zombimorzsi
New Member
- Csatlakozás
- 2008.05.31.
- Üzenetek
- 3,863
- Reakció pontszám
- 0
Blondie Barbie Adventures Island?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
hispan":2c2rz1ex mondta:Ugyan-ugyan mindenki ezekkel a bugokkal jön, komolyan ez méltatlan. Nagyon összetett a játék, sok benne a hibalehetőség. Aki türelmes volt és kivárta a 04-es patch-et, annak már szinte semmilyen jelentősebb bugja nem volt.
Az új rész pedig egyszerűen lehetne stalker2. Ez így sokkal ütősebb, mint bármi mellék vagy alcím.
A külvilágos gondolathoz csak annyit, hogy ez az egész fogalomkör annyira kötődik a Zónához, hogy szerintem elképzelhetetlenek külsős helyszínek, azt viszont nem vetem el, hogy a Zóna terjeszkedhetne és így kerülnének bele új helyek.
zombimorzsi":1slaiddo mondta:[...]kb.oly módon,mint az X-Box-os RtCW verziójában megvalósult a logikai felépítettség,mivel ott a küldetések nem Németország területén,hanem Egyiptomban indultak.
(Ha valaki még emlékszik erre a kb. hét éves játékra!)
Murder3":1slaiddo mondta:[...] pl amikor a uccsó küldi során csernobili atomerőműnél jött egy ilyen bejátszás azt hittem hirtelen hogy repülök.
jim67":1slaiddo mondta:mondjuk ha bele gondolunk akkor igaz is lehet mert ugye a stalker erdetileg dimenziós felfedezgetésről szólt volna
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.