Élménybeszámolók

Végigvittem tegnap a játékot,azzal ért nálam véget,hogy Sztrelok sebesülten fekszik egy csomó hulla között. Még Limanszk előtt beálltam a Szolgálatosokhoz.

Szó mi szó, a többféle befejezés jobb, de végül is ez "csak egy kiegészítő" (ami persze nem igaz, mert ez egy teljes játék, de mindegy...).

Nem ez nem teljes játék.
És fontos megjegyezni hogy ez a soc előzménye mit akartok többféle befejezést?
a socot se leeht többféle módon elkezdeni nem?

dehogynem megpedig ugy h megolod magad amint fegyverhez jutsz :D :D :D
viszont tamadt 1 nagyon jko otletem: kene csinalni 1 modot megpedig ugy h ha megolod strelokot a csbe akkor vki mas legyen a socba

de nem 1 foyltatás.
Hanme az előzméyn magyarán kieg pl a half lifenak is vannak episode blbla része de nem half life 3
meg még 1 csomó iylet lehet mondani.

nehez az artifactokhoz hozzajutni, van amikor 2-3 is van egy helyen de mire felveszem oket addig 7-8 armie medkitet is elhasznalok. akad-e egyszerubb modszer?

fuss az anomaliaba ugy gyorsabban atjutsz es kozbe nyomogasd az "f"et ezerrel es akk meguszod 2-3 medikittel egyebkent van oan amikor medit sem kell hasznalni hanem csak jol kell megkozeliteni az artit igaz h 2 percel tobbe kerul hozzajutni viszont sebesules nelkul

Jó megközelítéssel egyetlen medkit sem kell. Én összeszedtem az összes arti-t és alig használtam medkitet, csak megkerestem a jó helyet vagy vártam, míg jófele gurul az arti.

hispan":21klslii mondta:
Tudom, de hát van, akivel nem érdemes vitatkozni, mert úgyis jobban tudja...

igen nyilván ez stalker2.
Akkor valóban nem kieg de mivel nem az ígí magától értendő.
Meg a GS-en is kiegnek van írva.

Ha akarod részletesen is leírom miért kieg.
De nem offolok itt tovább.

Ja amúgy felesleges várni amikor artit gyűjtesz.
Mert medkitből úgyis kismilliót talűlsz meg lesz olyan amikor már nem is lesz nagyon szügséged rá

shocba azt csinaltam ha bent volt az anomaliaba az arti akkor pisztoly elo es kilovoldoz belole amig biztonsagos helyre nem kerult. azt meg nem neztem meg h csbe is muxik e

Merder3: GS-en annak van írva. Naés? Nem értem, miért releváns, hogy egy oldalon annak van írva.

De tényleg kiegészítő, miért is ne? Elvégre nincs önálló története, kell hozzá az eredeti játék, sőt ha nem ismered a SHOC-ot, ki sem tudod játszani, mert ugye nélkülözhetetlen ehhez, hogy mi történik majd később. A SHOC nélkül élvezhetetlen az egész, persze.

KönigsTiger: hat ki lehet probalni, de megtortent mar velem hogy allok az anomalia mellett pro detectorral a kezemben, latom a pottyot a kijelzojen, aztan hirtelen eltunik, es nincs, de nem en vettem fel. Csak egyszeruen eltunt.

ha tüzes anomáliában van(olyan ami forró) akkor ott vannak repedések lehet h belement egybe és ott nemérzékeli

Vissza
Top Alul