MISERY MOD
Megosztom egy kalandomat, elég izgalmas volt

Nos úgy döntöttem elmegyek a vaserdőhöz rögtön a játék elején miután a kotróhajóból elvittem a relikviát. Csodálkoztam eleinte se zombi, se mutáns se semmi. Igen ám, csak hogy a karakter igen erős dohányos mert elkocog 100 métert és már a tüdejét lihegi ki maga elé

Mikor odaértem szembesültem hogy a relikvia vadászat nem olyan lesz hogy bemegyek az anomália-rengetegbe és szinte egy bőrdzsekiben full-protect

Restart, bementem mondom majd az egészségügyi csomagot, azt a kemény 2 darabot ami nálam volt egyiket feláldozom az anomáliák között. lejjebb ment az életerő F1, SZUKÁÁÁ, restart. Nem olyan hogy megnyomja az ember az F1 et és már pörög az Isten adta

. Visszafelé viszont meg éhezett főhősünk, ráadásul elkövettem a hibát amit írtak a moddal kapcsolatba hogy először ajánlatos a rohamosztagossal menni. Én simán mesterlövészt választottam. Visszafelé nézem a távcsövet semmi kijelzés, tiszta a terep, furcsáltam hogy ilyen utat bejártam és egy lélekkel se találkoztam, aztán a sásba menet pszeudo kutyákkal találkoztam, Szia, restart.
És mivel éhes volt az ártatlan, körübelül 10 másodperceket tudtam kocogni, és 3 percet míg fullra feltöltődök, ezeket rendszerint egy sziklán vártam meg. Egyébként szerintem a legjobb mod, bátran ajánlom mindenkinek aki nem szeret Rambót játszani. Nagyon feelinges.
Remélem nem untattam senkit