Élménybeszámolók

A BÁR-így csupa nagy "bötüve",nos az egy centrális hely a Zónában,szerintem a peremvidékektől kb. egyforma távolságra van.
Egyrészt jó rejtekhely és depozit a cuccosnak,másrészt pedig menedék a folyamatos blowoutoktól.
Nem tudom nektek mit csinál a progi,de nálam-akárhányszor vezetőre bízom a következő területre való átjutást-nos,akkor folyamatosan dörren egy nagyot az ég,aztán "szaladj János",érhetem el a következő "bánkört",és ez,hogyis mondjam,szóval néha nagy kérdés a területen történő aktív rezisztencia miá....
Ha volna olyasfajta lehetőség,mint az OL-ban,azaz vissza lehetne térni az utolsó küldetésből,és nem kellene feltétlen meghalni,akkor meg tényleg egy jó kis kiindulási pont lehetne.

Ja,és a negatív élmény is élmény,mindazonáltal...Hmmm.... :!:

Hát ja amikor már kijátszottadf a gammát és csak hülyülünk a játékba vagy akármit csinálunk akkor már igen idegesítő hogy indig vlowout van amikor páylát lépek meg várni kell perceket míg vége. :x

ebbe van vmi amikor vegigvittem elso dolgom nekem is az volt h mien modok vannak hozza es h lehet szorakozni :D aztan amikor jottek a blowoutok meg az egyeb idegesito dolgok akkor abbahagytam es visszamentem socozni

hat nallom nem minden palyalepesnel van blowout, minden masodiknal ugy altalaba, ha vazatore bizom magam ha nem, de altalaban van eleg idom hogy elbujjak, ha meg nincs akkor autosave vissza, es mehet tovabb. szerintem nagy jo a blowout, kicsit alattomos, de jo, ojan filinget kelt mintha egy pocok lennel a sulyedo hajon. :lol:

de nem az abaj hogy nincs idő elbújni épp az hogy sokáig tart és mire vége eltelnek percek az meg eléggé elveszi a kedved a játéktól néha.

erre van egy megoldas, pl kimesz elsziv egy cigit, hopp-hopp, igaz, te kiskoru vagy meg akkor kimesz a konyhaba iszol gyumlevet, vagy eszel vmit, es akkor mar el is ment az a 2 perc amit varnod kell. :lol:

Nem cigizek :D és nem is fogok :P

Az a baj addigra mire meginnám elmenne a kedvem az egésztől :D

ez egy megoldas lett volna, de ha neked nem jo en nem tudok rajtad segiteni, nekem igy sikerult athidalnom a varakozasokat, de ez sem felelhet meg mindenkinek.

Akkor jó ha éppen betoppansz a Semleges bázisra mert akkor nembújik el a kereskedő. hmm

engem blowout meg soha nem kapott el nyilt terepen, vagy bazisokon csak palya lepesnel, csak en vagyok ezzel igy?

Blowout élemény a szeméttelep nyugati szegleténél.

Nos,egy alkalommal úgy adódott,hogy éppen visszafelé tartottam a Duty bázisára a Kordon irányából,de a határátlépésnél banditosokba ütköztem (vagy renegátok voltak,ki tudja már...),akik nem éppen a legszívéjesebb módon kezdtek üdvözlő beszédükbe,és éppen nem mondhatnám,hogy örültek nekem,
Megkínáltak mindenféle kedves robbanóanyagot tartalmazó,fémköpenyes eszközzel,meg harapós lövedékekkel,minek után nem tehettem mást viszonoztam a viselekdésüket,de szigorúan az "egy lövés,temetés" pontos,és rendkívül takarékos elvét követve.
Nem volt célom a túlerő legyűrése,és azt sem igazán értettem,hogy egy másik sárgára színezett stalkertársam miért fog bele oly ádázul-a veresedett fejű ellent támogatólag- az én püfölésembe,de a dolog különösebben nem dühített.(Biztosan szidtam a jó édesanyját korábban,vagy a fene tudja,lehet a Soc-ből emlékezik rám meglehetős rossz élményeket magába szívva,és kimondatlanul is,de ez sztereotip viselkedésre kényszeríti.)
Kicsit elhülyéskedtünk ottan egymással,de egy távoli,és gatyábatöltős ijesztő dörrenés figyelmeztetett,itt az ideje fedezéket keresni.
Megkezdtem hosszú futásomat,anomáliákkal és sugárzó részekkel alig alig törődve,északnyugati irányba,keresztül a roncstelepen,át a két domb közti völgyön,egészen a lerobbant szerelvény mögötti alagút bejáratáig.Máskor itten biztos menedékre leltem,s úgy voltam vele,most sem lehet másképp.
A banditák az ipartelepi állomás védelméből tüzet zúdítottak rám,de ez most egyáltalán nem érdekelt,irány az alagút,s futottam bentebb.
Odabent minden csendes félhomályba búrkolódzott, s mire beértem éppen akkor kitört a radioaktív vihar!
Egy darbig álldogáltam,gondolván itt biztonságra lelek,majd a karakterem szépen elhalálozott valami ismeretlen ok folytán,mertr egy hosszabb rezgés egyszerűen kilökte a pályáról.
veletek is történt már hasonló?

hat ilyen meg nem tortent velem, de a repules az nekem is ismeros, freedom bazis elott van egy pseudokutya, azt ki kell nyirni, nah nekemszaladt az egyik, mivel 3 rohangal egyszere, en meg szepen visszarepultem free bazisba be a hangar bejaratanal landoltam. epp hogy tuleltem.

Na,valószínűleg megvan a megoldás.Ugye blowout idején rezeg minden,moccanni magadtól nem bírsz,és lehet,túl közel álltam a barlang-akakrom mondani,alagút-falához,s úgy jártam ,mint a Hajdú automata mosógép,mikor beedlizik a fürdőszobában!gyakorlatilag kirázódtam a meglévő virtuális világból egy határfelületre.Azaz,kiestem a formámból...
Annyi "vaótt" a különbség,hogy énnékem nem volt időm leverni a falról a csempéket... :P

hihi a mosogep az jo poen, de en sem talakoztam ilyennel meg eddig mint ahogy a raknepseggel sem. :lol:

Nekem az volt a játékban eddigi legbizarabb élményem változata mikor épp mentem a kordonból a szeméttelepre és a mellékúton mentem az alagúton keresztül.
Na ezzel semmi bajom nem lett volna de velem szembe a stalker komáim jöttek és ugye toltak hátra.
Egy baj volt hogy az alagútba voltam és azok toltak vissza a level changerhez és vissza a kordonba.
Bárhogy próbáltam nem tudtam mit csinálni de ez még semmi se volt mert épp a hátamnál is jöttek stalkerek akik meg visszafele toltak így elég komoly szorulás volt és végül kidobott a játék az asztalra.
Csak a mentésem meg az az egy volt(mármint volt több is de pont ez a mentés volt a legelőrréb)

Aztán kidutma jönni úgy hogy amikor mentem oldalra a falnak hogy hátha elférek vhogy melletük akkor megfogat és a játék kidobott a páyláról és a páylán kívül el tudtam menni melletük majd vissza a páylára bár pont a fosók támadtak de hamar vissza vertem őket.

Nálam is volt hasonló nálam az volt a szopacs amikor kitörés volt és nem tudtam szemét domb felé menni vissza kelett iszkolnom gyorsan

Bocsmán!
Nálatok is újból kezdi a cirkuszolást a blowout,ha menekülés céljából a határátlépéssel próbálkoztok?
Úgy értem,ismét elekezdi a visszaszámlálást?
No,de mindegy,2012-t már úgysem "érhessük meg mán,vagymi,merhogy GYÜN A NIBIRU!!!"
Osztá mindannyian megmurdelünk,no.

Már sokzsor meg kellet volna murderelnünk de mégse valószinű 12-be se fogunk

Vissza
Top Alul