Élménybeszámolók

Légió":3e8d54qa mondta:
Az egy másik alagút ami nincs összeköttetésben a többivel. Az alagútrendszerben van.

ott kell lennie , néhány snrok meg anomália társaságában.

Scarecrow: másik topciban , ezt már kitárgyaltuk , képek is vannak...

na meg vóna, de nem lett jobb sokkal... ááá... nekem túl rövid ez a játék, mint ha egy kis kieget kaptam volna... nem jön be nagyon annak ellenére hogy még 1x újra játszottam, a következő stalkerig maradok a shoc nál, az legalább változatos. és a végig játszás utáni játéknak is van értelme, mert lehet háborúzni beállva a frakciókhoz pörög tovább az élet, de itt még normális frakciók közötti csatározás sincs... dühös2

végitoltad az összes mellékküldetést ? mer nem úgy tűnik.... anélkül télleg nem lehet sokat látni a játékból.... ja és nem strelok fegyverét kell visszaadni neki , hanem azokat a doksikat.

akkor így jártál :D , de van más játék a sztókeren kívül is szal nem fgosz belehalni :)

nem hát, csak többet vártam a 3 résztől, hiszen a mondás is úgy tartja 3 a magyar igazság...

ette meg a fene... megcsináltam újra, úgy hogy nem halt meg zulu a pripyat 1 ben, erre felérve a felszínre, elment a balfenékbe... a végén meg azt mutatja hogy meghalt. mit csináljak, hogy jó legyen?

ez igaz scarecrow nekem se jött be a 3-om de 3-om a magyar igazság 1 a ráadás a 4-re még várni kell de remélem jobb lesz ennél a ... játéknál

Nem lesz szerintem "negyedik" rész...bár kitudja, de nem úgy volt hogy Stalker 2?

Én mondjuk eltudnék képzelni egy teljes Zónát érintő frakcióharcot...de nem olyat mint volt a Clear Skyba hanem jobb kidolgozottságút :)

Én két hónapja kezdtem el ezzel a résszel játszani, de még mindig nem értem a végére :D (mondjuk nem is szoktam naponta 3-4-5 órán keresztül játszani, van hogy egy hétig bele se léptem). Próbálok minden mellékküldetést megcsinálni, állandóan gyűjtögetek, mutánsvadászatot rendezek stb, még csak most értem Pripjatyba.

Én is 1 hónapja kezdtem újra :) De most mondjuk abból lesz a végigjátszásom :)

A Stalker előző részeivel is játszottam és mindegyikkel úgyan az a problémám. Állandó internet kapcsolatom van (UPC). Ha a játék előtt internetezem vagy torrent kliens fut és elinditom a játékot legtöbbször fél percen belül lefagy. Pedig csak az egyjátékos részét játszom. Tapasztalt valaki hasonlót, lehet ezzel valamit csinálni?

Ilyen nekem sem volt pedig nálam senkinek sincs hülyébb szolgáltatója :( :D

Hali, épp az X8-as laborban nyomattam a minap,mikor találtam egy olyan szintet,ahová csak a liftaknából lehet eljutni. Belefutottam néhány "zsonglőrbe" + találtam még két dokumentumot...

Vissza
Top Alul