Mi a véleményed a játékról? Lehet pozitívumokat és negatívumokat is írni.
Nekem személyszerint a grafika elsőre nem hengerelt le. Kicsit furcsa volt az egész, de aztán belelendültem és rájöttem mekkora kihívást jelent az AI még közepes fokozaton is
A Zónának hangulata van, tele van eseményekkel... nem tudsz úgy megtenni 400 métert, hogy ne találkoznál valami váratlan dologgal. Terep egészen aprólékosan kidolgozott, olyan mint egy hatalmas játszótér
Ugyanakkor a hangulat olykor egészen komor, sötét és kegyetlen! A Zóna nem kimél senkit... emiatt nehéznek is mondható a játék. Nem lehet "agyatlanul" rohangálni és írtani az ellenséget, mint a legtöbb mai FPS-ben. Figyelni kell hova lépsz, mert egy anomália könnyen megölhet, a sarok mögött egy bandita sunyíthat, aki egy laza sorozattal leterít.
Hangok nagyon jók, háttérzajok törik meg a Zónabeli csendet és borzolják az idegeket. A párbeszédek karakteresek. Robbanások hangjai talán lehetnének "szebbek".
Visszatérve a grafikára: STALKER igazán a földalatti területeken mutatja meg foga fehérjéjét: pazar látvány és izgalmas helyszínek egyben.
Nekem személyszerint a grafika elsőre nem hengerelt le. Kicsit furcsa volt az egész, de aztán belelendültem és rájöttem mekkora kihívást jelent az AI még közepes fokozaton is
Hangok nagyon jók, háttérzajok törik meg a Zónabeli csendet és borzolják az idegeket. A párbeszédek karakteresek. Robbanások hangjai talán lehetnének "szebbek".
Visszatérve a grafikára: STALKER igazán a földalatti területeken mutatja meg foga fehérjéjét: pazar látvány és izgalmas helyszínek egyben.