Első benyomások

Nekem nagyon bejön a game már várom egy jó pár éve hogy megjelenjen,most végre itt van jee.Csak kár hogy a járműveket kihagyták gyalogosan elég nagy távok vannak.

Tibi: jobb! sokkal! :D a végén majdnem felvágtam az ereim annyira féltem :D

Emperior":1z5hu99i mondta:
gyalogosan elég nagy távok vannak.
Sztem sajna nem eléggé. Sokkal nagyobb játéktérre számítottam. Ráadásul több területen is az van ,hogy hiába van rajta a térképen, nem tudsz arra menni, mert vége a pályának. :(

Meséltem már milyen ideges lettem X16-ban? :) nem tudtam hogy a kis poltergeistet kéne szétlőni, ezért mindenre rálőttem amíg elfogyott minden lőszerem :) Aztán mehettem késsel a kommanósoknak.

Add-onba vagy patchbe csak pótolni fogják a Kamaz rally-t.

Ranger":2qpchm9c mondta:
Ha ez alatt a jármű vezetésre gondolsz, akkor MOD tuti lesz, de patchben nem fognak ilyet csinálni ez 100%.

Ranger":1p22nmn6 mondta:
Meséltem már milyen ideges lettem X16-ban? :) nem tudtam hogy a kis poltergeistet kéne szétlőni, ezért mindenre rálőttem amíg elfogyott minden lőszerem :) Aztán mehettem késsel a kommanósoknak.

X16-ban én nem találkoztam vele, sztem az x18-ra gondolsz.

első benyomás...hmmmm....
röviden így tudnám összefoglalni:
Két napja játszok vele. Azóta nem jutott szóhoz a Test Drive Unlimited pedig az is nagyon jó kis progi. A hangulat nagyon ott van, és végül is ez a lényeg akármilyen játékban. Számomra teljesen egyedi és magával ragadó. A koncepció remek. Tetszik ,hogy törekedtek a minél nagyobb realizmusra és ez mégsem ment a játszhatóság rovására. A megvalósításon már lehet vitatkozni, gondolok itt arra ,hogy egyesek szerint a játék egy nagy bug-halmaz. Ezzel nem értek 1et. Aki ezt állítja az még nem játszott a Gothic3-mal. Na az bug-halmaz, ez nem. Pedig nagyon vártam és csak marha nagy csalódás lett belőlle. Ezt meg kicsit se vártam és nagyon jól el vagyok vele. Szóval röviden: Nekem tetszik.

vlk":17ut4y20 mondta:
Tibi: jobb! sokkal! :D a végén majdnem felvágtam az ereim annyira féltem :D

Az X16-ba milyen lények vannak? Snorkok? Bloodsuckerek? Remélem a jedi poltergeisteket kihagyták arról a részről, mert már nagyon idegesített, amikor állandóan a fejemhez vágta a rohadt ládákat :evil: :D .

Tibi:
"Na, megvolt az X18 lab is Dark Valleyban:
Azt hittem hogy több snork lesz, de csak kettővel találkoztam, meg egy bloodsuckerrel és két pseudo giant-tal..."

Pseudo giant!!!!????? Hol, merre?

jah, az egyik tudós holttestét őrzi. (ill a nevében nem vagyok biztos de ilyen ritka nagy szívós izé, ami a padlót püföli) :)

Tibi: én több mint 2 snorkot láttam, főleg ha a felszínt is hozzáadjuk, (de lennt is... 1 ki is nyírt, az valamiért nagyon kemény volt, a végén meg volt hogy 2 egyszerre támadt rám), meg sok zombified stalker, egy pseudo giant, meg egy controller is vagy mi. poltergeistre nem emléxem.

Nem tudom...nekem ez a rész igen pite volt: két snork, meg a püfölős izé amit 3 gránát meg bagy két tár slug a sörétesből lazán lerakott. Lehet följebb kellete tolni a szintet, most Stalker, de ez így turistafokozat :D

Azt hittem a pseudo giant valami látványos elpusztíthatatlan izés lesz !

hát sztem maga a lőszerfogyás volt ijesztő, meg hogy nem tudod mennyi van még hátra. engem se a végén nyírtak ki a snorkok, hanem még bennt az épületben, egy magányos. valami veteran lehetett, nagyon bírta a golyókat. vagy csak sötét volt és nem találtam el rendesen :)

Az ő fejükbe is csak egy lövedék kell, szal nem találtad el rendesen :) Mindig fejre kell menni, snorkoknál sem nehéz azt eltalálni.

Vissza
Top Alul