Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
hispan1":1y6tljap mondta:És ha megölöm, visszakapok mindent meg még a pénzt is, ami jár érte? Ez egész jól hangzik---
Tibi":11sps9it mondta:Egyébként a pénznek is lehetne súlya nem? Az se levegőből van és ha sok lenne akkor el lehetne dobálni és nem lennének ilyen gondok![]()
.
Morthel":3ah8tu0e mondta:Tibi":3ah8tu0e mondta:Egyébként a pénznek is lehetne súlya nem? Az se levegőből van és ha sok lenne akkor el lehetne dobálni és nem lennének ilyen gondok![]()
.
Miért és az Artifact -ok? A zsákban van súlya az övön meg már nincs...vicces! Vagy mégsem? :?
kick":3flzn2il mondta:RPG-t valóban nem kell használni (miért kéne, nem jönnek ellened tankkal), Vintorezt én elég sok helyen találtam, army warhouseban is van már, Pripyatban is a Monolithosok bázisán legalább 3-4-et. Járművek nincsenek, dwarfok sincsenek, patkányokból egy élő példányt láttam yantarban és egy halottat wild territoryban és egy csomó szellemváltozatot. Miután kikapcsolod a brain scorcher tornyokat akkor ne indulj el egyből pripyatba, gondolom ezt tetted, hanem menj nyugodtan vissza. Picit átrendeződik a környék, nekem pl. yantart ellepték a zombik és legalább 3 controllert kinyírtam, army warhosueban is járkáltak a controllerek + a szellemfaluban csak úgy nyüzsögtek a bloodsuckerek, de az írásodból ítélve egyáltalán nem jártál ott, hiszen a freedom bázist sem ismered (legalábbis simán kihagytad a felsorolásból, sőt, monolith HQ is van Prypiatban) és onnan kapsz bloodsucker írtó küldetést, mármint a Freedom bázison. Nekem veteránon csak az agroprom alagútban volt legalább 6 bloodsucker, akik ráadásul újraélednek egy bizonyos idő elteltével, szal ha nagyon hiányolod a mutánsokat, akkor ne rohanj végig a sztorin, mert úgy naná, hogy kevés van. Szarkofágot és környékét is jobban fel lehet fedezni, ha true endinget csinálsz, gondolom false ending sikerült, no para, mindenki olyat csinál elsőre, rohan a monolithoz, pedig nem szabadAmúgy az sztem meg tök természetes, hogy több ember van, mint mutáns, a logika is ezt diktálja.
A Monolith HQ Pripyatban van...Ranger":1bav86bq mondta:Hát igen, elsőre végigrohantam, de nem voltam rest és elöről kezdtem az egészet nehezebben meg mostmár tudom, hogy jobban kifogom élvezni a zónát mindenhova odamegyek és mindent megcsinálokPlusz nem gyűjtök kocsira
Monolith HQ-ra nem mentem, sőt mikor kikapcsoltam a brain scorcherr-t és mondta hogy mehetek Pripyatjba rögtön oda mentem !
Hát még szép ! Illetve mikor mondták a Duty-s arcok, hogy előre menjek és ott a stadion majd az erőmű, hát ott se haboztam és a LENIN NPP-hez mentem inkább
![]()
Szóval a Freedom bázis merre is van ? Nem azt a helyet lehet a DUTY val megtámadni és kiírtani őket ? Mert akkor voltam arra
Jah és a végén vannak működő BTR-ek ha jól emléxem.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.