Élménybeszámolók

Haláli most végeztem ki 2 -jára ... a külömbség az hogy itt nem bullat páncélzattal( max2 relikvia) nyomtam a végét hanem egy szétrojtolodott seva armorral(5 relikvia)=> (2 életerö relic 1vérzés gátló 2 radioaktivitást csökkentö + alkalmanként 1 kipihentséget gyorsito relicvia) minden erölködés nélkül .

Sziasztok, most tartok ott hogy Strelokot kell üldöznöm át aaaa nem tudom hova Yantarból, láttam Yantarba szuper páncélt és a tudós muki nem is maja drágán, majd megveszem, most vissza kell fordulnom és Yantarban begyűjtött fegyvereket át kell vinnem Agropromba és ott eladni... hosszú menet lesz :| valamint a nagy zombigyilkolás közben tönkrement a 96-os AK47-esem :( és most más fegyóval kell nyomulnom, szóval áááh, még a előrébb van mikor levernek és eltűnik a cuccod és vissza kell szerezni, na én ott buktam 13-14e-et :@

Eléggé macerás egy játék kár hogy nincs hangom :( majd vissza kell vinnem szerelőhöz elég sok a baja a gépemnek, most volt szerelőnél mert a vinyóm meghalt,vettem bele 160 Gb-osat és 4x1Gb ramot mert az alaplapom nagyobbat nem bír, de ebből csak 3x1gb lett mert az egyik foglalat behalt, de a hangot nm tudom miét nem jó, minden látszik a gépen is csak nem érzékeli mikor bedugom a dugót hátra... -.-" azon gondolkodtam hogy elszállt a hangkártyám de az nem lehet mert akkor az illesztő programot sem kellett volna tenni...

a játék szuper, nekem nagyon bejöön :D

Még valami, láttam valahol egy stalkeres vidit ahol a játékban a csávó felhúzta a sisakot és annak a plexitjén látott ki, szóval csak annyi látszott az móddal elérhető vagy ebben már alapba lehet úgy...? vagy csak a Call of Pripaytba van olyan?

valamint még az érdekelne hogy ahányszor vissza megyek egy pályát mindig jön az az idióta kirobbanás ami elől el kell bújni... nem lehet ezt valahogy ki kerülni ... ? Mert most vissza fele megyek a pályán és mindent megcsinálok, de lehet úja kezdem amit annyira nem szeretnék :|

Tegnapi élményem:
Duty kereskedőtől megvettem a SEVA rucit potom 28k pénzért, majd nem egész 1óra múlva lenyomtam a fosztogatókat a STALKER bandával... tapasztaltabb játékosok tudják, mi ennek a küldinek a jutalma, de azért leírom: (többek között) SEVA ruha :D

És ha már szó esett arról a küldiről, ahol kirabolnak a pincében: bár a holmijaim kipakoltam, de 32k pénzem úszott el :D Sajnos mire oda értem a küldihez egyszerűen nem tudtam mire költsem el... Az akkori felszereléseim fullosak voltak. Persze most már lenne helye a SEVA fejlesztésére.
Ötletek, hogy legközelebb mibe forgathatnám be, ami hasznos és ne tudják ellopni a KP-t a banditák? :D

Úgy emlékszem, hogy ha a függésben lévő küldetésnek a jelzésére a térképen ráviszed az egeret kiírja, hogy mi lesz a jutalom (csak tipp, lehet hogy nincs így) szóval akár megelőzhetted volna hogy két sevad legyen. Ha nagyon nem tudod mire költeni a pénzt akkor vegyél valami drágább cuccot aztán add el ha túlvagy a banditákon, veszteséges de még mindig jobb.

Az a baj, hogy először a dutyba léptem be, megvettem a ruhát, majd csak azután mentem vissza a stalkerekhez.
Pár perce újabb remek élménnyel gazdagodtam, jól fel is bosszantott... Belekerültem egy anomáliába, ami az istennek sem akart elengedni. Elnyomtam egy raklap kötszert és elsősegély csomagot energiaitalokat, de nem sikerült kiugranom belőle... Egyébként a labor melletti mérgező mocsárban történt az eset, ahol a -6 sugárzásos arti van. Kezdhetem előröl a zombigyilkolást...

A mai hajnalban érdekes új élményekkel gazdagodtam:
Nekiestem a banditákkal... első körben elég csúfo(s menet volt másodjára már sikerült egész szépen szinten tartani a szolgálatot miközben legyaktam a stalkereket... a gond csak az, hogy nem kaptam meg érte a jutalmamat ami elvileg egy G36 és egy Bulldog 6 volna. A reakciónak egy Agyfakk Meme-t tessék elképzelni.
Miután magamhoz tértem hosszú szitkozódós vörös ködömből csatlakoztam a szabadokhoz és miközben a megmaradt szolgálatot a társaim szépen legyakták 6 az 1 arányban addig én megfingattam a zóna összes banditáját akik persze az én szerén segítségemmel leptek el mindent nem is oly sokkal elötte... De persze a szolgálatos bázist is közben 3x leporoltam a Freedom cseszte megadni a külső vázat...
tanulság: Freedom és banditák mind egy kalap alá: csalók és hazugok akiknél a kemény munka nem kifizetődő...
Bár mondjuk ezt eddig is tudtam... csak nem sejtettem!

Ma elöbb a stalkerek majd a szolgálat javára tisztítottam meg a zónát... ők megadták a kellő jutalmat! kp ban és hasznos felszerelésben is!
Tanulság: A banditáknál nem kifizetődő a kemény munka

Sziasztok!
Tegnap végeztem a játékkal.Mester fokozaton játszottam és néha a fejem fogtam máskor meg majdnem kihullott a hajam a látottaktól.Az ellenek gránátviszketegsége van és az 1.5.10 - es patchig nem sikerült megoldani,hogy azért 3 km - ről ne dobja már oda ahol vagyok. dühös2 Viszonoztam én is amikor tudtam és kb 90% - ban kiröhögtek az ellenek (nem tudom nekik milyen gránátot adott a játék,de az enyém láthatólag semmit sem ért).Kordonban a géppuskásnál semmi esélyem nem volt (mentem a másik lehetőségnél át).Biztos nem készültem fel rendesen az erőműnél már csak 6 eü és 2 kötszerem maradt ennyivel indultam Sztrelok ellen.Elég gyorsan köddé vált így nem tudtam megszabadítani a pszivédelmétől.Kockáztatnom kellett teleportokon keresztül utolértem őt és közelről adtam neki.Néha bizony az ellen még a teleportban is kinyírt.A frakciózást nem próbáltam ki maradtam zsoldos végig.

Aarpok: Ismerős... anno mikor tavaly nyáron végig vittem (cs)arra jöttem rá hogy míg a soc -ban aránylag minden eggyensúlyben volt artifackt-armor hatásait illetően... bár igazából ott a mordály jelentette az igazi előnyt sztem(sig550,fn2000,meg jó öreg groza),míg a cop -ban a jó minőségű tuningolt cucc servo-golyóállás-strapabiróság növelése stb (artifacktekből 2db sugárzást megszüntető + 1db életerő növelő + vérzékenység ellen volt még 1db kb de hatásukat alig vettem észre max az utolsónak talán), aztán jött a clear sky ami nem volt a szivem csücske (cordonnál a géppuskás Fassziliev aki sötétben is eltalált(99,9999 %-ban) nah igen... :( ). Végülis amit ki akarok nyögni hogy itt meg(cs) pont az artifaktokra helyezték a hangsúlyt főleg... szal én a seva mellett döntöttem mert annak volt 5db relikvia tartója már nem emlékszem pontosan de főleg életerő artifacktokat pakoltam magamra a ruhám már rongyosra szitálódott de az életerőm mindig vissza-vissza töltődött :D. Am a mai napig ez a kedvenc armorom a stalkerban + az fn2000 fegyó.

Egy jó párszor magas is kijátszottam ezt a részt, én leginkább a Veterán fokozatot kedvelem, de néha mesterrel is megpróbálkoztam, de a gránátszarás miatt inkább visszaváltottam Veteránra... A kordoni automata géppuska tényleg nagyon idegesítő de annak az ellenszere, hogy sok medkittel kell elindulni a a kordon felé és fedezéktől fedezékig kell rohanni. ha nyíltan 1 sprinttel akarod elérni a falut, megdeglesz ha túl sokat tökölsz megdeglesz :D
A gránátdobásoktól a 40cmes hajamat tépem és szidom a készítők szüleit, mert nem tudom megérteni, hogy nekem 14 F1 gránátom nem tudta megölni az összes Limanski renegátot, mikor bedobtam a géppuskás erkélyén... de a mocsári zöldfülű renegátok 1 tetves gránátja sebész pontossággal landolt a seggem alatt, miközben tökéletes kis fedezékemben csücsülve táraztam.
Egyszer nem tudom felfogni ki volt az a marha aki ilyen irreálisan pontosra kalibrálta az NPCk játékos elleni gránát dobálását... Mert kifigyeltem, hogy NPC-NPC elleni harcban nem dobnak ilyen pontos gránátokat.

Jherico: igen az artifaktok tényleg segítenek (persze nem mindegyik) bár maga a kikaparásuk nem mindig egyszerű.Volt nekem sugárzáscsökkentőm (facsarék -4 itt nem biztos,hogy ez a neve a COP - ban így hívták ) mégis megevett a sugárzás míg az artit kergettem,hogy feltudjam venni.Sok anomáliából csak halállal tudtam szabadulni.Jó aztán később rájöttem körbe kell járni és megkeresni a rést ahol be és kitudok jönni belőle.
Scarecrow: Bevallom kikészültem néha és ahogy mondod elég sokszor a fedezék mögül robbantottak ki és a fedezéket muszáj használni mert nagyot sebez az ellen nem győztem kötözni és gyógyítani magam. A géppuskásba az a fura mikor jöttem az ingoványból mindig kiszúrt ellenben mikor a flash - ért mentem simán betudtam lopózni érte és persze visszafele megint észrevett.

Aarpok: ki lehet jönni a mocsárból a katonai bázis géppuskája elõtt masterben is, vannak bizonyos
távolságra fedezékek, tehát mint a valóságban: Felugik - észvesztve rohan - legugol. Újra.
Katonákkal leállni lövöldözni nem kell, minél gyorsabban kell elhagyni a dombot.

Ugyanmár...Ahogy átérsz vissza a mocsárba, aztán akkor már használható egy másik átjáró is ahol nem fognak rád lövöldözni. :D

Azt bírtam, hogy akárhányszor kiirtottam a katonai bázist, mire visszaértem, mindig újra ott voltak, 4-5 kör
után már elég szép pénzt kaptam Szidorovicstól.l

zsilin:
Egész biztosan meg lehet oldani a géppuskást mesteren is,de én kíméltem magam mentem a másik átjárónál.Ott is volt fogadó bizottság,de azoknak nem volt géppuskájuk.

Vissza
Top Alul