Tibi
New Member
- Csatlakozás
- 2006.11.22.
- Üzenetek
- 8,544
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Vasbogdány
- Webhely
- www.stalker-fan.extra.hu
Akkor csak tájképeket csinálni jó? 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Crayon":ymiz1jql mondta:Olvasom a posztokat és látom, hogy egyesek falják az élvezeteket és végigrohannak a játékon.
Előszöris hadd mondjam el, hogy az aki azt állítja, hogy a játék rövid az inkább indítsa el és menjen vissza az elejére, aztán kezdje el az "ölj meg 2 lepkét egy műzliszeletért" küldetéseket is, aztán ha kész akkor járjon a szája, hogy rövid volt.
Másik, hogy a cuccokat érdemes kiszórni (én a játék közepe felé járok most és az a tapasztalat, hogy arénázással meg nagy értékű cuccok eladásával sokat lehet keresni könynedén. A drága ruhákat megkapja az emer küldetés részeként. Két dolog van amire a végénél érdemes lesz spórolni: az exoskeleton és a speckó lőszerek.
De ezt jobban tudják azok akik velem ellentétben végigrohantak a fővonalon az erőműig
(Ja és nem sértegetek senkit csak morci vagyok mert kevés időm van most játtszani meg a kezeim is lefagytak hazafelé és kb. olyan a sense-m mintha ólomból lenne az egér tépőzáras egérpadon)
Nekem is ilyen csak fordítva, és a másik hogy amikor mentettem majd visszamentem nem láttam hogy esik az esső pedig hallottam és ha a földre néztem láttam hogy becsapódtak.(ja és a mentés előtt láttam)nias":3u3qfmwl mondta:udv!
-sokszor "elsotetul" a kepernyo, a jatekban is es a menuben is. Ilyenkor ha bemegyek az optionsba es visszamegyek, kivilagosodik.
undbpYura":3cppbve8 mondta:Mivel csomagolod ki?
Egyikkel sem találkoztam még, a hiba az ön készülékében vannias":2wjfq486 mondta:udv!
Nagyon jo a jatek, en most megis nehany hibat emlitenek amikkel talalkoztam:
-sokszor "elsotetul" a kepernyo, a jatekban is es a menuben is. Ilyenkor ha bemegyek az optionsba es visszamegyek, kivilagosodik.
-A screenshotjaim is ugyanilyen sotetek, meg ha a jatek "vilagos" is.
-Neha atlatszik az arnyek a falon: mogotte all a bandit megis latom a falon at.
Valamint egy bazinagy bug: egyszer enyhen megzavarodott a jatek, a kepernyo felso 3-4cm-en lattam a jatekot, alul pedig a felhoket lattam, az eget. Ha kimentem a menube, ott is csak a felhoket lattam. Csinaltam screenshotokat is, de ezek is sotetek lettek, ha ki tudom vilagositani teszek fol.
Ne ertsetek felre nem fikazom a jatekot, nagyon jo lett! Csak kivancsi vagyok hogy mas talalkozott e ezekkel.
Hát a gépjárműnek nem lett volna sok értelme, mert meg van szakítva a zóna, mármint kicsi ahhoz, hogy vezessünk rajta. Aludni egy FPsben sztem nem kell, a lóvé meg még jó hogy van!Morthel":1igvv0lf mondta:Amiéért kár: kivették a gépjárműhasználatot, az alvást, valamint lóvé van sz*rásig így igazából nem kihívás a kereskedős, pakolgatós rész![]()
CityLife":rs04zuya mondta:Hát a gépjárműnek nem lett volna sok értelme, mert meg van szakítva a zóna, mármint kicsi ahhoz, hogy vezessünk rajta. Aludni egy FPsben sztem nem kell, a lóvé meg még jó hogy van!Morthel":rs04zuya mondta:Amiéért kár: kivették a gépjárműhasználatot, az alvást, valamint lóvé van sz*rásig így igazából nem kihívás a kereskedős, pakolgatós rész![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.