Élménybeszámolók

Nálam is volt ilyen hogy eltűnt hogy mér 1-szerűen tovább gurult és kész kimentem az anómáliából és ujra be és előkerült.

hispan":3nsa87wj mondta:
Merder3: GS-en annak van írva. Naés? Nem értem, miért releváns, hogy egy oldalon annak van írva.

De tényleg kiegészítő, miért is ne? Elvégre nincs önálló története, kell hozzá az eredeti játék, sőt ha nem ismered a SHOC-ot, ki sem tudod játszani, mert ugye nélkülözhetetlen ehhez, hogy mi történik majd később. A SHOC nélkül élvezhetetlen az egész, persze.

tán mert az 1 játékokkal foglakozó oldal és azért ott nagy hülyeségeket nem írnak(tisztelet a kivételnek :D)

Ja és a kieg az nem feltétlen oylan mint amit leírtál.
Mert van önálló története a cs-nek de a soc előzménye.
Egyáltalán nincs benne oylan újdonság ami teljesen külön játéknak(második résznek)lenne tekinthető.
Mert ugye van benne de csak kevés.
És mivel nem teljes értékű folytatás így nevezhető kiegnek mert csak kiegészíti a socot elsősorban történetileg.
Meg ugye a páylák is elvileg az alap játékban lettek volna.

Én nem tudom az milyen.
De a cs az csak kieg az biztos.
pl itt rá a példa a Doom3 resurection evil az is cak kieg és mégis más a története(elég kevés de van)

egygezzünk meg annyiban hogy nevezzük több mint kiegészítésnek :wink:

Ok de nem folytás szal lehet kiegnek hívni.
Mert tom hogy nem általános kieg bár ezt inkább ma már modoknak hívják.

De ez felér egy stalker 2-vel?
Mert ha nem akkor nevezhető inkább kiegnek.

Murder3 nevezheted kiegnek, csak nem az.

Leírtam már lentebb is: ha valaki semmit sem tud a SHOC-ról, még a létezéséről sem, akkor is gond és hiányérzet nélkül fogja játszani a CS-t... Ilyen alapon az technikailag/történetileg teljesen önálló. Mit ad isten a történet folytatása a SHOC, de hát ki tehet erről... Sem a kiadó, sem a gyártó nem nevezte kiegészítésnek soha. Ez a megnevezés egyébként is messzemenően degradáló a játékra nézve...

Önálló játék de a soc kiegészítésére szolgál pl történetileg.

to Murder3:
-prologus, tehat elozmeny. (ahogy ezt mar leirtak).
-sajat tortenete van, nem arra hogy kisegitse a SOC-ot, hanem hogy megmutassa mi volt a SOC elott, hogy mert jott a SOC,(szemelyes meglatas szerint, forditott sorrendben kellet volna, de igy sem rossz.)
-nem er fel egy S.T.A.L.K.E.R 2 vel inkabb egy S.T.A.L.K.E.R (-1) el er fel,
-sok ujdonsag van benne (Pl: 1 ami elsore szemet szurt nem hivnak Megjeloltnek=Marked One azaz nekem feltunt hogy nem en vagyok Strelok, 2 a palyak elrendezese csak nagyban hasonlit a SOC-ehoz, de hozeltsem ugyanaz, regenyt is irhatnak az eszreveteleimrol, foleg hogy tesommal parhuzamossan jatszuk a CS-t a SOC-al).
-de nekem mind1 hogy ki minek nevezi, nekem ugy nez ki hogy ha akarjuk vehetjuk egy S.T.A.L.K.E.R (-1), de akar lahat akarmi mas is.

magyarán kegészíti mert megtudod a socban mi miért történt.

igen de a páylák azért néznke ki úgy mert korábban vagyunk időben+ mivel ezek már eleve benne lettek volna a socban azért mondom hogy kieg mert ezek alapból szerepet kaptak volna a socba.

ok. akkor "kiegeszito", de mi ertelme ezen vitazni, ha szereted jatszol vele es pont, ha nem akkor off-olhatunk errol amig ki nem adjak a harmadik reszt. es utanna folytathatjuk azzal. :lol:

Hagyd, neki ez egy "Élménybeszámoló", hogy neki lett egy kiegészítője, más meg játszik egy önálló játékkal :D:D:D

Csak te meg azt nem tdudod felfogni hogy a kiegészítő meg a teljes értékű játék sok esetben megegyezik.

Szerintem meg lassan nyithatnátok egy külön szobát "Teljes játék vagy kiegészítő?" néven. Amennyit vitatkoztok rajt... Pedig tökéletesen mindegy hogy melyik.

:lol: egy szavazast :lol: nekm mind1 hogy kieg vagy teljes jatek en igy szeretem ahogy van legyen az akar java aplikacio vagy akarmi :lol: nem kellene errol tovabb off-olni de ezt mar irtam.

-(csak 1 kerdes) talakozott mar valaki a FT 200M- FN F2000 puskaval limansk elott valahol???

-no odaig meg soha nem jutottam...

Hannibal King
ha leengedted a limaskba vezető hidat akkor lesz egy olyan küldetés hogy vedd fel a jutalmat a Clear sky bázisán
és akkor ott kapsz egy Fn 2000 meg 50000 rubelt

Vissza
Top Alul