Élménybeszámolók

pvtneo : Ne írj dupla hozzászólást, helyette használd a "Szerkeszt" opciót!

pvtneo":1n1rxg83 mondta:
Egy kérdés: Hányféle minősítést lehet kapni, ami a statisztikák fülön a PDA- ban van ?
Pl: stalker barát, tehetős ügyfél, nyomozó...

http://stalker-cop.try.hu/

Achievement-eknél megtalálod mennyit lehet szerezni. Mondjuk pár darab üti egymást és nem lehet mindet egyszerre bezsebelni.

Figyelem!!Érdekes élménybeszámoló következik!Még tavaly fedeztem fel, de most rávettem magam, hogy megosszam ezt veletek! :D Szóval:Ügye van az a rész amikor megtalálod Reszketeget aki éppen Gluhar hullájával babrál...szóval miután beszéltél vele fejbe lövi magát.Hát én mielőtt beszéltem volna vele eldobtam egy AK-t.Mondom:Minek kell ez nekem?Eldobom SUTTY eltűnik.Na mondom biztosan elpattant mert előfordul ilyen!Nagy sz@art!Miután befejeztem a csevegés Reszketeg elővette aaaa....az AK-t(!) és fejbe lőtte magát vele!Mondanom sem kell ezek után kipróbáltam ezt más fegyverekkel is.Legérdekesebbek:Gauss,Dragunov,RPG,Armel Striker. xD Jó szórakozást mindenkinek! :DD

hehe... legutolsó végig játszásomnál következő öcsijeim voltak: igazi haver, Tudományos asszisztens, úttörő, stalkerek barátja, vezető, diplomata, Mutáns vadász, nyomozó, az igazság hírnöke,harcrendszer szakértő, Technikus mester, tehetős ügyfél, akit megjelölt a zóna, a titok őrzője, kutató/kereső és a szolgálat barátja valamint stalker mester és mind ezek mellé még sikerült: Információ kereskedő

ami kimaradt: Fennhatóság, szabadság barátja, mérleg nyelve...

ez a három ami üti egymást... és így volt egy full good endingem mert túlélték a katonák is :D és mindenki happí volt a végén... SGM móddal együtt vittem vagyis két történet szálat egyszerre durván 50-100 óra közti játék idő alatt értem el az összes elérhető archívmentet... büszke vagyok magamra :D

Másodszori végigjátszás során most csináltam meg az iránytű felkutatása küldetést Zatonba. Miután megkaptam Noétól gondoltam mentek egyet és lelövöm emberünket, hogy átkutathassam milyen cuccai vannak. Nagy meglepetésemre volt nála mégegy iránytű relikvia és egy PDA. Visszatöltöttem a mentést, elkértem az iránytűt, kimentem a bárkából, ajtó bezár, majd ismét bementem és elkértem tőle a másikat is. :D Így sikerült szerezni és megtartani egy iránytű relikviát. :D

Akkor ezt elcsesztem. :( Már leadtam a Skadovskon a relikviát és gondolom ezek után nem fogja osztogatni. :S

Na majd ha visszatérek még arra a pályára akkor bepróbálkozok. De ha már teljesítettem a feladatot, nem fűzök túl nagy reményeket hozzá. :oops:

Miután freeplay-ben visszamentem Noéhoz kértem volna tőle ismét egy Iránytűt. A dumájábál csak a mutáns és a konyec szót értettem. Ezt követően felugrott maxra a láthatósági indexem egy ideig semleges volt majd átváltott ellenséges üzemmódban és úgy búrán durrantott, hogy azonnal kipurcantam. :D

Két érdekes dolgot vettem észre:
Az egyik, hogy nem kaptam meg a stalkerek barátja öcsit, pedig megcsináltam az összes feltételét.
A másik, hogy korábbi végigjátszáskor a tudósok küldetéseit megcsinálva az a négy tudós stalker akik kint ücsörögtek mindannyian jobb ruházatot kaptak és az egyik közülök egy artival ajándékozta meg a segítőkészségemet. Most viszont nagyon nem. Gőzöm nincs, hogy mi történhetett, hogy nem ugyanúgy alakult a dolog. Mondjuk igaz, hogy kettő közülük meghalt amikor méréseket végeztünk a kemikáliás anomália közelében és csoportosan rontottak ránk a disznyóóók.
+1 Van ugye a SUSAT és PSO távcsőnek is másik két típusa. Ezeket már Pripyatban barangolásom után tudtam megvenni Bagolytól. Szépen beújítottam őket, felszereltem egy-egy fegyverre Janovban aztán eltároltam őket a ládámban. Később mikor visszajöttem Pripyatból már ugyanolyan sima távcsőként voltak a fegyvereken, mint amit viszonylag gyakran lehet találni. Mégis milyen rendszer lenne ez? (Bug?) :D

A Noés dolgot "szivatásnak" szántam. :D Az utolsó az BUG.A Stalkerek közül meg ha megmurdel egy, akkor asszem nem olyan hálásak mintha egy sem.

Csodás! :D Első végigjátszáskor egy buggal sem találkoztam, most meg egyből három is. Köszi. :wink:

MISERY MOD
Megosztom egy kalandomat, elég izgalmas volt :) Nos úgy döntöttem elmegyek a vaserdőhöz rögtön a játék elején miután a kotróhajóból elvittem a relikviát. Csodálkoztam eleinte se zombi, se mutáns se semmi. Igen ám, csak hogy a karakter igen erős dohányos mert elkocog 100 métert és már a tüdejét lihegi ki maga elé :) Mikor odaértem szembesültem hogy a relikvia vadászat nem olyan lesz hogy bemegyek az anomália-rengetegbe és szinte egy bőrdzsekiben full-protect :) Restart, bementem mondom majd az egészségügyi csomagot, azt a kemény 2 darabot ami nálam volt egyiket feláldozom az anomáliák között. lejjebb ment az életerő F1, SZUKÁÁÁ, restart. Nem olyan hogy megnyomja az ember az F1 et és már pörög az Isten adta :). Visszafelé viszont meg éhezett főhősünk, ráadásul elkövettem a hibát amit írtak a moddal kapcsolatba hogy először ajánlatos a rohamosztagossal menni. Én simán mesterlövészt választottam. Visszafelé nézem a távcsövet semmi kijelzés, tiszta a terep, furcsáltam hogy ilyen utat bejártam és egy lélekkel se találkoztam, aztán a sásba menet pszeudo kutyákkal találkoztam, Szia, restart. :)
És mivel éhes volt az ártatlan, körübelül 10 másodperceket tudtam kocogni, és 3 percet míg fullra feltöltődök, ezeket rendszerint egy sziklán vártam meg. Egyébként szerintem a legjobb mod, bátran ajánlom mindenkinek aki nem szeret Rambót játszani. Nagyon feelinges.
Remélem nem untattam senkit :)

Már csak azért is jó hogy mostanában játszom először a játékkal mert ezekben a napokban játszódik, 2012 augusztus 3-tól, csak most jöttem rá PDA olvasgatás közben. :D

Vissza
Top Alul