Első benyomások

Crayon":ymiz1jql mondta:
Olvasom a posztokat és látom, hogy egyesek falják az élvezeteket és végigrohannak a játékon.
Előszöris hadd mondjam el, hogy az aki azt állítja, hogy a játék rövid az inkább indítsa el és menjen vissza az elejére, aztán kezdje el az "ölj meg 2 lepkét egy műzliszeletért" küldetéseket is, aztán ha kész akkor járjon a szája, hogy rövid volt.

Másik, hogy a cuccokat érdemes kiszórni (én a játék közepe felé járok most és az a tapasztalat, hogy arénázással meg nagy értékű cuccok eladásával sokat lehet keresni könynedén. A drága ruhákat megkapja az emer küldetés részeként. Két dolog van amire a végénél érdemes lesz spórolni: az exoskeleton és a speckó lőszerek.
De ezt jobban tudják azok akik velem ellentétben végigrohantak a fővonalon az erőműig :D
(Ja és nem sértegetek senkit csak morci vagyok mert kevés időm van most játtszani meg a kezeim is lefagytak hazafelé és kb. olyan a sense-m mintha ólomból lenne az egér tépőzáras egérpadon)

Kösz a célzást, de nem mondtam, hogy rövid volt. MOST MONDOM :D 80 óra játékidő "enyhén" túlzás. Igaz nem csatlakoztam egyik frakcióhoz sem, mert nem volt kedvem a hülye elveikkel azonosulni. Stopperrel nem mértem mennyi idő volt végigvinni, de egy hétvége alatt simán meg tudja bárki csinálni. Végigrohantam volna? :?
ss_pyura_03-21-07_19-36-08__l12_stancia_2__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ps.: már ugyanazokat a küldetéseket adta. Most azon vagyok, hogy más "tulajdonságokkal fejezzem be a játékot és hátha más outrot ad :

Ahogy magamat ismerem lusta leszek előcsalni minden fajta endinget (MAx payne-be n hogy rühelltem bahhh) és inkább kicsomagolom a db-ket és megnézegetem a videófájlokat... :)

Vagy megvárom az SDK-t vagy megnézem HEXeditorral a fájlfejlécbe milyen progi van feltüntetve és megpróbálok keresni valami hasonlót... egyenlőre jáccok és tojok a technikai háttérre.

udv!
Nagyon jo a jatek, en most megis nehany hibat emlitenek amikkel talalkoztam:
-sokszor "elsotetul" a kepernyo, a jatekban is es a menuben is. Ilyenkor ha bemegyek az optionsba es visszamegyek, kivilagosodik.
-A screenshotjaim is ugyanilyen sotetek, meg ha a jatek "vilagos" is.
-Neha atlatszik az arnyek a falon: mogotte all a bandit megis latom a falon at.
Valamint egy bazinagy bug: egyszer enyhen megzavarodott a jatek, a kepernyo felso 3-4cm-en lattam a jatekot, alul pedig a felhoket lattam, az eget. Ha kimentem a menube, ott is csak a felhoket lattam. Csinaltam screenshotokat is, de ezek is sotetek lettek, ha ki tudom vilagositani teszek fol.
Ne ertsetek felre nem fikazom a jatekot, nagyon jo lett! Csak kivancsi vagyok hogy mas talalkozott e ezekkel.

Vegul lenne ket kerdesem: az elso palyan ket kuldetessel nem boldogulok: az egyiknel chunck of meat artifact kell, de nem talalom. Egy masik kuldetesnel kellene talalni valamilyen dog-ot es elvinni a csavoinak, de ezt nem talalom, korbejartam mar az egesz vilagot.
Remelem tud vki segiteni, koszi!

Ezek közül egyik buggal sem találkoztam. Szerintem tegyél fel új VGA drivert.

Metal chunkból annyi van mint a szemét, majd találsz egyet... pseudo dog kutya farkát meg gazdájánál keresd :D egyébként én sem találtam, pedig jópárat lepuffantottam.

nias":3u3qfmwl mondta:
udv!
-sokszor "elsotetul" a kepernyo, a jatekban is es a menuben is. Ilyenkor ha bemegyek az optionsba es visszamegyek, kivilagosodik.
Nekem is ilyen csak fordítva, és a másik hogy amikor mentettem majd visszamentem nem láttam hogy esik az esső pedig hallottam és ha a földre néztem láttam hogy becsapódtak.(ja és a mentés előtt láttam)

Sziasztok STALKEREK! :D

Első benyomásaim:
Nem hittem volna, hogy ennyire jó játék lesz. Ezt abból szűröm le, hogy 1 óránál tovább leköt. Sőt. Már lassan önkorlátozást kell bevezetni. :roll:
Szerintem a grafika/hangok/csilivili nagyon rendben van. Ezek egy játékban amúgy is másodlagos dolgok. (Ismertek olyan fps szerető egyént akik nem lelkesednek még ma is a DOOM ért? Naugye. :P ) Ha túlsok lenne túlnagy gép kelle.

Ami nagyonjólesett, hogy rendesen fut a gépemen. Persze nem régi darab, de nem is izomagy. Mégis élvezetes a dolog.

A világ is szimpi. Íták itt előttem, hogy "darabokra" van osztva, meg nem lehet átmenni. Kicsit már előrébbjárok, úgyhogy mondom: lehet átmenni. A darabosság meg szerintem baromi jó ötlet, így nem kell 10G-t betölteni egyszerre.

Az mi meglepően jó, a kutyák elég kutyásan viselkednek, szerintem. Ha kevesen vannak, látják penge vagy inkább nyüszítve távolodnak. Ha van velük egy két fehér és sokan vannak akkor jobb szaladni :D

Vannak apróbb bugok, amik megszokhatók. (Falon átlátszó emberek stb.)
Vannak közepesek amikkel együtt lehet élni (szar testmodell. Eddig úgy tudtam, hogy az akm elég rendesek kaszál.)
Valamint szörnyű bugok. Ezek szétcsaphatják a játékot. Kell egy patch, de hamar.

- Mondok egy példát:
van egy rész amikor egy tudóst kell elkisérni a "mérési" övezetbe. Ott hősünk kap egy shutot és egy jókis tripet valami öregemberrel. Na utána nekem ott állt a pasas, és erősködött, hogy márpedig vigyem a mérési övezetbe!!! Nézem a pda-t, hát már ott vagyunk. :shock: Miafene? Körbejárok mindent, semmi. Mentek majd úratöltök, s mit látok?? Ott fekszik az ipse szúkölve! Megrázom: kelljééé fel ember oszt mérjé máá. Azéé gyüttünk :D Közli velem, hogy máris vigyem a fűnökhöz és küldetés teljesítve!! :shock: :shock:
Találtatok már ilyet? Ha találtok save/load :lol:

huhh, most ennyi, bocs a hosszú írásért. Remélem NAGY siker lesz a játék és kivácsi vagyok a multira. CoD UO óta nem mpztem egy jót.... :roll:

nias":2wjfq486 mondta:
udv!
Nagyon jo a jatek, en most megis nehany hibat emlitenek amikkel talalkoztam:
-A screenshotjaim is ugyanilyen sotetek, meg ha a jatek "vilagos" is.
-Neha atlatszik az arnyek a falon: mogotte all a bandit megis latom a falon at.
Valamint egy bazinagy bug: egyszer enyhen megzavarodott a jatek, a kepernyo felso 3-4cm-en lattam a jatekot, alul pedig a felhoket lattam, az eget. Ha kimentem a menube, ott is csak a felhoket lattam. Csinaltam screenshotokat is, de ezek is sotetek lettek, ha ki tudom vilagositani teszek fol.
Ne ertsetek felre nem fikazom a jatekot, nagyon jo lett! Csak kivancsi vagyok hogy mas talalkozott e ezekkel.
Egyikkel sem találkoztam még, a hiba az ön készülékében van :)

A bugok engem spec nem nagyon izgatnak, néha még az előnyömre is váltak! Példának okáért a lépcsőn jött fel az ürge este, és a fejlámpája átvilágított valahogy a falon, mármint a padlót világította, így tudtam merre jár. Ez többször is elő szokott fordulni. Ez persze rossz, mivel könnyíti a játékot de engem nem zavar, mert nem fosok annyira, hogy ki mikor merről fog lelőni.

Egyébként meg várjuk nagy szeretettel az ELSŐ NAGY PATCH-t! :D

Hát nem tudom.....

A világ tényleg megfogja az embert, amikor hasonlítani akartam egy beszélgetés folyamán vaélami más játékhz, egy sem jotott eszmbe :D

Amiéért kár: kivették a gépjárműhasználatot, az alvást, valamint lóvé van sz*rásig így igazából nem kihívás a kereskedős, pakolgatós rész :(

Az összbenyomáson még dolgozom!

A Zónában mindent meg lehet találni... nem értem egyáltalán minek adtok el minden szir-szar pénzért ... :lol:

Morthel":1igvv0lf mondta:
Amiéért kár: kivették a gépjárműhasználatot, az alvást, valamint lóvé van sz*rásig így igazából nem kihívás a kereskedős, pakolgatós rész :(
Hát a gépjárműnek nem lett volna sok értelme, mert meg van szakítva a zóna, mármint kicsi ahhoz, hogy vezessünk rajta. Aludni egy FPsben sztem nem kell, a lóvé meg még jó hogy van!

CityLife":rs04zuya mondta:
Morthel":rs04zuya mondta:
Hát a gépjárműnek nem lett volna sok értelme, mert meg van szakítva a zóna, mármint kicsi ahhoz, hogy vezessünk rajta. Aludni egy FPsben sztem nem kell, a lóvé meg még jó hogy van!

Igen egy FPS-ben mindez nem számít, de az RPG részt egy kissé agyoncsapta és ugyanez a lóvé esetében is: egy jó RPG-nek fontos része a kuporgatás is.
Tegnap pl kb 1 órát játszottm és 4000 rúbellel és egy vagon cuccan fejelztem be.

A STALKER nem RPG, hanem túlélő horror FPS. Pár artifact csak megér egy vagon AK-t, elvégre máshol nincs ilyen és a kozkázat is hatalmas :D

Ez az semmi se adja vissza azt a feelinget , mikor épp odasunnyogsz 1 higanygömbhöz, közben valahol csapkod az elektromos anomália, és mikor belemélyülsz a higanygömb leirásába, a torkodnak esik 1 BloodSucka :D

Hát mit mondjak: nagyon jó játék!!! a környezet meg a hangulat meg minden tök jó! Eddig még nem kerültem egy mutánssal se összetűzésbe :) . Sajna csak akkor megy rendesen ha lehúzok mindent minimumra :cry: . De attól még jó...

Vissza
Top Alul