Élménybeszámolók

életem legjobb játéka, sorolhatnám az előnyeit de mindek, sztem elég az hogy 3x játszottam végig egymás után, mindig mutatott újat, csak a fallout 3 veszi fel vele a versenyt, de csak felveszi, überelni nem tudja... egyetlen egy negatívum amit írni tudok róla az az hogy egy bandita küldetést nem sikerült megcsinálnom azaz felvennem, a bütyök féle fegyveres dolgot

Még csak pár napja játszok, Zaton-t még el sem hagytam, de sokkal jobban tetszik mint a SoC után a Clear Sky. Az is tetszik hogy nem botlok annyi npc-be mint a CS-ben. A távoli erőmű látképe meg nagyon odaillett, már az előző két részben is megcsinálhatták volna (annyi szépséghibája van, hogy ha ráközelítek távcsővel akkor kipixelesedik). A nádason még dolgozhattak volna, közelről még mindig rondán néz ki. Maga a Zóna így a térkép alapján kicsinek néz ki, de gondolom ez csak első látásra tűnik így (?). Első látásra jobb mint a CS.

A janovi vasútálllomáson gitározik egy Ljonka Garlic nevû sztalker. Rányomom az F-et, erre elteszi a
gitárját, fegyvert ránt, majd ugyanazzal a lendülettel elteszi és most jön a lényeg: lekever egy maflást,
de úgy, hogy még a kép is megdül 45 fokot, mint pl. amikor a vérszívó szívja a szegény sztalker vérét.

Uhh végigtoltam...elég happy end-es lett a vége...Szívből remélem hogy lesz még folytatás

Én is végig játszottam.
Nem csalódtam,azt kaptam,amit vártam. :)
Meghagytam egy mentést szabad játékban és újra kezdem.
Most kicsit máshogy alakítom a sztorit. :D

Én tegnap kezdtem újra, most kipróbálom a Szultán küldit, meg más péncélokat, tényleg az a jó,
hogy többféle képpen alakíthatjuk a sztorit.

jah majd újrakezdem én is,de most Metrózok :)

És milyenek az elsõ benyomások? Bár van Metro 2033-as topic, ha írsz, akkor oda, tartsuk be a szabályokat.

zsilin":hnbmtjr9 mondta:
lekever egy maflást, de úgy, hogy még a kép is megdül 45 fokot, mint pl. amikor a vérszívó szívja a szegény sztalker vérét.
Én is pont tegnap tapasztaltam ezt először, de máshol: teszteléshez beálltam a sztalkerekhez Morgant leleplezni, aztán miután elszabadult a pokol, lelőttem Morgant, elvettem a PDA-ját, és átálltam hozzá (Cheat mod), és akkor pofozkodott az egyik (addig zöld) sztalker. Ezt senki se próbálja ki otthon! :)

Akkor is levekernek nekünk egy pofont ha fegyverrel próbálunk valakit beszédre bírni, párszor nyoms zegy f-t és üt, még afegyót is elveszi asszem. Pont úgy mint az OL módban. Egyébként vicces bug: Kardannak adsz piát, beállsz a háta mögé neki jobbkéz felől amennyire csak tudsz, majd nyomogatod az f-et miután megitta a piát, feláll és ő is lekever érdekesen egy pofont.

Kiléptem a zatoni pályaudvar sínek felöli oldalán, erre két törpe garázdálkodik ottan, na ilyen se
volt még, törpék szabadban, ráadásul rögtön támadtak is.

Nálam mostanában janov előtt virgonckodnak pseudoóriások, van olyan, hogy egyszerre két-három példány is.

Nálam a kósza Króvoszosz a menő. :D Van amikor arra csápol amerre én és a frászt hozza a táskáját úgy vonszoló sztalkerre. Mindazonálltal aranyos állat. :D

Pszeudoóriás és Króvoszosz? Érthetõbben is lehetne? :)

Vissza
Top Alul