Szia. A kaját meg lehet enni, azért van. Hősünk bizonyos idő elteltével éhes lesz és akkor biza kajálni kell, viszont ha nem éhes, akkor is vissza lehet tötleni vele az életet/egészséget. Úgy tudod megenni ,hogy az inventoryban kétszer rákattitnasz vagy jobb egérgomb és a menüből "eat", sztem elgé egyértelmű. A cuccokat a játék elején lévő bunkerban lehet, ahol kezdesz, később már Rostokban is, ahol a Duty-sok tanyáznak, ott a bárban a csaposnál, majd két levellel arrébb a tudósok mobil laborjában Yantarban, de csak azután engednek be, hogy ha megmentetted az egyik főtudóst a gonosz Merc-ek karmai közül Wild Territoryban. Amúgy emberekkel si kereskedhetsz kis dolgokkal. Én most valahol ezután tartok, már Red Forestban járok. Az én értékelésem is picit kapcsolódik a levelekhez, sajnos sokkal lineárisabb lett a játék, mint amire számítottam. A grafikával meg vagyok elégedve, de ez nálam játékok terén mindig is sokad rangú volt, játékmenet, játékélmény nálam a lényeg. Játékélmény szempontjából nálam nagyon ott van van a Stalker, csak lehetne egy kicsit nagyobb a terület, már a játéktér nagyrészét bejártam, már csak 2 zóna területen nem voltam, pedig 1 napja játszom vele, eddig kb. 7 órát nyomtam vele, igaz maga Csernobil még hátra van, de ez már tényleg csak hab a tortán. Remélem lehet lassan már exoskeleton-t is venni, amivel több cuccot bírok cipelni mert ebbe a 60 kilóba nehezen férek bele. Az alap 50 kilóba Rostok környékén már lehetetlen beleférni, hiszem egy darab vállfegyverrel nem lehet megoldani a csatákat, főleg a monolithosok és freedomosok ellen, hiszen kell egy távolra, meg egy gyorstüzelő nagy sebzésű közelre, erre sztem a legjobb a VLA (valóságban AS Val néven fut), 9x39 milis, elég kemény, jobb mint egy slugos shotgun sztem, csak távolra nem valami pontos optikai irányzék híjján, szal mindenkinek javaslom, hogy tárazzon be néhány flash anomáliát állandóra, ez erőteljesen megnöveli az ember állóképességét, én most 3 flash-el gyorsabban futok mint ha csak 10 kiló lenen nálam, de a 60 kilót így sem engedi átlépni sajnos, pedig ha kerek 60-al jobban futok, mint sokkal kevesebbel, akkor igazán elbírna a manus is mondjuk 65 kilót, csak kicsit lasabban. Amúgy ami nagyon nem tetszik a játékban, hogy a fegyverek nevei nem valóságosak ,a készítők találták ki őket és roppantul bántja a szemem. Összeségében 9/10-re értékelem a játékot, engem meggyőzött, nagyjából azt kaptam amit vártam. A járművek tényleg totál feleslegesek lettek volna, mivel tök pici a terep ahhoz.acura":7m2bb3lx mondta:Szia......
egy kis segitség kellene..
végigbóklásztam már sok-sok km-t, tele vagyok cuccokkal, pisztolybó van vagy 6 db nálam![]()
Hol lehet ezeket eladni??Vissza az elejére a földalatti pasihoz??????
lehet-e megenni a kaját ami nálam van és hogyan kell??
Szerk: Na, mire befejeztem a postolsát már meg is előztek