Élménybeszámolók

Nagyon király teljesen képbe vagyok (amúgy kösz nfo-t) értem most már a végét is igy most már még jobban várom a köv. részt . taps1 taps1 :halom:

Nagyon szívesen Rascal.

Legalább van téma mert mostanába kihalt a fórum.

Stalker-t akar a nép!!! :D

rascal":yzdqfhry mondta:
Amugy a csernobili történetben a kivánság teljesitövel ért véget - arra remélem fényderül a következö részben hogy mi van vele érdekelne a dolog :D
Ha Neked ott ért véget a kívánság teljesítőnél, akkor elrontottad a dolgot, vágj bele még egyszer és jobban figyelj oda arra, amit mesélnek a többiek. A Wish Granter tévút, kerüld el és megérted a dolog végét is...

Az összes feladatot megcsináltam nem volt semmi vissza. Akivánságkönél voltam és egy látomás jött rám hogy a zóna szebb lett . Meg még volt valami nem tudom nem most vittem végig lol2 . Amugy mi a vége leirnád a csernobili törinek?

Az ha a wish granternél vagy ott aszerint alakul a vége h pl ha sok pénzed volt addig akkor a gazdag akar lenni ha becsültese voltál akkor azt kivános tűnjön el a zóna meg még vagy 2 iylen vége van asszem.
Az úgynevezett igaz vége abból 2 van az egyik mikor a cc ajánlatát elfogadodakkor beültetnek 1 géppb.
A másika mokor szembeszállsz a cc vel és szétlövöd a gépet. Akkor a végén strelok kifekszik egy rétre ami teljesen ellenkezik a játék és a zóna hangulatávál és mintha nem is a zónában lenne streol mond valamit aszt nem tudm mit.

Hogy hogy kell eljutni azt nem tudom mert én az erőmű pálya elején voltam csak ugye a géptelepítés megint közbe jött és akkor már semmi kedvem nem volt újrakezdeni az egészet.

Végeredményben csak azt mondja,hogy végre megpihenhet,és nincs igazából tisztában azzal jól cselekedett e?igazából az alapjáték mégiscsak nyitvahagyta a kérdést,volt e értelme a küzdelemnek,avagy sem.
A fűben való fetrengés, a szitakötő repkedése tényleg ellentmondásban van a Zóna jellegével,különösen azok után,hogy a Zóna az egyik "false ending" során teljesen megtisztulva átváltozik,de hősünk megvakul.(Vagy csak ilyennek akarja látni azt,ami megváltoztathatlan?)
Nekem az a meglátásom,hogy a játék akárhogy is,de folytatódni fog,mert a szálak elvarratlanok maradtak.
Úgy legyen!

Nem tudom nekem a kivánság teljesitő a kánaánt hozta el számomra utána a játékban részt vevő fejlesztők animátorok meg programozok jelentek meg mint 1-film végén. Lehet hogy nálam(1-di volt a vége a game-nek) :lol:

Nem láttam az összes véget a SHOC-ban de javarészt elolvastam őket. Látva a filmet meg olvasva az eredeti könyvet azt kell mondjam, bármelyik "jó" véget is nézem, olyan variáció nemigen lehet, hogy a Zóna eltűnik. A Zóna - Benjamin Linus szavait idézve - "olyan, mint a sors: egy szeszélyes ribanc". Lehet, hogy azt hiszed, ad valamit, kaptál valamit, közben pedig nem... És ettől szép. Itt nincs happyend... Ez a "valóság".

A CS mint játék mérhetetlenül jobb lett, mint a SHOC, sokkal jobban megtestesíti mindazt, amit eredetileg is akartak és emellett tényleg sokkal "több" lett a játékélmény, ezeket már leírtam párszor, DE éppen amiatt, mert a vége kötött volt, kevéssé volt misztikus. Furcsamód persze ez adta a varázsát is: tudtad, hogy hova mész, mert ezeken a helyeken már mind jártál, de mégis a múltban vagy...

Nah nem akarom szaporítani a szót, nehéz szavakba önteni, mit gondolok erről, majd egyszer lecsüccsenek és leírom rendesen :) Lényeg ami lényeg a Zónánál jobb játék-alapanyag még nem volt e planétán :)

Igen én ezért javasolom a foyltatást ésne a múltba idézést ugyanis nem zárták le a történetet magyarán egyik vég se mondja ki tisztán sőt ehogy se h a zóna eltűnt.

És amúgy a helyszíneken azért is kellene maradnia mert mára már legendásak :D
azt értem ez alatt hogy hiába lenne h harmadszorra jársz ugyan azokon a helyszíneken de mégis mindig mivel más lenne nyilván az idő így mindig változatosabb és misztikusabb is egyben.

A kivánság kő is talán egy misztikus agytorzitó volt ami kicsit elrepitett a valóságtól attól függetlenül a jelenbe volt az ember csak egy kicsit elvarázsolta. 1-it vontam le a történésekről.
ui: Bocsesz nocsesz :lol: hejszin és éghajlat alap remélem nem ku.... ják el a dolgot

Az is a monolit kultus szerves része magyarán a cc terve az volt ugye h az a kő ami alakít 1 monlit kultuszt ami csak elterelés volt hoyg az igazság ne derüljön ki.

Na, másodjára vittem végig a játékot... Elsőre függetlenül, majd freedomosként...
Másodjára már nehéz fokozaton, de semmi változás nem volt... Ugyanaz a vég, és megint semmit extrát nem kaptam, pedig reméltem, h ha nehéz fokozaton viszem végig, majd kapok vmi mentést a játék végén, amolyan "0"-ik mentést, amiben már lesz vmi extra dolog... Nagyon sok játéknál van ez így... Akkor gondolom, itt ilyen nincs...Asszem végig fogom vinne mester fokozaton is, és most Dutysként...

valahol sok olyat olvastam h a vége elett sietve. mert csak épphogy éríntyűk illetve, áthaladunk a Csernobil atomerőműben. szerintetek ez igaz :?:

De akárhányszor viszem végig, akármilyen fokozaton, ha új játékot kezdek a befejezés után, semmi sem fog változni? Teszem azt, eddig elérhetetlen ruha, fegyver a kereskedőnél, vagy ilyesmi... Sok játéknál van ilyen, v ehhez hasonló megoldás, ezzel is ösztönözve a játékost, h újra, és újra nekiálljon, mert mindig kap majd vmit... Pl Sterlok ruhája jól jönne... :D

Narayan":3885f6wm mondta:
De akárhányszor viszem végig, akármilyen fokozaton, ha új játékot kezdek a befejezés után, semmi sem fog változni? Teszem azt, eddig elérhetetlen ruha, fegyver a kereskedőnél, vagy ilyesmi... Sok játéknál van ilyen, v ehhez hasonló megoldás, ezzel is ösztönözve a játékost, h újra, és újra nekiálljon, mert mindig kap majd vmit... Pl Sterlok ruhája jól jönne... :D

Hidd el legalább 4-fajta ruhával végig tudod tolni a game-t és vannak meglepetések is(relikvia) ugy hogy ha minden uj dologgal végig akarnád tolni akkor párszor végigvihetnéd a játékot lol2 fal1

Hidd el hogy itt nincs sok meglepetés max annyi hogy a sevában lehet 5 arti a bulatba meg 2.
Szóval arti ügyben nem lesz sok újdonság.
Max nehezebb lesz valamivel vagy msá frakcióba játszod végig vagy végig semleges maradsz és egy frakcióba se lépsz be stb.

ez nem soc ennek csak 1 vége van ami magától érthetődő hogy miért.

Vissza
Top Alul