Élménybeszámolók

Na,emberek!
Először is,semmiképpen ne egyetek zombiport,mert egyrészt "megájultok tőle,mint Kajafás Marika a szőlőprésnél",másfelől pediglen iszonyúan fog zúgni utána a fejetek,jobban mondva állandó dübörgést hallotok,ami roppant zavaró. (Amúgy ,szerintem enélkül is túlélhető bármiféle kitörés,eléggé közel vannak a shelterek!)
Aztán volt egy nagyon szép látványban is részem,amikor Janov keleti szektorában,ahol a vasút délnek fordul a csatorna mentén,szóval ott,azon a szép helyen egy irányító,meg egy vérszopó balhézott egymással.
Az irányító nagy nehezen leverte ellenfelét,de megjelent annak felesége is,és újból indult a bunyó,aminek én vetettem véget néhány puskagránát kilövésével.
Ilyen pankrációt még eleddig nem tapasztaltam,de tetszett! taps1

Én elég sokat szoktam, de a pszeudo kutyák legyűrnek mindnekit...sznorkot, vérszopót, engem :D :D (vicc, én adok nekik) Amúgy ez pozitívum hogy elég gyakori az hogy a mutánsok találkoznak és harcolnak nekünk :) Miért nem vártad meg a végét? :)

Kedves ember lévén,megadtam nekik a gyors kimúlás esélyét,de csak azért,hogy a túlvilágon ne vitatkozzanak azon,ki a keményebb csávó! gurul1

zombimorzsi,kellő felszereltséggel és kellő számú egészségügyi csomaggal a kitörés túlélhető.
Amúgy én rendszeresen használom a "zombiport",nem találkoztam mellékhatásokkal.

"Akkó" tényleg nem tudom,mi ez,lehet egy bug,esetleg????
Persze az is lehetséges,én allergiás vagyok rá,te meg nem. :D

Mentsd el a játékot és töltsd be újra!Ha továbbra is zúg a füled,nem bug.

Így lesz! Azt az egyet sajnálom,hogy nem lehet visszamenni abba a földalatti részbe,amin keresztül Zuluval, a pilótával,meg a folyton jókedvű Vanóval nyomultunk...Sajnos,ők ott pusztultak,én meg átjutottam. Mindenképpen így kellett ennek lennie,vagy csak az én ügyetlenségem volt az oka? Nem tudom.
S,van egy másik dolog is,miszerint találtam egy plusz szerszámos dobozt,egy negyediket,holott én csak háromról tudtam.
Ezek szerint létezne még kettő valahol,hogy Kardánnak is tudjak adni?

Azt én is sajnálom,talán már készül az a mod,ahol ez lehetővé válik.
Nekem mindenki túlélte,ez befolyásolja valamicskét a történetet.
A negyedik szerszámkészlet érdekelne...ha képet tudnál róla adni,meg a helyről,ahol találtad,király lenne.

Most csak bizonytalankodni tudok,de arra emlékezem,hogy Pripjatyban történt,és minden valószínűség szerint a Nyugdíjasok Háza,vagy valami hasonló volt az,ahol találtam,ahol egy törpicsekkel kellett érte véres késpárbajt vívnom!
Arra is emlékszem,hogy befelé menet egy halom elektromos "annamari" van ottan,amin keresztül kell vergődni először!
Ha másutt is nyomára akadnál némi szerszámos cuccosnak,kérlek írd meg PM-ben!

Minden készletből 2 darab van,jut Kardánnak és Nitrónak is belőle.Az 1. és 2. szintű készleteket az első és második mapon meg lehet találni(1-1 van belőlük mindkét helyen),a 3. szintet csak Pripyatban lehet meglelni,ott kettő van,a két mesternek.
Első mapon:-1.szintű:Fűrésztelep,padlás,2. szintű:Zsoldosbázis,egy láda tetején
Második mapon:-1.szintű:Vonat belsejében a Yanovi állomástól dél felé,a hídnál,2. szintű:Jupiter külső részén,egy padláson,tele anomáliával
Pripyat:-Az áruház alagsorában és a nyugdíjasotthon első emeletén (ezek a 3.szintűek)

Kösz,megnézem. Megmondom őszintén,eszembe sem jutott,hogy a már elvileg kiürült helyszíneket újból átkutassam...

nos hát kijátszottam, először a mellékküldetéseket nem figyeltem azt eléggé negatív lett, de másodjára igen jó befejezést kaptam, leszámítva hogy kardánnak nem találtam meg a barátait (nem tudja esetleg valaki hogy merre találhatóak?)
na meg igen Zulu meghalt nálam a Pripyat 1 es alagútban (agyon lőtte egy monolitos mesterlövész, amíg én az ajtó áramellátásával foglalkoztam)

a véleményem a játékról, eléggé negatív, mert jóval többet vártam a 3ik stalkertől, ez nálam egy éppen elmegy kategóriába sorolható...
több oka is van, nem sorolom fel mindent, de 1-2 belefér
3 térkép volt benne összesen, ebből Pripyat volt kissé "elhanyagolt" helyzetben, értve elveben tele van mutánssal és monolittal, de összesen 4 épületben találkoztam velük, akkor sem nagyon sokkal...
nem tudtam visszaadni streloknak a fegyverét, bár nem vagyok benne biztos hogy vissza is lehetne adni neki...
nincsen túl sok föld alatti rész akkor is ha van nem túl hangulatos, leszámítva a Pripyat 1es alagutat, mert az tényleg hangulatos és jó rész a játékban.

azért hogy ne legyetek rám megorrolva mondok jót is, a hangulat kellemes többé kevésbé tényleg a túlélő játék élményt adja.
5/10
nem szigorú szemmel nézve is csak 6/10 sorry nekem nem jött be...

ez nem 3. stalker ez egy expanzió :D

Pripyat itt van a legjobban kidolgozva , nézd csak meg gugli térképen.

Végigjátszod még 1x , aztán jobb lesz .

nem érted... nem a kidolgozottságával van bajom sőt az tetszik benne, hogy szépen ki van dolgozva a város, nem olyan sufniból előrángatott mint az első részben. nekem a kihaltsága nem tetszik, igaz hogy szellem városként emlegetik, de a helyik katonai parancsnok azt mondja hogy nyüzsögnek a monolitosok és a mutánsok, ennek ellenére elég kevés monolitossal lehet találkozni, leszámítva az utolsó részben amikor minden oldalról csak úgy özönlenek az emberre.

amúgy nincs kedve valakinek multihoz? :lol:

hát igen...nekem pripyatban az nem tetszett csak hogy az a rész elég rövid, gyorsan végig lehet menni rajta, de amúgy összességében nagyon tetszik, ahhoz képest hogy egy kieg, szerintem elég jó :) Ami különösen tetszett, azok a fejlesztések a fegyverekre, ruhákra, és ahogy észrevettem a melléküldetésekre is jobban odafigyeltek ezúttal :) ugyhogy ennek örömére nekiugrok és végigjátszom még 1x :) jó játékot stalkerek !

joker a fenyőtölgy anomáliánál van egy csontvázként. A fa tetejéről könnyű kiszúrni ugyanis világít a PDA mellette

Bárkás a leégett farm alatti üregekben van holtan. Majd holnap készítek képeket

Az egy másik alagút ami nincs összeköttetésben a többivel. Az alagútrendszerben van.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul