Sziasztok, most tartok ott hogy Strelokot kell üldöznöm át aaaa nem tudom hova Yantarból, láttam Yantarba szuper páncélt és a tudós muki nem is maja drágán, majd megveszem, most vissza kell fordulnom és Yantarban begyűjtött fegyvereket át kell vinnem Agropromba és ott eladni... hosszú menet lesz :| valamint a nagy zombigyilkolás közben tönkrement a 96-os AK47-esem

és most más fegyóval kell nyomulnom, szóval áááh, még a előrébb van mikor levernek és eltűnik a cuccod és vissza kell szerezni, na én ott buktam 13-14e-et
Eléggé macerás egy játék kár hogy nincs hangom

majd vissza kell vinnem szerelőhöz elég sok a baja a gépemnek, most volt szerelőnél mert a vinyóm meghalt,vettem bele 160 Gb-osat és 4x1Gb ramot mert az alaplapom nagyobbat nem bír, de ebből csak 3x1gb lett mert az egyik foglalat behalt, de a hangot nm tudom miét nem jó, minden látszik a gépen is csak nem érzékeli mikor bedugom a dugót hátra... -.-" azon gondolkodtam hogy elszállt a hangkártyám de az nem lehet mert akkor az illesztő programot sem kellett volna tenni...
a játék szuper, nekem nagyon bejöön
Még valami, láttam valahol egy stalkeres vidit ahol a játékban a csávó felhúzta a sisakot és annak a plexitjén látott ki, szóval csak annyi látszott az móddal elérhető vagy ebben már alapba lehet úgy...? vagy csak a Call of Pripaytba van olyan?
valamint még az érdekelne hogy ahányszor vissza megyek egy pályát mindig jön az az idióta kirobbanás ami elől el kell bújni... nem lehet ezt valahogy ki kerülni ... ? Mert most vissza fele megyek a pályán és mindent megcsinálok, de lehet úja kezdem amit annyira nem szeretnék :|