Élménybeszámolók

esetleg a dobozokban?
valameikötök játszik a clear sky.al trainerrel?
Csak kérdem mert unalmamban, amióta felraktam a game-t (1 év) azót már csak trainerrel szórakozok :)

elválaltam egy küldetést az agropromi stalker bázison a Remete nevezetű fickótól.
Elértem a küldi helyére, felveszem a PDA-ta és indulok visza amikor hirtelen meglátok az orrom előtt két fehér szempárt. Egy vérszívó volt és simán elment meletem, szinte suroltuk egymást. Megnyugodtam, hogy elmegy, azt egyszercsak beléphrapot, mondom remek, fejbelövöm és leterült.

Hát eléggé meglepődtem, veletek már előfordult ilyen?

ja de én amikor elment melletem feléje fordultam rögtön mert sejtettem itt valami lesz és nem tudott megharapni mert amint látható volt teljesen a teste meg a feje lőttem

na meg nálam ha lelőttem azt a vérszopót akkor kiírta hogy sikertelen a küldi mindig meg kellet lépnem előle :twisted:

nem történik semi, ha sikertelen küldetés, ugyanugy viszaviszed neki a PDA-t és megkapod a jutalmadat:D

A játék elején el kellet foglalnom a géptelepet.

Minden rendben volt, elfoglaltam, jött is az erősítés a Clear Sky-tól, de egyszerüen nem adta be a következő küldetést!!!

Pedig voltak ott Clear Sky-os emberek.
És Lebegyev is üzent a rádióban, hogy mostmár csak a kinti világ felé vezető utat kell biztosítani, de azt sem rakja be küldinek...

Bug???? lol2

Ui.: Újrakezdtem, miután végigjátszottam a játékot

HY
Nekem egyszer olyan bugom volt, az első pályán a mocsárban éppen a géptelepet foglaltuk elfele a csapattal, amikor már mindenki meghalt akkor sem adta be hogy a küldetés sikeres. DE hallani lehetett hogy valaki sörétessel lő lentről a föld alól ?! és az összes Clear-Sky-os haver a földre szegezte a fegyverét. kb. 10 perc várakozás és a föld lövése után valahogy kiteleporlált a gyerek a föld alól és kapott egy kis olmot az agyába :D ezzel a lendülettel mehettem is tovább. Valaki tapasztalt rajtam kívül még iet?

Mindig le akartam írni,de valahogy elfelejtődött.
Duty bázison vagyok.Bemegyek a fő épületbe,irány a lépcső.A lépcső mellett áll egy tagbaszakadt,exoskeletonos,állig felfegyverzett tag és lágy hangon megkérdezi:
.-Milyen az élet?Kérlek,mondd el!
pattog1 pattog1 pattog1

Egy biztos,a szinkronrendező nem nagy játékos,valószínűleg ki sem próbálta a játékot.

Hát én pont ezért nem lennék hajlandó kipróbálni magyar nyelven, nem csak stalkert, bármilyen játékot :D

A fordítás 1 %-a szar,a többi jó,én pont ezért használom magyar szinkronnal.

Csiga07":38t5hgv2 mondta:
Egy biztos,a szinkronrendező nem nagy játékos,valószínűleg ki sem próbálta a játékot.

nem játékos az tiszta , viszont azér csak tudja , hogy kinek a "bőrében " van.... , a cs szinkrona igenis el lett baxva akármilyen celeb hírességek is készítették , sebaj a cophoz nemlessz se magyarítás se szinkron.... :)

Csiga07":1jwuctga mondta:

Én úgy tudom, hogy az ilyen szinkronoknál még jóval a megjelenés előtt elküldik a fejlesztők a fordítandó anyagot, azt leszinkronizálják, megy vissza a fejlesztőkhöz és azt rakják be az eredeti dialógok helyett, tehát így nem sok lehetőségük volt rá hogy kipróbálják.

Tibi,én arra gondoltam,hogy nem ismeri a játék lényegét,a stalker-érzést,a zóna hangulatát,stb.

Jim,miért kötsz már megint belém?Nagyon jól tudod,hogy fordítás nélkül nem tudom élvezni a játékot.

Vissza
Top Alul