D :D :D .

Az a zöld tudós ruha, mint ami Kriglovon is volt, jobb mint a SEVA Suit? Most csináltam meg egy másik tudós küldit, és már adta is :) .

Vissza
Top Alul