Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Tibi":818nfdo3 mondta:Hoppá, akkor én még X16-ban nem is voltam ááá . Az jobb vagy rosszabb mint az X18?
Sztem sajna nem eléggé. Sokkal nagyobb játéktérre számítottam. Ráadásul több területen is az van ,hogy hiába van rajta a térképen, nem tudsz arra menni, mert vége a pályának.Emperior":1z5hu99i mondta:gyalogosan elég nagy távok vannak.
Ha ez alatt a jármű vezetésre gondolsz, akkor MOD tuti lesz, de patchben nem fognak ilyet csinálni ez 100%.Ranger":2qpchm9c mondta:Add-onba vagy patchbe csak pótolni fogják a Kamaz rally-t.
X16-ban én nem találkoztam vele, sztem az x18-ra gondolsz.Ranger":1p22nmn6 mondta:Meséltem már milyen ideges lettem X16-ban?nem tudtam hogy a kis poltergeistet kéne szétlőni, ezért mindenre rálőttem amíg elfogyott minden lőszerem
Aztán mehettem késsel a kommanósoknak.
Add-onba vagy patchbe csak pótolni fogják a Kamaz rally-t.
vlk":17ut4y20 mondta:Tibi: jobb! sokkal!a végén majdnem felvágtam az ereim annyira féltem
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.